Strumfi de iulie-august 2007 (56)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Valen, te admir ca ai resuit sa scapi de kg. Bravo! Ma bucur pentru tine. Hai, ca nu mai e asa departe pana la fericire, nu?

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Uite ca am reusit sa citesc si eu din urma.Nu prea ajung la calculator seara.

Nikole zic si eu ca si oana ca ar fi bine ca tati sa-i dea lapticul la biberon.Albastrel stie ca tu-i dai tzitzi si nu va primi biberonul de la tine.Sper din tot sufletul sa fie bine.
La cit esti tu de slaba munca de noapte iti mai trebuia... de la noi ca-mi sunteti tare dragi.

Vivelaam admirat si eu lucrurile facute de tine.Te pricepi.

Valen felicitari pentru kg lipsa.Si la vara vei fi perfecta,nu?
(si eu sper asta,n-am dat asa mult ca tine dar incerc).

Una fata frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Alina.a, Diane dun, Ioana, Andreea tati de Lorina va multumeste pt urari si va ofera cate o felie de tort si/sau o felie de pizza, bineninteles si de rigoare.

Dana offf ce bine suna reteta aia de ciocolata, mmmm O fi buna si pt cura?

Vivela Davidush e ca de pe coperta , si albumul inceput de tine e f fain. Imi place si ce faci tu, botoseii sunt super. Cred ca ai masina de cusut, nu? Intreb pt ca eu nu am si mi-ar fi lehamite sa ma apuc sa cos de mana, nu de alta, dar am restante inca la cusut zestrea Lorinutei

Valen esti de invidiat 5 kg, wooow, vrem secretul. Sa nu-mi spui ca mananci toata ziua cioco si prajituri. De fapt stiu, miscarea e secretul, ce buna sunt la teorie

Nikole nici eu nu am trecut prin ce treci/vei trece cu albastrel, dar si eu cred ca ar trebui sa incerce sotul tau cu bibe. Daca nu vrea cu bibe, cu lingurita sau cu o cana. Nici Lori a mea nu vrea bibe, dar daca ii dau lapticul surplus de la preparat cerealele, il bea cu un pahar pe nerasuflate si plange ca mai vrea. Tin pumnii sa fie intelegator si Kevin si sa ai si tu energia sa rezisti

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

nikole si pe mine m-a sfatuit andra.z sa incerce sotzu sa-l hraneasca, ca poate eu miros a lapte si "ii sucesc mintzile lui bebe" si nu se poate concentra pe linguritza de morcov. cred ca fetele te-au sfatuit bine sa incerci sa-l lasi pe tatik sa-l hraneasca. asta cat esti si tu acasa! lasa ca o scoatem noi la capat cu diversificarea asta incapatzanata!avem copii mai speciali si nu se lasa ei asa cu una cu doua! trebuie sa-si impuna punctu de vedere, nu???????????pupici.

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

si pt ca e weekend: http://www.9am.ro/clipul_zilei.html

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Nicol , au dreptate fetele .Lasa-l pe sot sa incerce cu biberonul .Si eu patesc la fel cu Bogdan,in prezenta mea nu accepta nimic cu biberonul,nici ceai ,nici suc .Cind sunt plecata accepta mai usor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Mamici poate gasiti cate ceva interesant aici: http://www.wholesomebabyfood.com/solidfood6to8montholdbaby.htm

pofta la diversificare pentru bebei

ianuarie.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Una la multi ani!

Nikole prietena mea practic a disparut din peisaj si desi a suferit a reusit. Adica azi a adormit urland 10 min, a doua zi a plans mai putin si a luat si cateva guri de lapte si tot asa. Succfes desi e greu ai luat hotararea potrivita.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna diminata! Cafea? Sa nu ma alergati, dar cine se scoala devreme...

Zilele astea nu am reusit sa prea scriu; nu ca mi-as aduce o contributie importanta la forum, dar.. Mi-am facut de cap! A fost mami la mine si am alergat prin oras sa-mi rezolv toate problemele. Nu stiu cum de nu mi-am rupt picioarele.
Dar gata! De azi, iar in barlog...

Ce am mai facut?
Aaaaaaaa, aseara, dupa ce adormeam copiii, aveam intalnire cu sotul. Si de data asta am ratat-o. Nu e vina mea, dar de la o vreme adorm inaintea copiilor. (Cred ca am avut remuscari de m-am trezit brusc, la ora asta. Hi, hi, hi...)Sper sa nu iau mustrare scrisa.

In rest?
Alina.a, cu atata cros pe capul meu, nu am apucat sa comand la LA. Cand mai sunt reduceri?

Dana
, va pupicesc; as vrea poze noi cu voi.
Alexia2007, ma gandeam ca daca acum ne inebunesti cu rochitele, la vara, cand vei avea "materie prima" ne vei da gata cu tunsorile printesei tale.
Valen, , stii tu de ce...
Diana2007.
Luna, parada palariilor e reusita, dar nu vrei sa ne arati si in ce s-au finalizat "calatoriile" tale recente prin magazine?

Eheiiiiiiiiii si lista e lunga, dar merg sa-mi salvez ceva onoare. Unde credeti oare?????????

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by cafera

Buna diminata! Cafea? Sa nu ma alergati, dar cine se scoala devreme...

........... dar merg sa-mi salvez ceva onoare. Unde credeti oare?????????

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

dupa canapea? .....
ai mare grija unde nimeresti acum noaptea prin casa!
vezi sa nu deranjezi cupiiii!
sa ne zici mai pe la pranz unde ai ajuns ca tot "cine se scoala de dimineata... ajunge!"

io ce caut pe aici? .... hmmm
am dat tzitzi lu' Adeluta si un refresh pe forum!
si urmatoarea miscare e sa ma culc pe burta acum, poate se mai topeste din slaninutza!

babai!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Ajutati-o pe Diana

Mergi la inceput