LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (281)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Cosmi felicitari pentru examene! Mai ai ?
Pufu baga poze macar pe mess.EU am refacut calculatorul aseara si deci sper sa pun filmulete, timp sa am.
Bumbitza bine ai revenit , o placere duamna sa va citim.
Am mult de lucru , dar revin.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cosmi felicitari pt. examen. si noi iesim maine, doar ca la pranz, seara nu avbem cu cine lasa piticul. asa ca...vom avea un "pranz romantic".
Pufu ma bucur ca a iesit bine petrecerea lui vladimir. cum mai e la gradi? mai plange? te-ai acomodat cu munca? asteptam pozele, la fel si filmuletele de la irina.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Acum am revenit si eu, aici reusesc sa il inscriu si e si super ok , mai trebuie sa fac rost de niste documente dar se rezolva, inca nu stiu cat de des o sa pot sa il duc ca numai dupa ce am tot dosarul imi spune dar ma bucur ca se va juca si el cu copilasii
Giova, bine a zis nu mai retin cine ca trebuie intrebat in prealabil daca nu are jucaria respectiva ca ar fi pacat sa se trezeasca cu 2 triciclete mai stiu eu ce. Eu una sunt de parere ca merita luat ceva deosebit, ceva care sa ii ramana si sa ii fie f drag, mai bine decat mai multe chestii, dar o sa fie binevenit orice cadou ca e facut cu drag si asta conteaza cel mai mult. Cred ca o papusa din aceea interactiva ar fi tare binevenita, am vazut pe aici si ma minunam, din aceea care mananca, vorbeste si tot felul ca de stiam de existenta lor imi luam si eu sa exersez inainte de bb.Am mai vazut acesorii pentru papusi cu patut, balansoar, stand de schimbat bebelasul, niste chestii mortale daca aveam asa ceva pe vremea mea eram in al noualea cer.Mai sunt seturile acelea de bucatarie mare cu stand de gatit si tot felul de cuptoare si alte accesorii, daca nu are tricicleta e iar un cadou f frumos pentru la vara.Nu stiu ce sa mai zic, nu stiu exact cu ce se joaca o fetita la varsta ei, mamicile de fetite stiu mai bine.
Va doresc o zi frumoasa tuturor, eu intru mai rar ca mi-am si depasit traficul si nici nu stiu de ce tareeeeee mult imi ia de cate ori intru pe Dc asa ca....

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

hello mamici,

Irina tine: http://www.funphotor.com/

revin, sant in cautare de programe....am pus niste poze vechi cu mine in drop4...tot aceeasi mutra o aveam Angelo a cazut din pat aseara, se intindea sa deschida usa la sifonier si s.a trezit jos....nu stiu cum a cazut, doar ca era ghemuit cu capul in palme( asa face cand se supara si asteapta sa ma duc la el sa il alint ) Nu plangea, cand l.am ridicat abea atunci a inceput sa planga....s.a speriat si nu stia cum sa reactioneze...bine ca nu a patit nimic....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Da Silvia sunt o groaza de chestii si accesorii pt. fetite. Nu stiu ce se gaseste la noi pe piata, dar la Toys stiu ca mi-a picat ochii pe multe chestii. Papusa dintr-aia interactiva nu am vazut pe aici.
E cel mai bine asa...ne hotaram ce sa-i luam, dau si eu o tura prin magazine, poate vineri, sa va zic ce e pe-aici, si pe urma il anuntam si pe Tudor. sa nu ne trezim ca are chestii respectiva.
Maraki bine ca nu a patit Angelos nimic. se mai intampla, doamne cat a picat Marco cand era bb.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

vai dar ce se inghesuie lumea sa scrie....noi plecam in Toys, astept sa vina Giorgos de la rest. ca l-am trimis dupa salariu... helloooo!!!! pe unde santeti?revin mai pe seara ..pupici la toata lumea

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!!!!

Giova am pus azi banutii, o sa-ti apara pe extras numele Pop Silviu
Cristian( sotul meu).
Maraki imi pare rau ca a cazut Angelo si s-a speriat saracutul, Si al meu zilele trecute a plonjat din pat. L-am vazut aseara pe Angelo in poze, are niste ochi superbi si tare-mi place si freza lui.
Super simpatica faza cu Mario de la ziua lui Vladimir. Buna, Pa .
Fetelor am vazut si eu in sfarsit in Mall un magazin gol deoarece reducerile au fost f. mari. Mi-am luat multe haine la preturi excelente asa ca sper ca in sfarsit se va pune si aici in practica sistemul reducerilor asa cum e in alta tari.
O seara placuta tuturor.

IOANA78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele!
La Multi Ani sarbatoritilor de azi!
Giova, am vazut ca te ocupi tu de toata treaba. Multumiri! O sa contribui si eu. Sa nu ma crezi neserioasa, dar promit sa trimit banii pana la sfarsitul saptamanii viitoare, cand avem ceva de platit la banca.
Silvi, sper ca ai rezolvat cu gradinita lui Alain.
Maraki, sorry pt cazatura lui Angelos. Mie-mi ingheata sangele-n vine cand o vad pe a mea in picioare pe scaune sau pe pat. Si ea pica din pat stand in fund, sau din tot felul de pozitii bizare. Copiii astia.
Mortal Mario la ziua lui Vladimir!Cum adica Pa!? CE nu i-a placut? Pufu, felicitari pentru distractie!
Cosmi, felicitari pentru examen!
Bumbita, te apuci de lucru, daca l-ai dat pe Sebi la gradinita? Uffff, eu nu stiu ce sa fac. Am zis ca o duc si eu pe Ana si toti s-au uitat la mine ca la o crimininala! Ai mei ma indeamna sa plec mai iute la munca si sa-i las pe copii cu ei! Daaaa! Cu siguranta s-o gasi cine sa-l alapteze pe Razvan si cine s-o potoleasca pe Anuska mea rasfatata. Cred ca nu stiu ce vorbesc!
Noi am fost la munte si a fost criminal de obositor. Radu a fost foarte bolnav, de sambata pana joi (Gripa, febra). Mama a fost si ea foarte bolnava de marti pana joi (moment in care mi-am dat seama ca la nevoie mai stiu sa fac si injectii), iar Anei ii ieseau maselele (si-i vor mai iesi cateva luuni de acum incolo). De Razvan ce sa zic? Ca-mi face nopti albe, fara vreun motiv anume, ca doar e fratele surorii lui? Dar de draguti sunt draguti tare amandoi! SI cu toate astea, regret ca am uitat de boabele de orez, ca maaare nevoie eveam de kg jos. Mor de oboseala si nu slabesc nicicum. Prajiturile si ciocolata or fi de vina?
Intre timp

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

BEE,BUMBI,va admir tare ca desi aveti cate 2 copchilashi micutzi mai avetzi timp,energie si optimism sa impartiti si pe forum.sper sa fiu si eu tot asa cand ma voi trezi cu 2 teroristi mici...
MARAKI,daca nu a plans angelos inseamna ca nu a cazut rau.s-a speriat mai mult.
SILVI,ma bucur ca ai rezolvat cu cresa,inseamna ca il poti aduce pe scumpel
ASTERY,nu mai zici nik de razvanel?ma bucur ca avetzi un diagnostic cat mai aproape de normalitate,inseamna ca sunteti pe drumul cel bun.
eu sunt cam obosita din fire asa ca nu o sa prea raspund la toate lumile,cu scuzele de rigoare...
dani contiuna cu dermatita asta nesuferita cu toate cremele,gelurile de dus speciale si scumpe pe care i le cumpar...o sa incerc sa-l trec din nou pe lapte de soia,poate ii merge mai bine.
azi am iesit cu el in parc,cand am venit de la munca,si era acolo un tatic cu alt princhindel si fi-miu numai dupa el se tinea si ii zicea"tati"si sa joace fotbal cu el.degeaba ii explicam eu ca nu-i tati,el tot dupa om se tinea si a jucat fotbal cu el cat a stat afara.se vede ca-i duce lipsa lui iulian care nu prea petrece timp cu el...
eu azi noapte am visat ca a scos bb manutza prin buricul meu,iar eu ii bagam degetzelele la loc,cam aiurea vis.cand ma gandesc ca vineri si sambata sunt de noapte la munca,ma apuca pandaliile...
hai pupici si mai vb

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (28) si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Saluti la toata lumea!!
Nu am mai reusut sa citesc de multicel.....dar recuperez.
Si acum sunt si Selin in brate care nu are somn, cum sa si aiba fata ca a dormit azi cica vreo 4 ore la pranz. Azi au stat iar cu tanti care nu a indraznit sa o trezeasca ca cica de dimineata era obisita.
Azi noapte s-a trezit de n-ori si tot urla "mami, mami" si cand ma ducem la ea vroia in brate. Am sfarsit cu ea in pat la mine.
Cred ca e de la dinti, in sfarsit i-au iesit inca 2 jos.....nu va mai fi soricel numai cu 2 dinti jos.
...hai ca mai citesc si revin

... si aici poze de la ziua ei http://picasaweb.google.com/miraklucker/Selin

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput