Strumfi de iulie-august 2007 (56)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

nikole bafta ink odata diseara la diversficare. azi si eu il pun pe sotz sa*l hraneasca poate are mai mult succes. am renuntat temporar la piure de morcov si incerc sa-i dau iaurt cu cereale. nici nu stiu cu ce sa-l mai tentez ca sa manance si el ceva. greu jobu asta de mama!
karlisucul de morcov il faci la storcator????????sa incerc si eu poate suc vrea.......

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

lavi multumesc. azi sper sa facem cateva poze. din pacate noi nu avem decat camera video, aparat foto digital nu. eu fac poze si cu aparatul clasic. parca imi plac mai mult.
mihaela eu fac suc de morcovi la storcator pt alex. ii place foarte mult. sper sa ai si tu succes cu el.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Nikole ce fain suna ce zici tu acolo...spa, bosanova. [aladeviseazacuochiideschisi]. Mai ai loc pe listuta cu rezervari? Vreau si eu. (Vedeti cum ma bag peste tot unde e bine? Pa in Poienita Oanei, ba la SPA in Brasil. - ca muste nu au pe la smile-uri)

Mychy, e buna ideea cu pus sotul la treaba. sa ne spui daca ai resuit. (sa convingi sotul sau sa convingi copilul sa manance; daca ar fi amandoua ar fi super tare!!!)

Lia cum a iesit Elixirul? (a se citi morcov fiert) A fost Una incantata? (stiu, acum dormiti toti dupa petrecerea de ieri)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Mychy s-ar putea sa accepte mult mai usor sucul de morccov facut la storcator.Albastrel, singura data cand a inghitit 3 lingurite pline de suc a fost cand i-am amestect morcov cu mar, suc proaspat. Cu scuipaturile de rigoare, a inghitit , si parca deschidea gurita mai de buna voie.La piure insa...nu mai zic, ma ia cu plansul si calduri...si am tendinta sa il fortez, dar ma opresc mama nebuna ce sunt, ca nu vreau sa terorizez copilul, oi mai da in alta buba dupa aia.
Ma gandesc ca va accepta greu tot ce-i pasta, incearca sa-i dai cat mai lichid ca si consistenta, altfel daca e ca si albstrel , s-ar putea sa ai de ce te sterge pe fata, desi nu-ti doresc...eu iti tin pumnii, sa fie papacios strumfelul tau, si sa-l traga si pe kupilu meu de manecuta.

Nikole,mami lui albastrel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

La multi ani Andra!!!!!!!! Am sa incerc si eu varianta cu sotul da mancare la bebe, insa nu stiu ce-o sa iasa. Va zic rezultatul cand o fi sa se intample.

Nikole de ce razi? asa: nu se zice tuturoi? altfel chiar nu stiu cum sa-i zic.

Mychydutza da. Ii fac suc de morcov la storcator. Am unul de la soacra. E tare bun, nemtesc, de pe vremuri! dar face treaba de o mie de ori mai bine decat astea de acum. Cred, poate sunt si acum la fel de bune, dar din ce am comparat eu cu alte persoane, partea uscata din morcov iese USCATA, pe cand la ceilalti morcovul care ramane inca e umed si mai are ceva suc in el. Dar ce folos ca scot eu tot "untul" din morcov, daca Adeluta n-are spor la el asa cum as vrea eu. Ca ma plictisesc sa ii dau suc de morcov cu lingurita. Sper sa reusesc sa o invat la biberon macar cu aceste sucuri pe care as vrea sa le bea en-gros.

karligutza
sunt mamica Adelutei

Ajutati-o pe Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

Nikole succes deseara la marea incercare si pastreazati optimismul asta molipsitor ca venim toate la SPA-ul tau, suna prea bine ca sa-l ratam. Ai mare dreptate cu tzitzi, ba le-o bagam pe gat ba nu le-o mai dam

Anto multa sanatate tie si lui Victor, puiul mic ce bolnavior e, of,of. Sper ca Sonia sa aiba multi anticorpi si sa ramana sanatoasa. Va pupic pe toti trei

ieri am avut o revelatie. Parca abia acum m-am vazut in oglinda cat sunt de grasa si disgratioasa. M-am hotarat! Voi slabi neaparat ca si asa lapte mai am doar de un sfert de portie. Sper sa se vada cat de curand rezultatele ca deja nu mai indraznesc sa pun gura pe dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

La multi ani si multe lunisoare pentru Andra si fata frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Buna dimineatza mai pe la pranz

Nico Andrei. De acum e domnisoara . Cum sarbatoriti? Va diversificati de azi?

Anto, sanatate multa.
Nikole, multa bafta ptr seara asta

Lia, ati papat ieri? Cum a fost? Noi am amanat putin, ca m-a prins varsta diversificarii nepregatita si nu am gasit tot orasul borcanel hipp bio numai cu mar. Am zis ca mai astept pana luni si daca tot nu gasesc, incep cu morcov.

Mami de bebe
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u/Chris5Luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'Neata si de la noi, nu ca m-as fi trezit acum, ci toata noaptea m-am plimbat cu Saby in brate, cand ma plimbam dormea, cand ma opream urla... Parca mi-a schimbat cineva copilul, nu-l mai recunosc. Si in somn maraie si incepe sa planga la fiecare 5 minute. Pe la 11 am descoperit si cauza: un dintisor a spart gingia, deci party!
La drept vorbind, nici nu mi se mai pare mult sa urle o noapte pentru un dinte, bine ca n-a fost mai mult.

La multi ani celor care-si serbeaza astazi ziua, merg sa citesc din urma fiindca n-am reusit, au fost 2 saptamani nebune rau si nu se intrevede vreo schimbare.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Asa... Saby are astazi 7 luni si 2 zile, multumim celor care ne-au felicitat in 7 (daca a facut-o cineva , n-am citit din urma de mult timp). Poze noi o sa punem in curand, pe langa dintisorul de astazi a inceput sa se ridice si sa stea ca un catelus, sa mearga de-a busilea si face ceva ciudat, isi strange genunchii sub ea si se arunca in fatza, ca un greieras.

Claucia, iti recomand din suflet sa mergi in Corfu daca iti place Grecia si marea in general, noi am stat acolo 2 saptamani acum 1 an jumate si m-am simtit perfect. Chiar in orasul Corfu este un mare magazin de jucarii, se numeste Jumbo, e cat un Carrefour si are doua niveluri, am stat 2 zile in el, sper sa revenim. Acela chiar nu e de ratat, gasesti de toate in mii de variante, mai ales ca acum ai si pentru cine sa le cumperi. Daca vrei sa vezi poze din Corfu sau din Jumbo vorbim pe mess.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput