*** LA REDOUTE *** (77)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Doamnelor sunteti mortaleeeeeeeeee!
Eu n-am mai dat nicio comanda azi ... am dat una ieri! Nu ca n-as mai fi gasit nimik util, da n-am mai apucat sa intru !
Apropo... am folosit codul COLIS de cateva ori. Sper sa nu fie vreo problema, din moment ce mi-a luat comanda, mi-a confirmat-o si n-am niciun alt mesaj... asta ca sa fiu in ton cu voi !

Ia uitati ce am gasit www.vertbaudet.fr/catalogues/catalogue/liquidation.aspx?TriPrix=&ShopName=vetements_bas_prix&PageNum=1&fSecteur=1114610&fSsecteur=&fDemarque=&fTaille=&tDemarque=" target="_blank"> un alt fel de LR Ma tot uit si nu imi dau seama daca livreaza in Romania... Au preturi bunute, nu la fel de bune ca LR, da' merg! Au produse pentru gravidutze si bebei si copii! www.vertbaudet.fr/catalogues/catalogue/liquidation.aspx?TriPrix=&ShopName=vetements_bas_prix&PageNum=1&fSecteur=1114617&fSsecteur=" target="_blank"> ia uitati ... costumasul de broscuta pentru bal mascat e criminal!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by felicia74

00000 - va rezolva toate problemele

saru'manaaaaaaaaaaaaaaaaa ... chiar nu m-as fi gandit

camelia_daniela io analizez situatia maine... ca acu nu's in stare... preturi, daca livreaza etc...
Da' tot in franceza si asta

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Cami...nu te mai chinui degeaba...nu livreaza in Romania....

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by diotima

mi s-a intamplat ceva f ciudat. am facut acum comanda, am platit-o cu american express, totul a fost ok pana la ultima pagina,cand ti se confirma ca ai dat comanda si iti apare lista cu produsele, in loc de lista mi-a aparut un mesaj in care spunea "comanda dvs. va trebui operata manual" si atat. In suivi nu apare nimic. dupa 5 minute am reintrat in cont si imi apareau 8 articole in cos (in loc de cele 13 ale mele) si dintre care pe unele le stersesem de dimineata. Ce sa fac? ca al meu sot urla prin casa ca am pierdut 250E, si ca pana luni nu stim ce ni se intampla!pe de alta parte nici nu vreau sa pierd lucrurile, in cazul in care nu au fost inregistrate. voua vi s-a mai intamplat sa nu apara in suivi imediat? ca mie in general imi apareau dupa max 10 min.
AJUTOOOOR!

Mergi la inceput

quote:

Alta data imi trimiteau un mail cu toate detaliile, cum ar fi asta:
"Votre commande du 18/12/2007
Bonjour M XXX,
Nous vous remercions pour votre commande passée sur laredoute.fr le
18/12/2007, dont voici le détail :
-----------------------------------------------------------------
Votre commande
----------------------------------------------------------------
Dans votre panier : 7 article(s)
Quantité : 1 - Joggers garçon [ / ] Ref. : 8524807 - 14,95 Euros
prix unitaire remise déduite
Quantité : 1 - Les chaussures garçon [ / ] Ref. : 3956148 - 31,80
Euros prix unitaire remise déduite
Quantité : 1 - Chemise à carreaux OKAOU [ / ] Ref. : 8260222 - 7,64
Quantité : 1 - Chemise à carreaux enfant A L'HEURE ANGLAISE [ / ]
Ref. : 6154611 - 5,96 Euros prix unitaire remise déduite
Quantité : 1 - Chemise à carreaux enfant OKAOU [ / ] Ref. : 5845289 -
4,86 Euros prix unitaire remise déduite
Quantité : 1 - T-shirt manches longues enfant OKAOU [ / ] Ref. :
4714660 - 3,46 Euros prix unitaire remise déduite
Quantité : 1 - Cardigan enfant OKAOU [ / ] Ref. : 6073107 - 13,23
Montant total avant réduction : 154,40 Euros
Montant total après réduction : 81,90 Euros
Frais de traitement : 6,00 Euros
Frais Colissimo : 0,00 Euros
Frais de contre remboursement : 0,00 Euros
Frais d'éco-participation : 0,00 Euros
Montant total de la commande : XX Euros
Mode de paiement: Vous avez choisi le mode de paiement : CARTE BANCAIRE
Mode de livraison
Articles livrés a domicile :
ADRESA MEA +LISTA DE PRODUSE DE MAI SUS
Livraison dans les conditions habituelles"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Nah, ca astia de la frontiera cu Belgia lucreaza si in weekend (si se zicea de francezi ca-s cei mai puturosi cu 35 de ore lucrate pe sapt.). Au schimbat siteul! Lucreaza la el! Ieri toata ziua am avut treaba: tras cu asp.,sters praful, spalat, facut mancare si... citit cu piculet pt.restanta pe care am dat-o aseara, dar ma gandeam ca poate lasa reducerile incl.azi sa mai comand si eu niste perdele... Deacu' la vara! Am ajuns ca-n reclama aia cu cat e halatul. Scump, doamna, scump! Nu ma "coafeaza" decat preturi de cativa euro (1,2,3,10 maxim)

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:

mi s-a intamplat ceva f ciudat. am facut acum comanda, am platit-o cu american express, totul a fost ok pana la ultima pagina,cand ti se confirma ca ai dat comanda si iti apare lista cu produsele, in loc de lista mi-a aparut un mesaj in care spunea "comanda dvs. va trebui operata manual" si atat. In suivi nu apare nimic. dupa 5 minute am reintrat in cont si imi apareau 8 articole in cos (in loc de cele 13 ale mele) si dintre care pe unele le stersesem de dimineata. Ce sa fac? ca al meu sot urla prin casa ca am pierdut 250E, si ca pana luni nu stim ce ni se intampla!pe de alta parte nici nu vreau sa pierd lucrurile, in cazul in care nu au fost inregistrate. voua vi s-a mai intamplat sa nu apara in suivi imediat? ca mie in general imi apareau dupa max 10 min.
AJUTOOOOR!

Mie mi s-a intamplat exact la fel,numai ca nu era card american express,ci visa classic,dar la mine nu cardul a fost problema ci faptul ca contul meu era blocat.Nici pana in ziua de azi n-au luat banii de pe card.Intreaba la banca daca ai hold pe bani,sau cum poti verifica soldul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by miki68

Nu ma "coafeaza" decat preturi de cativa euro (1,2,3,10 maxim)

cristina d.

Eu una nu cred ca ma mai coafez pana la vara,il las valvoi!

Mergi la inceput

Hai ca m-a batut Dumnezeu ca am ras prea mult pe aici, a facut Ilinca febra 38,1

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Feli, si ai mei amandoi exact la fel si de la Gr. Alexandrescu mi-au spus ca asa se manifesta viroza asta si sa le dau daor Paracetamol/Nurofen. Si daca nu scade febra 4 zile, atata are voie sa faca febra...sa ma reintorc la ORL. Dar sunt bine. Ai incredere ca va fi bine in 1-2 zile.

E cred ca ma apuc de coafat, oricum tb sa ma si vopsesc ca am vreo 4-5 fire albe puse la loc vizibil...si trebuie sa stim si noi ce aparu la "totul la mai putin de 10 euro" "65%"....nu?!

EDIT: SUNT 40 DE PAGINI DE PRODUSE SUB 10 EURO!

Azi ma duc cu copiii la Antipa la "Dinozaurii din Argentina" dar dupa-amiaza ma apuc de cotrobait!

In asteptarea comenzilor din 22.01...

Mergi la inceput