LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (281)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

sa va zic si cate ceva despre noi:

de luni am terminat stagiul "gradinita" -eu. adica, gata, am baiat mare. sta singurel, cumintel.

din cate imi spun doamnele de acolo e f cuminte, sta pe scaunel, isi ia jucarii, tablita magnetica, se joaca la casute cu masinile, nu prea se joaca cu copii, din pacate..dar se va obisnui cu siguranta.

de mancat sunt ffffffffffff incantata. deja este mai bucalat, mai greu...mananca singurel, are o mai multa precizie cu lingurita, traseul pana la gurita, stiti si voi. da', mai, si mananca ambele feluri. mancarea este mai buna decat ma asteptam - ieri la pranz ( caci micul dejun il luam acasa- nu reuseste sa se trezeasca ) a avut ciorbita de perisoare cu pilaf de orez cu pui si azi ciorbita de pasare cu taietei si ou si piure din cartofi, nu fulgi si snitel de pui. deci e ok, zic eu.

acum partea haioasa. mor ingrijitoarele de dragul lui ca cica e comic rau la somn. toti copii culcati in patut, ele le spun sa inchida ochii, iar sebi se ridica in fundulet, pune degetelul la gurita si le imita " ssssssssssssssssss"!!! apoi zice " chideti ochii"....le imita tot ce zic. in ruptul capului nu se culca pana al 14, astfel nici un copil, toti rad si se amuza cu sebi.

ieri pt ca a fost cuminte i-am luta un banc de lucru, cu diverse scule de mesterit , din plastic - de la primii pasi, de care e f incantat.

azi cand m-am dus sa-l iau la 16, ma cauta in plasa sa vada ce i-am mai luat...l-am luat , ne-am dus la mc'donalds si apoi la coccodrillo unde mi-am facut de cap. asa mi s-a facut o pofta

mi s-a oprit masina de spalat.ma duc sa pun rufele la uscat pe calorifer si revin sa citesc din urma.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

URAM SI NOI CU INTARZIERE UN SINCER LA MULTI ANI LUI STEFANEL DE COSMI SI IOANEI DE ANY!!! SA CREASCA MARI, SANATOSI SI SA-SI INCANTE PARINTII!!!

Doamna GIOVA numai maine nu-i poimaine!!! va cam petreceti luna asta!!! vrei sa-l muti pe marco din toamna la alta gradi??? de ce??? am inteles bine, da? 50 de lei depunem? scuze, da'sunt cam dusa momentan...trebuia sa ma inteleg cu cinva vineri si eu am inteles ca ieri, am uitat cheile de la masina la banca - l afront office, noroc cu d-ra ca ma cunoaste si le-a pus bine etc

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

bee si tu te cam plimbi, doamna, nu gluma. ce bine de voi, sunteti aproape de munte. imediat ajungeti. sanatate multa puiutilor tai.

ma cam rapuse somnul, ce sa mai, va spun si eu noapte buna si linistita sa aveti si nu, inainte de a pleca:

LA MULTI ANI STEFAM DE OANA SI ANDREI DE ANCA!!! SA VA TRAIASCA BARBATEII FETELOR!!! SA AJUNGA BARBATI MARI, CAP DE FAMILIE, SA AIBA FAMILIE MARE, CASA MARE SI PE VOI ALATURI TOATA VIATA!!!

pentru cine a continuat, maine este bobul 20. hi-hi-hi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

Subiect aniverasr pt. Razvan de Oachi_79:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116138

Subiect aniversar pt. Andrei de Acina:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116141

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bumbi ai luat-o claro pe ulei.... oricum tare simpatica si draga-mi esti.
In primul rand...nu s-a stabilit nicio suma, fiecare da cat poate.
2. pozele Mariucai sunt facute de Tudor, se pricepe, nu gluma.
3. ma bucur ca s-a acomodat Sebi la gradi, si ca papa mai bine.
4. vroiam sa-l dau la stat, ca asa mi s-a nazarit mie.dar dupa ce am vazut conditiile din gradinitele timisorene...m-am razgandit.

Musai sa vb. pe mess., am mare nevoie de ajutorul tau specializat. mai ales acum, ca ti-ai intrat in mana.

mi-am facut datoria, acum la cu mine.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor sunt in graba mare ca trebuie sa fiu la 10 la o cresa sa vad daca pot sa il inscriu e Alain.
Giova intru mai tarziu sa zic si eu ce idei de cadou am, pupici.
Bumbito bine ca ai aparut sporuri in toate.
Fetelor felicitari pentru mobilizare haideti sa nu ne suparam si agitam ca se rezolva totul, vor intra si fetele din Bucuresti si va fi ok. O zi minunata tuturor, pe mai tarziu.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Silvia bafta cu cresa, sa fie cum vrei tu.

am intrat sa va salut, caci noutati nu avem.
pe mai tarziu.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

salutare de la mare!

eu am revenit in campul muncii. greu al dracu' cu serviciu, casa, copil. Giova, azi ajung la banca sa trimit si eu bani pentru Mariuca. Idei de cadou, cam ce ati zis si voi. Oferta este mare, dar ar trebui totusi ca dupa ce se strang banii si alegem cateva posibile cadouri, sa-l contactam totusi pe tatal ei si sa intrebam daca nu cumva are deja jucariile respective.

La ziua lui fi-miu a fost misto. Imaginati-va 10 puradei intre 1 an juma si 4 ani misunand peste tot (asta de 4 ani era minoritar, restul aveau sub 3 ani). Mario al Irinei a fost total. A fost primul invitat care a ajuns la petrecere si nici n-a intrat bine ca ne-a si zis pa. A fost total. Dar pana la urma s-a obisnuit cu locul si s-a jucat foarte frumos. Din pacate March si Ioana nu au putut sa ajunga, dar le calcam noi cat de curand. Nu am reusit sa pun inca poze dar promit sa o fac cand am putin timp.

V-am lasat, ca mi-a expirat timpul, tb sa mai si muncesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata
am venit de la examendau bereeeeeeee

aseara a fost super , stef a fost incantat si a suflat in lumanare , a primit cadouri multe si ne am simtit super ok

diseara mergem la matusa (cea mai tare matusa) ca i ziua ei, maine seara in gasca ne scot sotii cica la un super restaurantasa ca ne tinem de distractie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Cosmi felicitari pentru examene! Mai ai ?
Pufu baga poze macar pe mess.EU am refacut calculatorul aseara si deci sper sa pun filmulete, timp sa am.
Bumbitza bine ai revenit , o placere duamna sa va citim.
Am mult de lucru , dar revin.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput