Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (151)
Raspunsuri - Pagina 13
eri_ka spune:
Ce sa spun despre noi. Sunt tare suparata, necajita si f obosita. Am avut parte de evenimente nu chiar placute, atat la job cat si acasa.
Mai intaii de toate Ingridutza a facut febra, 3 zile, nu stiu de la ce, abia maine o va vedea pediatra.
La job, am ramas fara 2 fete asa ca bag program super prelungit, pana la 12 ore, iar eu pe 1 martie tre sa fiu la schi, in Austria si n-am pe cine lasa la job in locul meu, chiar daca gasesc nu prea e timp de acomodat/invatat fata cea noua, vad eu cum fac ca de plecat tot plec.
Si ceea ce a pus capac tuturor intamplarilor , urmeaza.
eri_ka spune:
sa va spun ce ni s-a intamplat ieri. E bine de tinut seama!
am intrat in balcon sa i-au 2 camasi ce se aflau la uscat iar copilul ca de obicei imi inchide usa, numai ca de data asta se agata si de maner si ma inchide acolo. Nu va spun cum a fost!!!! ( Usa de la balcon, din motive de securitate, are maner doar pe interior sa nu existe posibilitatea sa fie deschsa daca intra cineva in balcon, Stupid Ideea! Dar atunci cand am facut-o nu aveam copil si nici balconul inchis)Copila a inceput sa planga, da' rau, iar eu panicata si disperata ca nu stiam ce sa fac. Am incercat sa-i spun sa traga de maner, dar saracutza ce sa priceapa!Fiind totul din geam termopan nici nu se auzea f bine ce vorbeam. Am cautat in balcon vreun obiect contondent sa pot sparge fereasta din dormitor, dar of course ca nu gaseam, ca doar il obligasem pe sot sa arunce toate resturile de lemne/fiare care zaceau acolo. Norocul meu ca e mai ramas o bucata de profil de metal, cu care intr-un final am reusit sa sparg geamul.
A fost o experientza prin care nu doresc nimanui sa treaca. GROAZNIC!
Cam asta facem noi, sa nu ne urmati exemplul!!
anateo2004 spune:
Doinasi un brat de
cu intarziere si lui acs La multi ani!
eu sunt intr-o stare "blue" sper ca maine sa vad partea plina a paharului.
raluca nu am cuvinte....
tema-14februarie nu serevim, nu ne aparat ca nu e ceva autohton,dar prea ne este indesata pe gat...parere personala
-"cine ne-a inspirat"-n-am avut un model,cand am nascut-o pe teo prietenii nu aveau copii,unul sau doi si aceia erau mici.am facut totul din inima,mi-am dorit sa ii ofer in primul rand dragostea mea,am incercat sa ii arat in fiecare zii cat o iubesc,si sa ii fiu alaturi.asta fac si acum.vreau sa fiu pt copiii mei mai mult decat un parinte,sa stie ca indiferent de alegerile pe care le fac,de greseli eu si cu tasu vom fii alaturi.parintii mei au facut multe lucruri bune,au gresit-cred ca toti facem asta,oricat ne-am stradui,important e sa invatam si sa nu le repetam.ce am admirat la ei e ca ne-au respevtat deciziile,au avut incredere in noi,si chiar daca uneori nu au fost de acord cu cea ce am ales n-au comentat.cel putin nu in fata meaamintirile mele sunt toate frumose,am fost o famile moderna-tatal meu a avut grija de noi,uneori chiar gatea,mama facea naveta si erau zile cand era doar el cu noi.daca ramaneam fara mancare el facea fasole,dar nu un fel ci trei:ciorba,iahnie si batutaacum cand scriu rad pe sub mustata.si facea in cantitati industiale....am avut parte si de dragostea bunicilor,de fapt intre bunica dintspre mama si mami nu faceam diferenta erau una si aceeasi persoana.am ramas cu un mare gol de cand a plecat.....au fost si momente tensinate,dar eu m-am simptit mereu iubita de catre ei,ma simpt si acum,doar mama o data cu trecera timpului s-a "asprit" si nu mai putem comunica asa de usor uneori,cu bunica era altfel...of cat ii simpt lipsa...
ma duc ca azi sunt.....
dandusa spune:
La muuultiii ani,Donia
sa fii sanatoasa,fericita si implinita
sa ne traiesti
Bambo,
deci pisica-i artificiala...,deaia sta ea asa cuminte...,super tare...
Erika,
m-am cutremurat...,nu-mi trecea prin cap ca ar putea sa se intample asta...,noroc ca balconul dadea si in dormitor...,in felul asta ai reusit sa spargi geamul fara sa o ranesti pe micuta...,doamne dumnezeule...,trebuie sa fi fost groaznic...,imi pare rau...
Raluca,
imi pare rau ca ai avut asa copilarie...
Mamica de Crina Maria (1 Nov 2006)
Laura13 spune:
salutari mamici!
nu vrea sa manance si pace. nici bucatele, nici singur, nici cu lingurita, nici cu furculita. sa mor daca stiu ce sa mai fac. nici prea mult lapte nu mai servim, cu chiu cu vai ia bibe si baga cam 100. incep sa disper. sunt stresata si nervoasa. bona astazi i-a bagat cu forta o lingurita a plans 20 de min. mai rontaie ceva paine, dar nu prea multa. please......help. ce fac/ sau mai bine zis ce ma fac sa imi pastrez sanatatea mintala. a! puteti sa imi faceti si morala.....e liber.
dianarus cu somnul ff bine cu florin in pat. eu m-am autoexilat pt ca nu puteam deloc sa dorm. alt motiv de nervi si bocete ca nu pot sa dorm cu ei. cu mandarina.....a papat intr-o singura zi, de atunci pace. cu bubitele mai bine, aproape au trecut. masele 4. mai era ceva? nu stiu. baietii cum mai sunt?
unde pleaca a deju? ce am ratat?
dianocica 4 canini? mama, dar ce avansati sunteti.....
atudor welcome back!
raluca
lavinia cum mai e mihaita? a trecut febra?
desireevoi cum sunteti?
donia iti doresc sa ramai la fel de echilibrata, de calda sufleteste, de minunata cum esti. iti doresc multa putere sa il cresti pe cristinel la fel de frumos ca pe roxana. iti doresc sanatate multa si viata lunga sa te poti bucura de familia ta minunata. iti doresc sa ai parte de tot ce e mai frumos in lumea asta pentru ca meriti din belsug. iti doresc o zi frumoasa, asa ca tine, si plina de bucurii.
ma duc sa vad daca avut succes florin sa il convinga sa pape ceva ca eu am renuntat dupa 20 de min.
pupici
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
porumbita80 spune:
E fetitaaaaaaaaa
sunt foarte foarte fericitaaaaaaa, Dumnezeu imi trimite printesa inapoi.Abia astept sa ma infig in rochite.Mario ce radea cand se uita la ecarn la ecograf parca simtea el ca o vede pe surioara lui.Azi nimic nu ma poate face trista. Parca zbor mea dat puteri, merita tot efortu din lume. Nimic nu ma poate face mai fericita decat niste copii sanatosii.Sotul ma saruta intruna eu plangeam de bucurie Mario statea si se uita la noi uimit nu intelegea de ce ne bucuram asa.
Stela 23s cu printesa Cleopatra+Mario Gabriel(31.10.06)
Ktrinel spune:
zilele miracolelor...madaluta , porumbita
Donia, LA MULTI ANI fericiti, sanatosi, senini si implinti!
Donia spune:
Multumesc din nou pentru urari si va pup muuult!
Cum va place vinul? Hai ca ies imediat si cu tortul... poate sare vreun pompier din el
Daca aveti chef, un interviu vesel cu www.desprecopii.com/info.asp?id=1312" target="_blank">Huidu si Gainusa despre ei, ca tatici, si despre copiii lor.
porumbita, felicitari! Ma bucur pentru bucuria ta, auzi, sa dai iama in rochite!
raluca, ce trist, ce trist, imi pare rau... dar atat de multe sunt de invatat si din povestea ta... cu totii stim ca nu e bine sa batem si sa chinuim copiii, dar cuvintele astea, venind din partea unui copil trist, sunt ca o avertizare cu litere de foc! Eu iti multumesc ca ne-ai povestit, cu siguranta o sa fii o mama atat de buna pentru Adinuta.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
dianocica spune:
porumbita m-a emotionat mesajul tau. sa iti dea dd o fetita sanatoasa.
laura e mai important sa ii fi alaturi decat sa il hranesti daca el nu vrea. lasa-i la indemana ceva ce stii ca ii place. sa poata oricand sa ia o banana sau o grisina sau un biscuite sau un pufulete sau paine. sa aiba acces si sa stie unde sunt. ATAT. nu iti fie teama ca dupa aia va manca numai asta si nici nu il presa.
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
saryta spune:
Porubita - FELICITARI ... sunteti o familie fericita ... sa va dea DD multa sanatate sa-i puteti creste.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)