Strumfi de iulie-august 2007 (56)
Raspunsuri - Pagina 8
Timi07 spune:
nma ii dorim multi ani care mai de care mai fericiti Andrei.
Anto sper sa va refaceti cat mai repede si tu si Victor iar pe Sonia si tati sa nu-i cadorisiti cu raceala. Cand te luptai cu Sonia cu biberonul v-am urmarit ca aveam o presimtire ca si noi o sa facem la fel.
Saby o lasi pe mami sa doarma la noapte?
Dedicatiede la Dublin pt toti parintii si mai ales tatii de fete (dar e si pt mamicile care au avut o relatie mai speciala cu tatii). Ne-au placut www.liweddings.com/chat/topic-409287-1.html" target="_blank">versurile mai ales ultima strofa, deja o vedem pe Soph cum il suce pe degete pe tati.
Nu mai stiu cine a postat reteta de praji cu mere taiate cuburi si scortisoara....trebe sa impartim complimentele. Am facut azi si a avut foarte mare succes.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
lorinaoo1 spune:
Carla felicitari pt dintisorul lui Saby Lori a dormit bine la primii dinti, deci fiecare copil are reactiile sale. Dar trimitem lui Saby sa doarma frumos.
Mihaela cred ca sunteti pe drumul cel bun
Ghinetz Victor cum mai mananca? S-a lasat convins ca e bun morcovelul?
Lia cum a decurs episodul no.1 la diversificare?
Printre altele, Lorinush parca doarme mai binisor, adica nu se mai trezeste din ora in ora, nici dinti nu i-au mai iesit, deci tind sa cred ca era din cauza pauzei de diversificare, nu se satura draguta cu lapticul meu. Acum, ptiu, ptiu sa nu fie de deochi, mananca mai bine, azi a mancat jumatate de borcanel cu fructe de gradina de la Nestle (de la voi stiam ca are mare priza ), inainte nu manca nici un sfert. Deci totul e spre bine. Legumele ne mai dau batai de cap, dar mai avem rabdare.
Interesanta si diversificarea asta, te pune in priza, zau asa Cred ca daca mi se descria diversificarea asta in cele mai negre culori m-as fi inarmat cu rabdare multa si m-as fi bucurat de putina reusita, pe de alta parte m-as fi speriat si as fi stat cu morcovelul pregatit Daca mi s-ar fi spus ca e floare la ureche si as fi fost mai relaxata... sau poate as fi cazut de prea sus de dezamagire ca al meu cupil e asa si pe dincolo. Adevarul e ca mi-am mai pierdut rabdarea in unele cazuri, am fost si dezamagita, uneori entuziasmata de o lingurita-doua... va dati seama ce filozofie Pai cand o fi vremea ii ferim de pericole precum drogurile, gastile, atunci ce m-oi face? sau
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
nma spune:
multumesc mult pentru urari!
acum s-a terminat cheful. pe langa cele 6 luni am mai si taiat motul. eu nu tineam la chestia asta, voiam sa-mi tund fata, dar nasa a insistat asa ca ne-am executat. nu am apucat sa o tund caci nu a mai ajuns coafeza, dar sper sa reusasca maine. amdra are parul foarte mare in fata (ii intra in ochi) iar la spate e cheliuta. vreau sa o tund scurt scurt caci creste pana la vara. i-am pus andrei pe o tavita diverse obiecte sa vedem ce alege. a pus rapid mana pe bani, apoi cheile de la masina. nu i-a scapat nici mobilul. deci stie fata ce vrea . sincer nu cred in chestii de acest gen dar mi s-a parut amuzant.
andra s-a speriat de dopul de la sampanie, dar apoi a rontait dopul si s-a linistit si a fost tare fericita cand si-a bagat manutele in tort.
si toata seara a fost foarte cuminte. din pacate nu am avut aparat sa facem poze, am filmat doar.
maine poate incer sa-i dau putin suc de morcov.
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
nma spune:
carla felicitari pt dintisor si pt mersul de-a busilea! strumfita.
ashera si andra e tare maraita si se trezeste foarte des (cred ca dintii sunt de vina). aseara i-am dat 2.5ml panadol si a dormit saracuta pana la ora 4.
diana legat de intrebarea ta Se poate amesteca in acelasi biberon lapte de mama cu formula (deja preparata cu apa,nu doar praf) ? raspunsul e da. mie asa mi-a recomandat anya sa fac. vad ca ti-a raspuns si alina.
alina.a multumesc pt mesaj. poate reusesc sa te sun maine.
lavi inca putina rabdare si apoi o sa vezi ce usor o sa ti se para. tin minte ca la alex cand a facut 9 luni i-am pregatit sarmalute in foi de spanac. incercam sa-i fac tot felul de meniuri interesante. si acum mmai facem tot felul de figurine din mancare.
andra deja s-a trezit plangand. imi pare asa de rau de ea. e greu sa-i vezi cum se trezesc plangand de durere. i-am mai dat niste panadol si a adormit imediat .
merg si eu la culcare sa aqpuc sa dorm putin. va pup
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
Simo78 spune:
Anto sanatate muuulta!
Pt...se stie ea care...DA! Am iesit din carantina si ma flutur toata ziua!
Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
Ashera spune:
Noi ne chinuim cu dintisorii si nu dormim nici noaptea asta..
Noapte buna la strumfi si somn usor
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u/Chris5Luni
X-ray spune:
pt toata lumea!
anto multa sanatate,of of nu respiri putin ca te loveste iar....
carla pozele sunt in folderul mamici.din pacate in luna iunie anul trecut cineva rau voitor a sters multe mail-uri importante,multe erau cu nr de telefon si daca nu-l gasesti acolo inseamna ca a fost unul dintre mail-urile vizate.
ashera zica ca bb cris devine dintos?prea stai noapte pe forum...
la eli au trecut "nervii"cu dintii la 3-4 zile dupa ce au plesnit gingia.
nico fata ambitioasa andra,daca era baiat o petzeam zau pt eli
simo fluturare placuta!meritati amandoi
elisa are in continuare aceeasi dinti un central si un lateral...nervi cat chiana,zicea bine cineva nu te bucura ca scapi de colici ca dai in dinti si pana la 2 ani ii tot ies,asa ca...rabdare,rabdare,rabdare...
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
violetan spune:
Nico, felicitari si la multi ani pt andra! Dar, am inteles eu bine, i-ati luat motzul/turta andrei la 6 luni? Hihi, ce haios!!! Dulce faza cu perishorul andrei si cu sampania
alina.a, multumim de cafea!!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com
liadorian spune:
Buna dimineata! Proaspat treziti din mahmureala, iata-ne si pe noi la o cafea tare cu sare ca e vai si-amar de sufletele noastre. Am zis ca daca petrecem in familie o sa fie mai liniste, dar ne-am destrabalat mai rau, ca vorba aia - nu ne vedea nimeni!
Buuun... La capitolul diversificare stam asa: intai am prelucrat morcovul de l-am zapacit (cred ca si-a pierdut saracu' toate vitaminele la spalat, nu la fiert; aveam eu buricele degetelor incretite de cat l-am tinut sub jet), apoi l-am pus intr-o canuta gradata sa vad cat elixir mi-a iesit acolo (vreo 90 de ml). Evident ca n-am mai apucat sa-l transfer intr-un bol de unde sa pape Una si cred ca a fost mai bine asa. Prima oara i-am dat morcov in locul unei mese obisnuite si n-as spune ca a incantat-o prea tare. D. ii tot spunea ca acolo e papa, iar ea cand aude "papa" stie ca vine lapticul deci... dezamagire. Asa ca a batut cu pumnul in masa de suparare, a limpait un pic si-am lasat-o si noi in pace, sa n-o traumatizam din prima. Dupa vreo ora am incercat din nou, mai mult asa, in joaca si a mancat vreo 40 de ml din morcoveata mea. Dupa standardele mele asta e un succes bun de trecut la catastif. Si inca o premiera: a facut pentru prima oara in viata ei bleaaahh asa de clar, de ne-am stricat de ras si eu si D.
Cam asta despre noi. Nu pierd ocazia s-o pup pe Andra apasat de tot, fiindca si a sarbatorit cu noi. Sa cresti mare si sanatoasa, sa iasa dintisorii repede, sa vezi ce frumos e sa musti din detele lui mami, din nasul lui tati etc. La noi se obisnuieste ca motul sa fie taiat la un an asa ca pentru alesul obiectelor de pe tavita mai avem de asteptat.
Saby, felicitari pentru dintisorul acela buclucas!
Ashera, lui bebe Chris, sa se odihneasca mai bine de acum.
Simo, fluturare vesela!
liadorian spune:
Am trimis pe mailul comun poza pentru albumul de 6 luni si link catre alte poze ale Mirunei. Va pupam! Sa aveti o duminica frumoasa, noi mergem la mama la masa.