Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (151)
Raspunsuri - Pagina 14
Donia spune:
vvv b00000000000b0 c,m,kuj,il k,lllllllllllllll,l 003
Asta e mesajul lui Cristi catre Dani
Laura, acum urmeaza morala mea
Am sa iti sun un secret pe masura ce trece timpul vom putea controla tot mai putine lucruri din ceea ce fac copiii nostri.
Deci morala mea e: accepta ca nu poti sa controlezi ceea ce mananca Dani si toata lumea va fi mai fericita.
El iti transmite cum poate mai bine ca trece printr-o perioada in care nu poate sa manance... iar eu aici vad incercarea ta de a detine controlul: trebuie sa mananci! Chiar daca o sa ma pun in cap, chiar daca o sa te fac sa inghiti cu forta, chiar daca o sa ma stie tot cartierul, tu o sa mananci! Te-am ghicit?
Pai tu cum te-ai simti daca cineva ti-ar spune asa ceva?
Adu-ti aminte de a_deju, cat de tare a reusit ea sa se relaxeze cu nemancarea. Sigur esti si tu capabila!
Mai ia in seama ca nu moare fara mancare... iar daca medicul spune ca nu e nimic serios dpdv medical, e cazul sa te relaxezi si tu. Stiu ca poti. Ia o pauza de o tigare pe balcon si intra in casa alt om. Stai de vorba cu tine insati si spune-mi si mie la ce concluzie ati ajuns voi doua.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Yagmur spune:
Telegrafic
Porumbita, super!! Felicitari...
Madaluta, ma bucur grozav pentru tine
Raluca, m-a emotionat povestea ta.... si pe undeva imi aduce aminte de ai mei; si eu am fost tinuta in casa si au fost duri cu mine... intr-o zi voi povesti si eu
Erika, la fel am si eu usa de la balcon... groaznic; trebuie sa am grija...
Va pup si va doresc noapte usoara...
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
danutz spune:
quote:
Originally posted by porumbita80
E fetitaaaaaaaaa
sunt foarte foarte fericitaaaaaaa, Dumnezeu imi trimite printesa inapoi.Abia astept sa ma infig in rochite.Mario ce radea cand se uita la ecarn la ecograf parca simtea el ca o vede pe surioara lui.Azi nimic nu ma poate face trista. Parca zbor mea dat puteri, merita tot efortu din lume. Nimic nu ma poate face mai fericita decat niste copii sanatosii.Sotul ma saruta intruna eu plangeam de bucurie Mario statea si se uita la noi uimit nu intelegea de ce ne bucuram asa.
Stela 23s cu printesa Cleopatra+Mario Gabriel(31.10.06)
FELICITARIIIIIIIII
DD va intoarce dragostea dintre voi si uite ca inca o printesa va apare in viata voastra!!!
danutz spune:
quote:
Originally posted by eri_ka
sa va spun ce ni s-a intamplat ieri. E bine de tinut seama!
am intrat in balcon sa i-au 2 camasi ce se aflau la uscat iar copilul ca de obicei imi inchide usa, numai ca de data asta se agata si de maner si ma inchide acolo. Nu va spun cum a fost!!!! ( Usa de la balcon, din motive de securitate, are maner doar pe interior sa nu existe posibilitatea sa fie deschsa daca intra cineva in balcon, Stupid Ideea! Dar atunci cand am facut-o nu aveam copil si nici balconul inchis)Copila a inceput sa planga, da' rau, iar eu panicata si disperata ca nu stiam ce sa fac. Am incercat sa-i spun sa traga de maner, dar saracutza ce sa priceapa!Fiind totul din geam termopan nici nu se auzea f bine ce vorbeam. Am cautat in balcon vreun obiect contondent sa pot sparge fereasta din dormitor, dar of course ca nu gaseam, ca doar il obligasem pe sot sa arunce toate resturile de lemne/fiare care zaceau acolo. Norocul meu ca e mai ramas o bucata de profil de metal, cu care intr-un final am reusit sa sparg geamul.
A fost o experientza prin care nu doresc nimanui sa treaca. GROAZNIC!
Cam asta facem noi, sa nu ne urmati exemplul!!
SONIA
Jocuri & activitati
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills
Vai ce experienta...mi s-a facut toata pielea de gaina!!!
Bine ca ai putut sa spargi geamul...
Dia1609 spune:
madaluta, ma bucur atre pt tine
porumbita, felicitari pt fetita! sa fie sanatoasa, fericita si sa ai o nastere usoara!
erika, vai, ingrozitor ce experienta ai avut! bine ca s-a terminat cu bine ... ingrid nu s-a speriat?
raluca, imi pare rau ca ai avut asa o copilarie.. tu esti o mama grozava si cea mai buna pt adinuta!
danutz spune:
Mai Donia, bun tare mai e vinul ala...hai si cu tortul repejor ca mi-ai facut pofta si oricum nu mai conteaza dieta...
Uite, vine si Madaluta dupa tort, ca tare-i fericita si ea...
Fetelor, azi a fost o zi tare buna...se cunoaste ca-i ziua Doniei!
Laura, eu sincer nu stiu ce sa-ti spun...incerc sa ma pun in pielea ta, dar sincer ...nu stiu ce sa-ti spun...eu una nu stiu cum as reactiona, fiindca nu am fost niciodata pusa in situatia asta!!! Poate ca si Rares la un mom dat o sa refuze sa manance atat de drastic...nu stiu ce o sa fac...
Intrebare prosteasca, ai incercat cu iaurturi diverse? mai acre, mai dulci, mai cu fructe, mai tari, mai moi...cine stie...
Laura13 spune:
dianocica, donia, sincer va zic ca plang. intra in bucatarie de vreo 20 de minute, cere papa si nu vrea nimic din ce ii dau. am incercat: pufuleti, paine, covrigei, pere, mere, banane, mandarina ( a manacat un pic), iaurt, cereale, cereale de papat cu manuta....nu vrea nimic. am vrut sa ii dau de la noi din farfurie ca tot se juca cu furculita....nu a vrut. dar cere papa. ce sa ii dau? nu pot sa nu ma stresez....oricat as incerca, in ultimele 2 luni jumate a luat 200 de grame in greutate. calciu abia abia am reusit sa ii dau sapt trecuta. fier ..... nici nu imi fac curaj sa ii dau, ca nu vrea. ce sa fac? nu pot (sincer, nu pot) sa stiu ca nu mananca nimic toata ziua. ma gandesc la stomacelul lui....., la analize care vor iesi prost, la imunitate scazuta......parca sunt nebuna, stiu. daca renunta si la bibe de seara cred ca voi claca.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
dianocica spune:
erika e unul din cele mai mari cosmaruri ale mele, asta si ala al lui dayanara. nu imi pot imagina cum a fost pt tine. de cand cu nu merg nici la wc fara mobil. bine ca a trecut cu bine.
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
dianocica spune:
quote:lapte?
Originally posted by Laura13
dianocica, donia, sincer va zic ca plang. intra in bucatarie de vreo 20 de minute, cere papa si nu vrea nimic din ce ii dau. am incercat: pufuleti, paine, covrigei, pere, mere, banane, mandarina ( a manacat un pic), iaurt, cereale, cereale de papat cu manuta....nu vrea nimic. am vrut sa ii dau de la noi din farfurie ca tot se juca cu furculita....nu a vrut. dar cere papa. ce sa ii dau? nu pot sa nu ma stresez....oricat as incerca, in ultimele 2 luni jumate a luat 200 de grame in greutate. calciu abia abia am reusit sa ii dau sapt trecuta. fier ..... nici nu imi fac curaj sa ii dau, ca nu vrea. ce sa fac? nu pot (sincer, nu pot) sa stiu ca nu mananca nimic toata ziua. ma gandesc la stomacelul lui....., la analize care vor iesi prost, la imunitate scazuta......parca sunt nebuna, stiu. daca renunta si la bibe de seara cred ca voi claca.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
bibe?
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
lizzy spune:
donia, la cat de frumos ti-au urat fetele nici nu stiu ce mai incape :)))
pai... ce mi-as dori eu... cam asta iti doresc si tie :)))
sanatate sa ma pot bucura de ai mei in fiecare zi
armonie in familie sa-mi rada ochii cand ii vad seara harjonindu-se si iubindu-se
bani numai atat cat sa ne putem oferi din cand in cand cadouri unii altora
putere si rabdare sa pot trece cu fruntea sus prin toate...
si apropos de tema ta cu inspiratia, printre mamicile de la care mai fur meserie ocupi un loc de frunte. si nu degeaba
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia