Strumfi de iulie-august 2007 (56)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Mai, mai, slaba de psihic mai sunt...numai din ce mi-ati povestit, si cum imi imaginam bebeii plangand dupa titi ma apuca bocetul..cred ca sufar mai mult si ptr ca nu va mai fi atat de "legat" de mine.Intelegeti, nu?Adik zic eu ca orice mama adora sent. ca puiul ei e cumva dependent, legat de ea...acum cat e bebe, ca mai tarziu, D-zeu cu mila, cine stie cum or fi, si s-or comporta.

Da...de azi va incepe al meu sa-l hraneasca seara, si vom incerca si cu lingurita.Am incercat mai nainte eu singura, si vad ca il bea din lingurita.mai greu, se mai stramba dar pana la urma inghite.Deci lingurita nu-i prea place lui, nu neaparat continutul...
i-am dat mai 'nainte piure de cartof cu lapte de la mine...nu zic ca a scuipat de a sarit pe perete?de acum il trag in mijlocul camerei cand ii dau sa manance.
cu chiu cu vai, mai mult lapte decat cartof in lingurita, a inghitit una...maine incercam doua.
cam asta de la noi....
fetelor voi ce fel de apa le dati puilor?Aici(cred ca peste tot de fapt) este apa speciala ptr copii, insa eu am citit ca e mult mai bine sa ii dai apa fiarta si racita decat apa special conceputa ptr ei.Voi cum stiti?Si nu in ultimul rand, va muuuuultumesc ca-mi sunteti alaturi...
Ghinetz...pentru faptul ca mereu ai un cuvant bun de spus pentru fiecare ce are nevoie de el!
Nonna76, nu zic , inainte cand lucram aveam vreo 5 kg in plus fata de acum?ca ii mituiam pe aia de rest. de-mi facea o pizza suuuuuper , plina cu de toate, la juma de pret.Si uite asa mancam de rupeam pe la vreun miez de noapte, eu si colega.
Mai rau e acasa ca nu mai apuc niciodata sa mananc, si mai ales cum eu gatesc numai cat mananc mi-e atat de lene sa-mi fac mancare dimineata....
mare pacat e lenea asta

va pe toate, ies la cumparaturi ptr albastrel.
Tre sa cumpar si o pompa ca manual nu reusesc sa scot mult.

Nikole,mami lui albastrel

Mergi la inceput

....da' vine el vremea cand voi avea propriul meu spa, micut, cochet, unic...si sa ne vedeti atunci pe toate in Brasil, balacindu-ne in apa termala, si rasfatandu-ne in parafina de cea mai buna calitate, sorbind un ceai de iasomie,si amintindu-ne de vremurile de acum

Eh...cum suna?Si apoi la plaja cu noi, ca-i aproape de casa...va las s alegeti copacabana sau Leblon? sau poate preferati Bahia?a...uitasi de bosanova pe fundal...

si acu chiar ca am plecat, dar am profitat de faptul ca Albastrel a binevoit sa adoarma singurel ptr a 3 oara de cand s-a nascut, si prima oara in ultimile 4 luni, si am trecut sa va spun ce mi-a trecut orin bilutza.
il pun in carut si ies...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata,

Va invit la o , e calda.

Noi iar suntem bolnavi, Victor si cu mine.
Weekend-ul trecut avea pete pe picioare, apoi a facut febra si dr a zis ca e o urticarie virala. Iar de luni ii curge nasul, e racit si face febra zilnic, ieri ii mai trecuse dar aseara si azi-dimineata iar a ajuns aproape de 40 de grade.
Eu am luat raceala de la el si sunt cam naspa.
Sonia inca nu s-a captusit, oricum ei ii fac aerosoli preventiv ca iar incepuse sa tuseasca.

Va urez o zi buna, un weekend placut si mai ales multa sanatate,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Vad ca ati vorbit despre bibe, prietenul/dusmanul nostru.
Nikole, Timi si cine mai incearca, e naspa, vorba cantecului, "been there, done that, bought the t-shirt".
Si cunosc bine ce ziceti, e groaznic sentimentul ca desi ai lapte esti obligata sa nu-i mai dai san.
Dar pana la urma bebe va accepta, mai ales cand nu mai ai alte optiuni.
Noi am incercat tot, sa-i dea altcineva, am schimbat nspe mii de tetine/biberoane, lapte praf vs lapte muls, sarit peste mese pana o loveste foamea. Sonia a stat si 6 ore fara sa manance si tot l-a refuzat, nu era o problema de tetina ci pur si simplu vroia san. Pana la urma am inceput diversificarea cu pireurile de legume la lingurita si apoi am reluat treaba cu biberonul si azi un pic, maine un pic inceput sa-l accepte, primele sapt numai cu lapte muls, iar apoi cu lapte praf.
Trebuie sa te pregatesti psihic, nu e usor si mai ales e f posibil ca o data ce ia bibe sa-i scada interesul pt san si atunci iar te simti aiurea.
Nikole, bravo voua ca ati gasit o solutie sa-l tineti acasa pe Kevin, va fi mai greu pentru tine, dar o sa te obisnuiesti cu timpul.

Bafta multa si tinem legatura,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Editez ca sa adaug:

La Multi Ani strumfilor aniversati zilele acestea, petrecere frumoasa.

Nikole, suna tare bine ce spui tu acolo, poti sa ma treci de pe acum pe lista de rezervari la spa-ul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Nikole mult succes taticului la masa de seara! daca functioneaza atunci o sa-l pun si eu pe al meu sot sa ii dea sucul de morcov crud din biberon. Adeluta nu accepta de nici o culoare sucul acesta decat cu lingurita. Si ar bea si un litru cred..... la lingurita bea, din biberon DELOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! e clar, pot sa arunc biberonul si sa-mi iau gandul... am incercat si cu canita, si cu canita cu tuturoi... nimic! doar cu lingurita!

norocul nostru ca macar apa o bea din canita cu tuturoi.

Anto multa sanatate tie si lui Victor. Sonia sa se tina bine, sa nu ia raceala si tati sa aibe grija de voi! Baga-te pe tratament ca sa nu te tina mult raceala asta.

karligutza
sunt mamica Adelutei

Ajutati-o pe Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salutare
anto multumim de cafea si ... de urari. sanatate multa si ai grija sa nu ajunga virusul si la sonia.
astazi e randul meu sa dau de baut, ca doar am fata mare asa ca haideti la sau si ceva .
nikol la mine andra a acceptat biberonul de la sot. de la mine nu a vrut. la noi a fost si putin cam complicat caci eu am avut probleme de sanatate si am plecat la spital iar andra a trebuit sa manance din biberon. desi o saptamana a mancat din biberon cum m-a vazut a luat sanul. bafta multa si muuulta rabdare.

am vazut ca intreba cineva de samadhi. stiu ca intra mai rar ca e tare ocupata. a si inceput anul tare rau. a avut un deces in familie (mama sotului) si era tare suparata.
fug ca plangea andra rau
va pup

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

karli ar trebui sa-ti pui sotul la treaba. sa vezi ce frunos o sa le stea impreuna.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003

Mergi la inceput

Hhahhahaha,ce simpatica esti karligutzo cu cana ta cu tuturoi!...mai unde-i smile-ul ala ce se tavaleste pe jos de ras?ca niciodata nu gasesc cand il caut...
azi am fost si am cumparat niste tetine forme diferite, o cutie de lapte praf in caz de nevoie sa fie acolo, si un...tuturoi.Am vrut sa iau cana si din neatentie am luat numai tuturoiul, vb karligutzei.Acu tre sa caut sa vad daca gasesc cana separat...vreau sa incerc sa-i dau din cana sa vad daca vrea.
Ma apuca emotiile pe seara ca incepem de pe acum pregatirile sa se obisnuiasca omuletzii mei unul cu celalalt, pana cand incep eu munca.
Si cand ma gandesc ca albastrel prima picatura de lapte din biberon a baut-o, asa i-au dat moasele in maternitate...
Anto...offff v-ati chinuit ceva, din cate vad...si la mine simt aceeasi problema.Albastrel vrea san, nu vrea biberon...offf...cum e viata...cand se nasc nu-s cum sa le dam titi, dupa un timp nu-s cum sa le-o luam
Anto insanatosire grabinica la strumfel si tie!
Nici o problema, esti prima pe lista de rezervari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by nikole

Hhahhahaha,ce simpatica esti karligutzo cu cana ta cu tuturoi!...mai unde-i smile-ul ala ce se tavaleste pe jos de ras?ca niciodata nu gasesc cand il caut...
azi am fost si am cumparat niste tetine forme diferite, o cutie de lapte praf in caz de nevoie sa fie acolo, si un...tuturoi.Am vrut sa iau cana si din neatentie am luat numai tuturoiul, vb karligutzei.Acu tre sa caut sa vad daca gasesc cana separat...vreau sa incerc sa-i dau din cana sa vad daca vrea.
Ma apuca emotiile pe seara ca incepem de pe acum pregatirile sa se obisnuiasca omuletzii mei unul cu celalalt, pana cand incep eu munca.
Si cand ma gandesc ca albastrel prima picatura de lapte din biberon a baut-o, asa i-au dat moasele in maternitate...
Anto...offff v-ati chinuit ceva, din cate vad...si la mine simt aceeasi problema.Albastrel vrea san, nu vrea biberon...offf...cum e viata...cand se nasc nu-s cum sa le dam titi, dupa un timp nu-s cum sa le-o luam
Anto insanatosire grabinica la strumfel si tie!
Nici o problema, esti prima pe lista de rezervari

Cred ca trebuie sa incerci sa fii relaxata in primul rand. Stiu ca e greu...dar

Succes!

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Neata!
Anto multumim de . Multa sanatate tie si lui Victor si sa dea DD sa nu se molipseasca si Sonia Tare incercati ati fost in ultima vreme...
Mai vrem poze cu frumoasa Sonia

Nico Andrei. Nu sarbatoresti cu niste poze? Ca ne e dor de ochii printesei tale

Nikole ce frumos le spui tu acolo, plaja, soare, apa albastra

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput