Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (151)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Desiree foarte foarte frumos. mai citisem dar doar partial.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

ati scris o gramada :)

inca suntem in formatie de 3 acasa, asa ca timp liber mumu :))) dar nu-i bai ca ne distram non-stop si ne trece timpul repede.

sambata am fost la cluj, dupa-amiaza am reusit sa ajungem cu manu la ea acasa sa-l vad pe luca. ei bine, luca e mai mare si mai frumos ca-n poze! si e un cuminte si jumatate!!! l-a lasat pe ianis sa-i cotrobaie in jucarii si se plimba dupa el prin casa. si a cersit non-stop grisine de la mine :))) am stat putin ca era tarziu, dar scopul principal a fost 'surpriza' de care stiti si voi. ei bine, eu aveam un nod in gat si am cam amutit... am incercat sa-i dau felicitarea lui luca sa i-o duca lui mami dar... era ocupat :))) asa ca i-am dat-o eu, care, buna de gura cum ma stiu, :))) credeam ca voi face fata mai bine :)) dar nu... m-am emotionat si eu de emotia ei...
io va pup si va multumesc inca o data ca datorita voua s-a intamplat... intamplarea... :))))

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

adinazot, si-a revenit complet dupa viroza?

ktrinel, cum a fost prima zi la gradi cea noua?

danutz, anti-lacomie: i-as da numa 100ml, lasat 30 sec sa eructeze, apoi inca 150-200. daca tot la 300 bate...

bebinuta cum e prima zi de job? mai, tot mai multe mamici muncitoare... mie mi-e frica... cum a ada cu gradinita?

roana, imi pare rau ca n-am apucat sa dau pm ca vin la cluj. lasa-mi te rog mobilul pe pm, mai venim! lui ianis i-a placut tare mult la joaca in polus center :)))

simo29, hai mai des! si tu serviciu?...

flore, cum a fost revederea cu pitica? m-a emotionat mesajul tau in care povesteai cum a plecat ea la bocsa...

madaluta, mi s-a luat o piatra de pe inima. desi nu era piatra mea, si nici inima mea... dar iti spun sincer, mi se parea cumplit ce trebuia sa traiti voi. cineva acolo sus te iubeste!

laura, cum e dani? bubitele? mandarina? somnul? :)))

lavinia, cum e mihai? ati ajuns la dr? febra? sanatate!

danita, sa nu razi... o poza cu carligele alea este?

dandusa, merci de link-ul cu lucrul manual. este nemaipomenit. daca-l gaseam nu mai cumparam cartea aia :))

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

Mergi la inceput

teme:
14 feb. si ce? poate dupa ce trecem oceanul :)) sa fim in ton cu lumea de acolo
cine ma inspira... ufff as vrea sa zic mama, bunica, matusa, dar... nu... oricat o iubesc pe mama a facut si face continuu greseli, fata de mine si fata de cei mici. nimic intentionat, ma ajuta enorm, dar... nu, din pacate nu e un model prea inspirat. nu ma inspira nimeni. admir, respect, observ, analizez pe cate cineva, aici, pe forum, sau in viata mea cotidiana. am invatat alaturi de ianis sa fiu mama, atat cat m-am priceput. rasfat, greseli, scapari, de tooate am avut impreuna. cu marc sunt un pic mai echilibrata. desi zi de zi mai gasesc cate ceva nou de invatat. probabil asa va fi mereu :))

desiree, cum e octavian? febra? cat a trecut de la priorix?

alexandra [ big hug :))) ] si

raluca_u multe imbratisari. m-a impresionat povestea ta. si puterea de iertare. o lectie pt cele care n-au simtit ce ai trait tu.

crykett, chiar ma intrebam ce mai fac frumosii tai. ce s-a intamplat, ce-au avut? acum sunteti ok? (si noi am avut raceli in grup...)

acs, welcome! mi-a fost dor de tine! ce frumos povestesti tu! ma si gandesc cum ar fi sa am o fata dupa doi baieti? la fel de surprinzator cum e sa ai baiat dupa doua fete?! :))))

yagmur, pupam pe luca cel vesel si zambaret si fericit!

a_deju, have fun mami! cu ce mergi, avionul? cand te intorci??

Mergi la inceput

am uitat

eri_ka, cam scurt... mai spune ceva de ingrid!

atudor, noi nu ne stim. cand am venit io (duuupaaa odisee) probabil ai plecat tu :)) dar si io te-astept sa mai scri :)) mai ales despre partida de box cu sotzu :))) am auzit ca e mai usor de convins cu :)))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Atudor-bine ati re-venit am vazut pozele ce flacau mare ai
Desiree-f frumos
Dianarus-
Raluca_u-

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 16
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

donia, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de minunile tale si de sotul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Ma bucur ca ne-ai scris Atudor, noi ne-am intersectat foarte putin la odisee, cand am inceput eu cu drag si spor sa scriu, tu ai nascut si nu te-am mai prins! La aceeasi concluzie cu bona am ajuns si noi in timp si acum recunosc ca e mult mai bine decat cu socrela. Ceva poze nu ne pui?
M-a impresionat tare rau povestea ta Raluca
...ma bucur ca te-ai deschis, ca ne-ai impartasit experienta ta...poate ca pietroiul tau acum e mai usor de dus! In mod sigur, fetita ta va avea parte de cea mai buna mama posibil, care o va iubi neconditionat si o va sprijini intotdeauna!!!
Teme:
-Sf Valentin...eu una nu am nici o aplecare pt sfantul asta de import...dar iubitul meu are...asa ca undeva in noaptea dintre 14 si 15 ne vom urca intr-un avion si vom ateriza la Viena...noi doi, ca doi porumbei!!! Sa fie carcotasa...as zice ca mai bine alegea Venetia...dar cine stie...poate o pastreaza pentru alta ocazie
-Inspiratia pentru mamicie...alta data ca acum nu e timp pt dezbateri...
Va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

aici m-ati adus... si miroase a frezii... si e asa de bine... Va multumesc mult, din inima!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

donia ia repede si cadoul de la d a zis ca special pt tine a iesit al patrulea canin azi. daca de la cristinel nu ai, macar el sa iti ofere un dintisor proaspat

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput