nume de baieti
Raspunsuri - Pagina 3
teo1970 spune:
Ce conteaza ca mai sunt si alti copii Matei sau Luca? Daca-ti place un nume, atunci pune-i-l! Copilul tau va fi, oricum, unic!
Cu drag, Teo
Marunzika spune:
Numele e complicat de ales! Am gasit pe o pagina clasificare a numeleor pe tari(paginaitaliana). Daca vrei poti arunca o privire si aici:
http://www.nomix.it/stranieri.php
Luiza spune:
Mai fetelor sunteti "de coma" cu Marcu si Anton. Un lucru e cert- este foarte greu sa te decizi asupra unui nume. Si eu am aceeasi problema sunt in cautarea unui nume de baietel de mai bine de 6 luni si nu am reusit sa ma hotarasc nici acum. Imi spun mereu ca daca era o fetita imi era mult mai usor sa aleg un nume. Povesti.. cred ca tot as fi oscilat.
Mi-ar place ANDREI iar stainii il pot stiga foarte simplu si frumos ANDY. E o varianta.
Bettina spune:
Eu o sa am un baietel si nu ma pot decide ce nume sa ii pun.Intr-o noapte am visat ca il cheama LUKAS!
Sa fie un semn??
Copilul e ca si copacul, cand de mic se stramba, anevoie se mai indreapta.
try spune:
Ce-mi place mie: Radu, Razvan, Relu, Doru, Tudor, Alex, Andi.
Se zice ca numele uui copil influenteaza foarte mult personalitatea acestuia si in special cum este strigat el. Si se mai zice ca numele cu consoane puternice (ex.: R, T), dure, contureaza o personalitate puternica luptatoare, nu un blegoman sensibil.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Oana_B spune:
Fetelor, toate numele sunt absolut superbe!!!
Papadico, ne potrivim si eu am zis ca daca as avea un baiat l-as numi Marc sau Luca (damblaua cu Luca o am din liceu), mai ales ca sunt nume des intalnite in State. Am zis ca daca am o fata o numesc Andreea, (dar scris cu un singur "e), e si romanesc si strain, si am persoane dragi pe care le cheama Andreea. Dar o sa pun si Teodor/ Teodora (dupa caz) ca e traditie in familia mea ca unul din copii sa poarte numele asta.
Dede, esti mortal cu explicatia aia, m-am spart de ras
Oana_B
camelia-daniela spune:
quote:
Originally posted by Oana_B
Papadico, ne potrivim si eu am zis ca daca as avea un baiat l-as numi Marc sau Luca (damblaua cu Luca o am din liceu), mai ales ca sunt nume des intalnite in State. Am zis ca daca am o fata o numesc Andreea, (dar scris cu un singur "e), e si romanesc si strain, si am persoane dragi pe care le cheama Andreea. Dar o sa pun si Teodor/ Teodora (dupa caz) ca e traditie in familia mea ca unul din copii sa poarte numele asta.
Oana_B
Luca....cu capul cit nuca!!!!.....nu dati cu rosii!!!
Am vrut sä vä intärit un pic!!!!
Pablo, ce zici de Alex???....ästa este numele ratat de mine!!!...l-am numit pe al meu bäiat Alexandru si acum imi iau scatoalcele!!!....trebuia sä-l fi numit de la inceput ALEX!!!!....este si international, si scurt, si frumos...
Cami.
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by camelia-danielaquote:
Originally posted by Oana_B
Oana_B
Luca....cu capul cit nuca!!!!.....nu dati cu rosii!!!
Am vrut sä vä intärit un pic!!!!
Pablo, ce zici de Alex???....ästa este numele ratat de mine!!!...l-am numit pe al meu bäiat Alexandru si acum imi iau scatoalcele!!!....trebuia sä-l fi numit de la inceput ALEX!!!!....este si international, si scurt, si frumos...
Cami.
Beeeeeyyy, nemultumita mai esti, la toate le gasesti defecte, da' noi o sa ii zicem Luca (fara partea cu nuca) iar americanii nu stiu de faza cu nuca si o sa ii zica Luke sau Lucas...so..
Oana_B
pablo spune:
quote:
Originally posted by teo1970
Ce conteaza ca mai sunt si alti copii Matei sau Luca? Daca-ti place un nume, atunci pune-i-l! Copilul tau va fi, oricum, unic!
Cu drag, Teo
Pai conteaza, Teo, ca primului nostru copil i-am pus numele de
Luca (si nu are capul cit nuca!!, ci dimpotriva, niste obrajori
sa-i maninci). Iar Matei e numele verisorului lui Luca....
Numai bine,
Pablo