Strumfi de iulie-august 2007 (56)
Raspunsuri - Pagina 7
Ashera spune:
Carla, felicitari ptr dintisor
Suntem colege de suferinta, nici eu nu dorm de doua nopti din aceleasi motive de copil plangacios. Chris doarme cateva minute si se trezeste urland. Am reusit sa-l calmam pe la 4 dimineatza cu aspiratorul. Din pacate, la noi nu au iesit inca dintisorii, asa ca ne pregatim si ptr urmatoarele nopti
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u/Chris5Luni
CarlaV spune:
Ashera, multumim foarte mult. Tare rau e sa ai asa nopti, eu sunt rea de somn, am nevoie de macar 5 ore legate pe noapte ca sa functionez. Pe mine cel mai tare m-a daramat faptul ca nu stiam de ce urla, nu avea febra, nimic. Dupa ce am vazut isprava mi-am mai revenit si am mai plimbat-o 2 ore in brate ca sa doarma. La noi n-a tacut nici la foen nici la aspirator. Ceea ce-mi aminteste ca azi e zi de curatenie si eu nici n-am inceput .
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
violetan spune:
La multi ani cu intarziere tuturor strumfeilor si strumfitelor de ieri si de azi. Sorry, dar nu ma lasa bb sa ma uit in urma sa pot da si nume. Dar ii iubim pe toti si la toti le uram sa fie sanatosi, veseli, fericiti si sa aiba o viata minunata!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com
Diana2007 spune:
quote:
Originally posted by nikole
....da' vine el vremea cand voi avea propriul meu spa, micut, cochet, unic...si sa ne vedeti atunci pe toate in Brasil, balacindu-ne in apa termala, si rasfatandu-ne in parafina de cea mai buna calitate, sorbind un ceai de iasomie,si amintindu-ne de vremurile de acum
Eh...cum suna?Si apoi la plaja cu noi, ca-i aproape de casa...va las s alegeti copacabana sau Leblon? sau poate preferati Bahia?a...uitasi de bosanova pe fundal...
si acu chiar ca am plecat, dar am profitat de faptul ca Albastrel a binevoit sa adoarma singurel ptr a 3 oara de cand s-a nascut, si prima oara in ultimile 4 luni, si am trecut sa va spun ce mi-a trecut orin bilutza.
il pun in carut si ies...
Nikole,mami lui albastrel
Nikole, in Leblon nu ! (asta daca plaja tine de cartierul cu acelasi nume). Dar Bahia, da !
Am vrut sa-ti scriu mai demult la Brazilia este una din pasiunile mele, am facut un an portugheza braziliana la Ambasada Braziliei din Bucuresti si pe langa limba am invatat si un pic despre civilizatia si cultura lor. Asa ca daca va mutati acolo (din ce am inteles, ati avea gandul asta) poate reusesc si eu sa-l conving pe sot sa mergem intr-o vacanta (el a auzit numai despre cat e de periculos acolo si imi pune placa asta de fiecare data cand deschid subiectul), sa-mi incant urechile cu un pic de bosanova si de "lingua brasileira" la ea acasa (de mancare nu mai scriu, ca sunt la cura).
Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Poze
Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !
nikole spune:
Diana, da, ma refeream intr-adevar la plaja din cartierul Leblon.Din pacate violenta e la ea acasa in Rio, insa se stie ca daca mergi pe strada fara nimic de valoare pe tine, la tine, esti in cea mai mare siguranta.
Bahia...e un paradis, si sigur pe de alta parte, acolo nu exista violenta, jafuri pe plaja..acolo localnicii sunt descendenti ai africanilor, indienilor, sunt oameni pasnici, lenesi, stau toata ziua in hamac la soare, le e lene si sa-ti raspunda cat e ceasul daca ii intrebi.
In decembrie speram sa ajungem acolo ptr o vacanta(ca tot se vb despre asta ).
Eu cand am ajuns in Brasil, nestiind care e treaba,aveam normal bijuterii la mine, dar in limita bunul simt si gust, nicidecum ceva saritor in ochi.Al meu m-a rugat insistent sa scot tot ce am ca nu vrea sa raman fara urechi prin Brasil.
M-am cam panicat, insa m-am comformat si nu am avut probleme...
si abia astept sa ajung iar pe acolo..chiar mai nainte ne uitam la niste poze din Brasil, de la revelion...asa cum l-am petrecut si noi acum doi ani:imbracati in alb, cu un bronz de invidiat,cu o sticla de sampanie in mana si flori, si cu o imensa dragoste in suflet...ne aflam pe malul marii, si la cumpana dintre ani, ne-am strans de mana, am sarit 7 valuri si am aruncat florile pe mare ca o ofranda adusa zeului apei(nu radeti de noi, asa e traditia la ei) ne-am pus o dorinta...care s-a implinit!
...si va rog sa ma scuzati ptr un asa maaaare off topic, dar m-a cuprins o nostalgie , parca mi s-a pus un gol in stomac...
Diana ...poate ne vedem in Brasil, mi-ar afce mare placere:)si veti fi in siguranta, promit!
Totul e sa stii unde sa mergi, in ce locuri, sa nu te expui...
Diana2007 spune:
quote:
Originally posted by nikole
Diana, da, ma refeream intr-adevar la plaja din cartierul Leblon.Din pacate violenta e la ea acasa in Rio, insa se stie ca daca mergi pe strada fara nimic de valoare pe tine, la tine, esti in cea mai mare siguranta.
Bahia...e un paradis, si sigur pe de alta parte, acolo nu exista violenta, jafuri pe plaja..acolo localnicii sunt descendenti ai africanilor, indienilor, sunt oameni pasnici, lenesi, stau toata ziua in hamac la soare, le e lene si sa-ti raspunda cat e ceasul daca ii intrebi.
In decembrie speram sa ajungem acolo ptr o vacanta(ca tot se vb despre asta ).
Eu cand am ajuns in Brasil, nestiind care e treaba,aveam normal bijuterii la mine, dar in limita bunul simt si gust, nicidecum ceva saritor in ochi.Al meu m-a rugat insistent sa scot tot ce am ca nu vrea sa raman fara urechi prin Brasil.
M-am cam panicat, insa m-am comformat si nu am avut probleme...
si abia astept sa ajung iar pe acolo..chiar mai nainte ne uitam la niste poze din Brasil, de la revelion...asa cum l-am petrecut si noi acum doi ani:imbracati in alb, cu un bronz de invidiat,cu o sticla de sampanie in mana si flori, si cu o imensa dragoste in suflet...ne aflam pe malul marii, si la cumpana dintre ani, ne-am strans de mana, am sarit 7 valuri si am aruncat florile pe mare ca o ofranda adusa zeului apei(nu radeti de noi, asa e traditia la ei) ne-am pus o dorinta...care s-a implinit!
...si va rog sa ma scuzati ptr un asa maaaare off topic, dar m-a cuprins o nostalgie , parca mi s-a pus un gol in stomac...
Diana ...poate ne vedem in Brasil, mi-ar afce mare placere:)si veti fi in siguranta, promit!
Totul e sa stii unde sa mergi, in ce locuri, sa nu te expui...
Nikole, ti-am trimis PM ca sa nu ma mai intind aici pe forum. Ca despre Brazilia, as vorbi o zi intreaga, si nici macar n-am ajuns acolo !!!
Poze
Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !
Diana2007 spune:
Revin cu o intrebare, dat fiind ca am inceput sa ii introduc lui Victor biberonul si formula. Nu vreau sa raman pe ultima suta de metri desi tare ma doare sufletul sa nu-l pun la san. Macar o data pe zi daca as reusi ar fi super !
Pentru inceput am reusit sa-l reobisnuiesc cu biberonul (el a supt completare tot cu laptele meu dar din biberon pana la doua luni) cu laptele meu. L-a luat doar cand i-a fost foame de adevaratelea, altfel doar se juca cu el.
Apoi am introdus formula in cereale. La inceput n-a mai vrut sa manance, desi adora cerealele. Refuzul a tinut o zi, adica doua ture de cereale. Acum le ia ca si inainte.
Bun, acum trebuie sa trecem la formula in biberon si suntem "back to zero" adica nu vrea de nici un fel.
Nu ma lungesc, intrebare (in special pentru dnele doctor, vreau sa stiu daca medical exista vreo contraindicatie): Se poate amesteca in acelasi biberon lapte de mama cu formula (deja preparata cu apa,nu doar praf) ?
Va multumesc pentru raspunsuri
Poze
X-ray spune:
diana eu stiu ca e chiar indicat,asa acepta mai usor bb.faci cantitate mai mica de lapte praf,de ex 50 ml si 100ml de la tine.sper sa acepte.
acum au plecat nasii de la noi tocmai sau intors din rio de la carnaval(a castigat la lucru nasul o excursie).superb dar periculos in prima ora in hotel i-au furat 500 dolari dar i-a recuperat pana la urma.dar exacte ce povesteati voi,absolut superb.cand se face eli mai mare mergem si noi cu siguranta
nikole chiar imi pare rau de situatia ta ,dar si eu inclin sa cred ca sotul tau o poate remedia.elisa cand ii da tati de mancare nu zice pisss,e vrajita asa deschide gurita....
nico la multe luni andrei .
saby de carla felicitari pt dintisor,sat sa vezi mamico ca mai vin....
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
CarlaV spune:
Alina, Saby iti multumeste. Cum e, de regula se mai agita noaptea dupsa ce dintisorul perforeaza gingia? Adica pot spera si eu sa dorm la noapte?
Bine ca ai scris ca faci ordine in pozele de pe mailul comun. Am mai intrebat cu ceva timp in urma si nu mi-a raspuns nimeni. Ai idee ce s-a intamplat cu niste poze trimise de mine cand eram la odisee? Aveam poze si cu burtica si din Corfu si acum mi-e greu sa le gasesc pe dvd-uri...
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mychydutza spune:
nikole ce romantic e ce ai povestit tu! si acu sa revenim la oile noastre: azi l-am pus pe taty sa ii dea papa(ghinetz, tatiku a fost usor de convins, insa bebe n-a apreciat entuziasmu lui tac'su), asa ca tot eu l-am hranit. azi am incercat din nou iaurt cu cereale si a fost mult mai cooperant. nu stiu cat a inghitit el, dar macar nu m-a scuipat cu acelasi entuziasm. eu am sperantze! doar se zice ca "sperantza moare ultima", nu?
*mihaela*