Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Lala_D
Ma intrebati cum de m-am aventurat cu bebe atat de mic la munte. Sincer fiind al doilea copil imi este mult mai usor, multe din temeri cu privire la "cat de sensibil este un bebe " nu le am ( si va spun ca un bebe este chiar teribil de rezistent). Este foarte adevarat ca eu am fost o mama relaxata si la Bogdan , dr nostru pediatru este foarte relaxata si ea , am fost intotdeauna plimbareti .

Lala,si eu la fel.La Robert am fost relativ relaxata,sotul era mai stresat ca mine. Dar acum totul mi se pare normal,vine de la sine.I-am luat intotdeauna cu noi peste tot,chiar si la cumparaturi,in aglomeratie.De multe ori cand ii spun lui Robert,hai sa mergem la plimbare el ma intreaba:"la cale magazin?"
quote:
Vreau sa spun ca a fost mult mai linistit la munte decat acasa cu toate ca acolo in permanenta a fost casa plina de copii si adulti , el dormea in carut printre noi, in toata agitatia si galagia fara sa aibe cel mai mic disconfort.
Bine, noi nici acasa nu l-am ferit de zgomot si agitatie, in permanenta merge un radio, calculator sau un tv in camera plus ca doarme pe unde apuca : patut, carut, leagan, brate .
Doar somnul de noapte este cu ritual : baie, papa, mangaiat, pupat, povestit .

Din nou,la fel si la noi. In timpul zilei nici nu intram in dormitor,ala il pastram pentru somnul de noapte. Sta cu noi in sufragerie,doarme in carucior sau in scoica sau pe umar,la un loc cu zgomotele aferente jucariilor trantite de Robert sau multilor sai decibeli.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mai e cineva?? sau am apuc de curatenie???

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

BB sa stii ca l-am tras de urechi pe Raul ca nu a bagat-o in seama pe Iasminica ... i-am explicat ca daca nu o baga in seama de pe acum mai tarziu degeaba o sa alerge dupa ea ... si ca nu e frumos sa fie badaran de pe acum.
Mi-a promis ca va fi mai zambitor cu ea ...si poate o scoate si la un laptic sa se revanseze...

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

aseara am facut sport in vana si stam si noi mai mult pe burtica sa facem abdomene ca prea avem burtoi mare ...si rad fetele de noi

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

ies si eu sa ma apuc de curatenie ca ma intind pe aici cu vorba si iar ma apuca lenea

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by Ank83

Mi-a promis ca va fi mai zambitor cu ea ...si poate o scoate si la un laptic sa se revanseze...

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

tre' sa ii ceara voie la tat'su de iasmi....

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mbontos spune:

Multumesc tuturor pentru raspuns!!! La 1.30 azinoapte l-am alaptat dupa care a varsat ... La 4 ore i-am mai dat 1/2 paracetamol ca altceva nu aveam in casa... Apoi un pic de ceiuc si putin laptic ... La 8 avea 37.0, dar la 10 a facut din nou 37.5. Nu are alte simptome(nas infundat, tuse ...) Oare ce poate fi? Vreau sa-l duc la urgenta ca mi-e cam frica ..

Mergi la inceput

dar 37.5 nu e febra la bebei... Cel putin , eu de cate ori i-am luat temp lui Raul nu a avut niciodata sub 37.. era tot timpul 37 + .Nu te speria.Stai calma.
Eu stiu ca temperatura normala la bebelusi se situeaza intre 36.5 si 37.5 grade, si ca starea de febra e declarata atunci cind se inregistreaza peste 37.8.
Uite citesti si aici despre febra bebeilor http://www.desprecopii.com/info.asp?id=66

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mbontos spune:

quote:
Originally posted by Ank83

dar 37.5 nu e febra la bebei... Cel putin , eu de cate ori i-am luat temp lui Raul nu a avut niciodata sub 37.. era tot timpul 37 + .Nu te speria.Stai calma.
Eu stiu ca temperatura normala la bebelusi se situeaza intre 36.5 si 37.5 grade, si ca starea de febra e declarata atunci cind se inregistreaza peste 37.8.
Uite citesti si aici despre febra bebeilor http://www.desprecopii.com/info.asp?id=66

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Aseara la 21.30 a facut 38.3 si ieri mi s-a parut ca ceva nu e tare ok. A fost cam marait si nu atat de vioi ca alta data. Am crezut ca e vorba de colici (se indoia ca o "virgulita"). De o perioada de timp saliveaza mai abundent si isi suge degetelele, dar cred ca nu pot fi inca dintisorii ... (cel putin gingia nu e rosie si nu vad o nici o umflatura alba si tare ...) De asta nu stiu cum sa procedez. Am citi indicatiile din link. Mersi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by adinag

quote:
Originally posted by Jasmin012

quote:
Originally posted by adinag

Ramo asa e... tare repede a trecut timpul!

jasmin, eu la Jasmina nu am observat nici o diferenta, dar poate trebuie sa si crezi in asta :-) si eu nu cred in superstitiile astea! [sincer, daca ar fi dupa mine, su nici nu mi-as boteza copiii... dar sa nu ma bateti!)

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

Adina, si mie mi se pare ca timpul trece foarte repede... nici nu stiu can d a crescut puiul meu asa repede...
Deci pe Floris nu-l botezi? Da, botezul e o optiune personala. Se poate ca schimbarea sa fie o autosugestie, dar prefer sa cred ca e asa, caci uneori simt ca ajung la disperare cu el... urla mereu, mai ales seara, inainte de culcare, pe la 11, 12 noaptea...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Ba da, Jasmin, il botezam prin mai/iunie. In Olanda. Catolic. Eu zic numai ca nu-mi este asa important, adica personal sunt de parere ca Dumnezeu iubeste toata lumea, indiferent de botez. Si avand o problema maaare cu mentalitatea multor preoti, am si o problema cu riturile bisericesti. Ceea ce nu inseamna ca nu respect ce fac ceilalti sau ca as vedea ca ceva rau, in nici un caz.
Cam complicat de explicat

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

Adina, eu inteleg... si mie mi se par anumite ritualuri ortodoxe cam depasite... inclusiv felul cum inca e privita femeia in secolul 21... sunt de acord si cu chestia cu mentalitatea unor preoti.

Jasmin si micutzul Lucas Daniel

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput