nume de baieti

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by nadina

Nu stiu my, dar in orice caz sa nu il botezi MELKIOR cum vrea Esca sa isi boteze cupilu, ca deja raii de la barbata-meu de la servici ii spun melc chior.
Mie imi plac Teodor, Luca sau Matei

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(G.J.G.MArquez)

hai, nadina, ca m-ai facut sa rid!!!
ce-i asta, cu MELKIOR? Ce nume-i asta? O fi glumit Esca si lumea a luat-o de buna! N-am auzit in viatza mea de un nume ca asta!
DA, DA, DA, Teodor, Luca sau Matei ... dar ai vazut ca deja pe bb1 il cheama Luca si pe verisoru' lu' bb1 il cheama Matei asa ca ... ramine Teodor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osolita spune:

[quote
ce-i asta, cu MELKIOR? Ce nume-i asta? O fi glumit Esca si lumea a luat-o de buna! N-am auzit in viatza mea de un nume ca asta!
[/quote]

Melkior era unul din cei 3 magi de la rasarit, ceilalti doi parca se numeau Gaspar si Baltazar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

multumesc, cit traieste omu-nvata. n-am stiut niciodata cum ii cheama pe magi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Pablo in final ne spui si noua ce nume ati ales pentru baietulul vostru, da?! plzzzzz
Multa sanatate ,
Katink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns verutza spune:

pablo,
Ai ales deja un nume, spune ceva... Uite ce zici de Sabin, Albert, Eric... vezi tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

A spus ca ne anunta, abia in octombrie vine si baietelul, asa ca pana atunci o sa tot caute nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubutzu spune:

Biankita si numele meu preferat e MIHAI,de aceea i-am si pus acest nume copilului meu;si daca al doilea va fi tot baiat ,cred ca mi-as dori sa-l cheme GABRIEL
Pupici,la toata lumea
Cristina si bb MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebetica spune:

Cauta cartea Enciclopedie Onomastica. Aici vei gasi semnificatia numelui, rezonanta acestuia, cine l-a purtat, de unde se trage si multe alte date care cu siguranta te vor interesa.

Ioana si Stefan Dimitri
http://community.webshots.com/user/bebetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Anca spune:

mie imi plac IONUT,STEFAN si DRAGOS;inca nu am avut ocazia sa ma decid pentru unul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra32 spune:

salut

si noi am stat mult si ne-am gindit la nume de baietei. si dupa ce am incercat tot ce se putea ne-am orit la 2 varinate lucas alexandru prima si a doua tudor sebastian. pina la urma in momentul in care am hotarit sa-l declaram al ramas la lucas alexandru, insa speram ca pe cel de-al doialea sa-l cheme tudor sebastian ( daca va fi tot baiat) pentru ca daca era fata numele erea de mult ales: brianna beatrice.

bafta

Mergi la inceput