nume de baieti

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Dintre cele cu rezonanta internationala, mie imi plac RAUL, PAUL si ANGEL - insa cu conditia sa se "asorteze" cu numele de familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GABRIELAB spune:

Eu cred ca Radu e un nume tare frumos . Simplu dar sonor . Pe baiatul meu asa il cheama . Acum astept inca un bebe si daca e baiat tare ma tem ca nu mai imi vine in cap un nume la fel de frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

numai nume frumoase acolo la voi, in familie!
oricum, acesta este un subiect drag mie pt. ca am si eu 2 baieti , mi-dorit sa am baieti si pina s-au nascut am tot cautat si eu nume pe toate site-urile posibile pe internet!
sa-ti traiasca baietii si sa va bucurati de ei!
ce zici de stefan sau david?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Iata cateva nume de baieti ,care imi plac tare mult: RARES, VLAD, LUCA, STEFAN,CODRIN,ANDREI, GEANNI,GEORGE si MIHNEA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisia spune:

dar Horia?nu va place?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns verutza spune:

Pablo,

Tocmai am facut o lista de nume pentru prietena mea care tocmai a nascut un baietel. Poate te inspira cumva:
- DALIAN-BOGDAN (numele fiului meu)
- FABIAN-EUGEN(numele pe care am vrut sa-l pun celui de-al doilea copil dar a iesit fetita)
- FLAVIU
- MATEI
Trebuie sa plec dar am sa-ti scriu si maine.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Si eu voi avea un baiatel in Decembrie si am inceput sa caut zi de zi pe net nume de baietei,,,,,,,,,,....
Sotului meu ii place - AL si asta datorita ca asa il cheama pe el,,,dar cind vreau sa ii spun un nume cum ar fi Vlad,Radu,George,,,el mereu gaseste cite un motiv care sa nu ii placa numele,,cum ar fi,,Vlad este un fost coleg de al lui care era tare urit,,Radu era cel mai zapacit cpoil din scoala,,,etc,,si uite asa cred ca eu o sa il numesc Al,,ca vezi Doamne el a fost printul scolii.....in rest o pina o sa nasc o sa mai caut pe net nume de baietei....

Elena cu burtica si sotul AL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moto spune:

Bine ai venit Pablo ...si eu am avut mult de furca in alegerea numelui la baietelul meu ....m-am tot gandit si nu am ajuns la nici un nume care sa ne placa la nebunie ....am citit 4 carti cu nume si nimic ...nu mi-a placut nici unul la fiecare vedeam ceva ... am fost f. pretentioasa ...iar intr-o seara vine sotul meu si imi spune ca el i-a gasit numele la bb-ul nostru... Sebastian ....un nume intrenatiaonal... am stat m-am gandit ....la inceput am spus ca este prea lung dar tot repetandu-l a inceput sa-mi placa si pe bb-ul nostru il cheama Sebastian Patrick Moto....Sa ne spui ce nume o sa ii pui....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Nu stiu my, dar in orice caz sa nu il botezi MELKIOR cum vrea Esca sa isi boteze cupilu, ca deja raii de la barbata-meu de la servici ii spun melc chior.
Mie imi plac Teodor, Luca sau Matei

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(G.J.G.MArquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio spune:

Ce zici de Robert sau David? Par destul de usor de pronuntat de către straini...

Numai bine,
Vio

Mergi la inceput