LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (281)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara,

Mira pe cuvant, sant prea sarace cuvintele ca sa zic cat imi plac fetele tale Sant dulci si scumpe rau de tot Frumoase poze si yammy tort
Miha sa porti sanatoasa tot ce ti-ai cumparat Lui Angelo-i creste repede parul, parca mai ieri l-am tuns si uite ca a fost nevoie sa-i tai iar din breton ca-i crescuse. Angelo a cazut pt. prima oara in viata lui din patut! Bine ca nu a patit nimic.
Mirela ce vis.....ai grija sambata Imi pare rau pt Dani cu dermatita asta nenorocita
Bee deja am vazut pozele cu Ana si Daria pana sa ajungi sa scrii pe forum Frumoase papusele
Noi am fost in Toys pt. 20 min.Am plecat tarziu de acasa si am prins trafic asa ca nu am avut timp destul ca sa pot sa aleg ceva pt Angelo. Deja eram singuri in magazin, anuntase prin statie ca s.a inchis si eu eram concentrata la jucarii A trebuit sa vina Giorgos din capatul celalalt al magazinului sa-mi zica sa plecam Am pus poze in drop4

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

quote:
Originally posted by mirela10
eu sunt cam obosita din fire asa ca nu o sa prea raspund la toate lumile,cu scuzele de rigoare...
dani contiuna cu dermatita asta nesuferita cu toate cremele,gelurile de dus speciale si scumpe pe care i le cumpar...o sa incerc sa-l trec din nou pe lapte de soia,poate ii merge mai bine.
azi am iesit cu el in parc,cand am venit de la munca,si era acolo un tatic cu alt princhindel si fi-miu numai dupa el se tinea si ii zicea"tati"si sa joace fotbal cu el.degeaba ii explicam eu ca nu-i tati,el tot dupa om se tinea si a jucat fotbal cu el cat a stat afara.se vede ca-i duce lipsa lui iulian care nu prea petrece timp cu el...
eu azi noapte am visat ca a scos bb manutza prin buricul meu,iar eu ii bagam degetzelele la loc,cam aiurea vis.cand ma gandesc ca vineri si sambata sunt de noapte la munca,ma apuca pandaliile...
hai pupici si mai vb

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (28) si dani(21.12.2005)

buna seara.
mireille( nu stiu daca ai observat sau daca iti place) da' mie asa-mi place sa-ti zic ce te mai chinui si tu singurica...cu dani. si mai e si alergia asta a lui.off!off! da' cine te va mai ajuta si pe tine cand vine bebelinu' ? iti doresc sa faci un bebe cuminte, mancacios si care sa doarma sa creasca repede maaare.

eu nu stiu de ce te tot risti cu cu serviciul tau...si cu programul asta...cine crezi ca-ti va ridica statuie? sunt ceva premise de avansare sau de vreun post vacant in viitorul apropiat? spun asta pt ca stiu cat ai suferit atunci cand s-a dat concurs pentru un post mai bun, iar tu nu ai putut participa fiind in cic.

visul? cam ciudat! dar e normal...si eu cate vise am avut...mai mult, am visat si ca nasteam...si uite ca in realitate nu mai nasteam( am avut sarcina suprapurtata ). si apoi nu mai e asa de mult...vreo 8 saptamani sa mai stea cumintel acolo ( pana la 36 =) si poa' sa iese strumfu' mic.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Ana de France, multa sanatate, bine ca e mama ta la tine, asa te poti si tu odihni putin. Alexander nu mai merge la gradinita?
Miha multa sanatate si tie. Eu am facut asa o laringita urata asta-vara in vacanta la mare. Eram toata ziua cu bomboanele de gat dupa mine
Stef de Cosmi ....si tie Cosmi felicitari pentru examene.!
Ioana de Any .
Florina bravo pentru David vorbaretul.....tu cum mai esti?

Noi suntem binisor, Iarina e bine, am fost tare inspirata sa ii cumpar acuarele si asa mai scap de ea cate vreo 1 -2 ore
.....si unde mazgaleste cu ele???, nu le baga in gura?? ..........mie numai de asta mi-e groaza ale mele fete le baga in gura, daca nu acoarele macar pensulele
Vad ca te apropii si tu vertiginos....nu stiu poate nu am citit
eu, ce ascunzi in burtica???

de luni am terminat stagiul "gradinita" -eu. adica, gata, am baiat mare. sta singurel, cumintel.

ai vazut Bumbita ce repede s-a obisnuit?? Cum stati cu mutatul, ati aranjat deja treburile la Bucuresti?? Pe cand aterizati in capitala?
....si eu mai citesc din cand in cand despre Mariuca. De fiecare data ma ia cu plans. E asa frumoasa............acum cateva zile am vazut chiar o poza de-a Andreei la "sa ne cunoastem". As trimite si eu banuti dar eu nu pot pune in cont de aici si prin posta dureaza o saptamana. Poate imi dati voi ideei.
Maraki multumesc.........toti copii fara exceptie sunt frumosi.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by d_melli

Am mult de lucru , dar revin.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

doamna irina, te dam absenta astazi. ntz-ntz-ntz!!! ce-ai mai facut cu examenele? le terminasi? le dovedisi? hi-hi-hi!!!

silvi cam nasol cu limitarea netului? cum e abonamentul asta? sau ai un fel de zapp la noi? eu nu prea ma pricep la date tehnice... bine ca i-ai gasit "haltagarderie" de aia cum ii zici tu buna lui alain. cred ca ti-e tare dooor de el. da' uite ca i-a fost bine si aici cu mamaie. cred ca a invatat o gramada de cuvinte in romana.

bee ce mai bolnavi sunt si pe la voi...mie mi se ridica parul in cap cand ii aud pe ai mei, pe socrii sau cine vine la noi tusind sau stranutand. nu vreau sa mai trec cu copiii prin ce am trecut. daca alaptezi chiar ca nu are rost sa te gandesti la activitate profesionala. eu, din pacate, nu am avut sufisant. am simtit asta de la inceput. nu tu presiune in sani, bluzite umede, ma mulgeam si curgea f greu...am insistat pana la ultima picatura. regret enorm, dar asta e. socrela si cumnata-mea imi reproseaza ca s-a imbolnavit copilu' in ianuarie ca nu are imunitate, ca nu suge de la san. pai si ce sa fac eu? cu ce sunt eu de vina? tu ce crezi? oare nu am avut lapte pt ca l-am alaptat pe dl sebi pana in aprilie si nascui in septembrie? eeeeeeeeeeeee....poi, daca alaptam, stateam bine merci acasa, nu " ieseam eu la produs". are dani sotzu meu o vorba - " las ca o sa muncesti toata viata, o sa te saturi, nu-ti va mai oferi nimeni sansa asta sa stai doi ani acasa " si oricum a fost cea mai frumoasa perioada din viata mea.

chiar nu am vb deloc pana acum intre noi ce a inseamnat perioada in care am stat acasa cu copii? cum o percepeti acum ( cand unele deja v-ati dus la munca )?

asa ca brandusa bucura-te de copii - si cu bune si cu rele ( nopti nedormite, plansete, dureri de masele ) ca sunt unics.

mie imi pare rau ca cresc bebelonii, as vrea sa ramana mereu micuri, creduli, curati la inima, cu ochii atat de usor de citit si ...dependenti de mami.

cuscra ce mai zici? ce mai faci? nora e bine? sanatoasa? voinica?

bombo cu merge sarcinaaaa????

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miraklucker

de luni am terminat stagiul "gradinita" -eu. adica, gata, am baiat mare. sta singurel, cumintel.

ai vazut Bumbita ce repede s-a obisnuit?? Cum stati cu mutatul, ati aranjat deja treburile la Bucuresti?? Pe cand aterizati in capitala?
....si eu mai citesc din cand in cand despre Mariuca. De fiecare data ma ia cu plans. E asa frumoasa............acum cateva zile am vazut chiar o poza de-a Andreei la "sa ne cunoastem". As trimite si eu banuti dar eu nu pot pune in cont de aici si prin posta dureaza o saptamana. Poate imi dati voi ideei.
Maraki multumesc.........toti copii fara exceptie sunt frumosi.

Poze noi ....cu noi

mira vezi ca se pot transmite de la banca cumva f rapid. sigur stiu fetele care au contact cu strainattaea sau toanca banchera stie sigurissimo.

apropos doamna toanca ce faceti, nici un semn? v-ati mutat la casa noua? ati intrat in co de amenajari? ne e dor de voi.

noi vineri ne ducem la bucuresti sa vedem cateva garsoniere. pentru inceput dani va sta in ea, da' e musai sa merg si io sa-mi dau cu parerea, nu? fara mine , nu se poateeeeeeee...

acum serios vorbind, sunt niste scoruri la chiriile prin bucuresti de...mai bine te imprumuti la banca si-ti iei credit.

pt viitor, ne intereseaza un complex nou de blocuri. ne-am stabilit cateva zone care ne avantajeaza cu servicul lui dani, cu instantele lui - sa ajunga presto-presto.

auzi, mi-am adus aminte? cum mai sta selin cu dintisorii? i-au mai crescut? imi zicea cineva ca e bine sa le creasca dintii cat mai tarziu ca nu-si irosesc calciu din organism prin dinti, mai ales mici fiind, si neavand resurse asa mari.

Mergi la inceput

giova

SA FII SANATOASA , MAMI, SA FII FERICITA CU BAIETII TAI DRAGI SI SA TI SE INDEPLINEASCA TOAAAATE DORINTELE!!!!!

nici un semn sta sera? a inceput " pranzul romantic"? ce frumos o fii sa te nasti de ziua indragostitilor!!!

sau sa faci nunta...ca soacra-mea.cica s-a maritat pe 14 februarie...noua sute toamna.

Mergi la inceput

sebi azi la gradi nu a mancat nimic. avea chef de joaca. se ridica de pe scaun si se ducea la copii la scaunele. au avut tocanita de pui si mamaliga cu branza si smantana si gustare un pateu cu gem.

e cumintel, in rest. nu bate copii, mai mult cica prefera sa se joace singurel, cere olita.

problema ar fii la somn. de la ora 12 la 13 e masa, dupa care ii imbraca in pijama si ii pune la somn. eeee....pai el acasa se culca la 14, asa ca o ora face ture prin clasa si nu-i lasa nici pe ceillati coopii sa doarma, o imita pe educatoare, pe ingrijitoare, rade...i-am dat bine si am rugat-o pe ingrijitoare sa-i faca la culcare ceai de catina sa-i dea. azi cica lua in gura ceaiul si-l varsa. avea chef de joaca.

de dimineata cand l-am dus, nu am mai stat deloc, a fugit din brate la copii cum l-am imbracat in trening.

sunt f incantata de decizia pe care am luat-o.

aaaaaaaaaaaaaaa, toanca parca tu ziceai de matei ca a fcaut din picioare la olita. si noi, si noi...si cu "tinta", cu precizie...si f mandru. si ia olita si o varsa el in wc..si zice " odata", adica sa mai faca odata.

Mergi la inceput

Bumbita da, dar iti trebuie un cont paypal si nu am, si ce-i mai grav nu stiu cum sa-l fac si daca pot. Noi avem contul curent la posta. Ma gandesc eu pana maine la ceva!!
Noapte buna!

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

...........tot eu.
Da, i-au iesit amadoi dintisori. Se simt, dupa teatru de azi-noapte........

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

fetele eu va fac la toate 49 o urare ff speciala"

SA FITI IUBITE DE BARBATII VOSTRI, SA AVETI CASNICII DE VIS, PLINE DE IUBIRE, ARMONIE, INTELEGERE!!!

SA AVETI AZI O ZII FRUMOASA, DEOSEBITA, PLINA DE FLORI, DE ZAMBETE, DE VORBE FRUMOASE SI SA VA SIMTITI IUBITE SI RASFATE PT CA MERITATI...LE-ATI FACUT SOTILOR VOSTRI NISTE COPII DEOSEBITI!!!

eu mai bantui putin, dupa care intru si eu la

Mergi la inceput