Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 8
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by mbontos
Multumesc tuturor pentru raspuns!!! La 1.30 azinoapte l-am alaptat dupa care a varsat ... La 4 ore i-am mai dat 1/2 paracetamol ca altceva nu aveam in casa... Apoi un pic de ceiuc si putin laptic ... La 8 avea 37.0, dar la 10 a facut din nou 37.5. Nu are alte simptome(nas infundat, tuse ...) Oare ce poate fi? Vreau sa-l duc la urgenta ca mi-e cam frica ..
37.5 cu este febra.Poate o fi doar un pic incalzit.Cate grade ai in casa?Si cat de imbracat il tii in casa?De obicei,il controlezi cat este de cald dupa ceafa.
Si inca ceva...cand dai acelasi antitermic,in cazul tau supozitor,il dai la cel putin 6 ore.Alternezi paracetamolul cu ibuprofenul si atunci ii poti da la 4 ore.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Jasmin012 spune:
Neata si de la noi. Bebe Lucas are chef de joaca... e tare jucaus dimineata. Observ ca in timpul noptii si-a facut 3 zgarieturi... nu stiu cum reuseste. Oricum, parca in ultima vreme e mai cuminte, in sensul ca mai sta si singur in patutul lui, dar numai ziua. Sta acolo si vorbeste singur, rade... cred ca vorbeste cu maimutoii din carusel.Of, dar tot are zile cand plange foarte mult si nu stiu de ce.
Jasmin si micutzul Lucas Daniel
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
bb_yasmi spune:
pe mine ma cuprins melancolia.... ma uit la pozele cu burtik de la mare de la soare.... si sunt trista ca din greseala mi s-au sters aproape toate pozicile cu burtoiu' mare...
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
mbontos spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by mbontos
Multumesc tuturor pentru raspuns!!! La 1.30 azinoapte l-am alaptat dupa care a varsat ... La 4 ore i-am mai dat 1/2 paracetamol ca altceva nu aveam in casa... Apoi un pic de ceiuc si putin laptic ... La 8 avea 37.0, dar la 10 a facut din nou 37.5. Nu are alte simptome(nas infundat, tuse ...) Oare ce poate fi? Vreau sa-l duc la urgenta ca mi-e cam frica ..
37.5 cu este febra.Poate o fi doar un pic incalzit.Cate grade ai in casa?Si cat de imbracat il tii in casa?De obicei,il controlezi cat este de cald dupa ceafa.
Si inca ceva...cand dai acelasi antitermic,in cazul tau supozitor,il dai la cel putin 6 ore.Alternezi paracetamolul cu ibuprofenul si atunci ii poti da la 4 ore.
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
In casa temperatura e de 21 de grade.Mersi pt. sfatul cu antitermicul, nu stiam ...Eu stiam ca paracetamolul se poate da din 4 in 4 ore, iar ibuprofenul din 6 in 6 ... Sunt cam speriata pentru ca si comportamenul lui s-a modificat ... Stiu insa ca panica e cel mai rau lucru in momentul de fata. Orice sfat imi este de un mare folos!
mariussimiuc spune:
Daca simti si vezi ca ceva nu este in regula,ar fi bine sa mergi sa-l vada un medic.
Roxxy80 spune:
Neata!
Poate mai recuperezi din poze de pe email-ul comun.
quote:
Originally posted by bb_yasmi
pe mine ma cuprins melancolia.... ma uit la pozele cu burtik de la mare de la soare.... si sunt trista ca din greseala mi s-au sters aproape toate pozicile cu burtoiu' mare...
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
Jasmin012 spune:
Mbontos (parca Mihaela te cheama), vad ca ai scris aseara de febra, sper ca pana acum i-a trecut, dar iti scriu pt cand mai e cazul ce se face in acest caz: se hidrateaza bine copilul cu apa si alte lichide; sau se baga copilul in cadita in apa cu aceeasi temperatura ca a copilului (niciodata rece); se pun comprese reci pe frunte si extremitati; cam asta poti face in afara de medicamente.
Ank, da, si tati spune ca funduletul lui Lucas e ridicat si bombat.
Amy, mersi pt compliment, esti o draguta, dar mai am vreo 7 kg in plus... iar Lucasito are nevoie de mine pt bidoanele de lapte nu pt frumusete... cand o creste n-o sa-l mai interesez deloc... e nedrept, dar asa e. Of. of
ancadragoman spune:
Jasmin marfa popou
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
mbontos spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
Mbontos (parca Mihaela te cheama), vad ca ai scris aseara de febra, sper ca pana acum i-a trecut, dar iti scriu pt cand mai e cazul ce se face in acest caz: se hidrateaza bine copilul cu apa si alte lichide; sau se baga copilul in cadita in apa cu aceeasi temperatura ca a copilului (niciodata rece); se pun comprese reci pe frunte si extremitati; cam asta poti face in afara de medicamente.
Ank, da, si tati spune ca funduletul lui Lucas e ridicat si bombat.
Amy, mersi pt compliment, esti o draguta, dar mai am vreo 7 kg in plus... iar Lucasito are nevoie de mine pt bidoanele de lapte nu pt frumusete... cand o creste n-o sa-l mai interesez deloc... e nedrept, dar asa e. Of. of
Multumesc pentru sfaturi! Deocamdata a scazut, sa vedem cum evolueaza ...
Mihaela & Bogdan Mihai 3 luni (9.11.2007)
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Si noi am fost in vizita ieri ! Noi sincer n-am fost in vizite seara la prieteni, ca atunci sunt si eu obosita si ea maraita. Am fost dupa-amiaza de exemplu, cand e mult mai sociabila.
Jasmin cred ca toti copii mici au o aversiune fata de infofoleala, mai ales cei care stau mai lejer imbracati in casa (cum sta a mea).Noi aseara am iesit pentru prima oara cu niste prieteni la masa si a venit maica-mea sa stea cu Sophia. Care Sophia era imbracata in body cu maneci scurte si pantalonasi. A facut mama niste ochi, de nu va povestesc. Fireste ca a trebuit sa o schimb intr-o salopetica cu maneci lungi inainte de a pleca, ca sa nu-i numere mama fiecare stranut sau frichinit si sa o declare bolnava... Eu am remarcat la a mea ca daca de exemplu ii pun caciulita pe cap fara sa o leg doar maraie. O leg inainte de a pleca din casa.
mami de Sophia
Mihuta, eu imi pregatesc totul dinainte pt a iesi: ma imbrac eu, imi pun geaca, ascot carutul la usa si abia pe urma il imbrac pe bebe si ii pun caciulita, totul intr-o viteza ametitoare, ca nu e de stat. In clipa urmatoare am si iesit pe usa. Noroc ca sta la parter... Dar cum iesim din bloc, cum da cu nasul de aer tace ca prin minune si adoarme. Mai ales daca-l duc cu masina sau cu autobuzul e cel mai fericit: doarme tot timpul. asa si in carucior. Cam ca Andrei al Lalei.