Aruncare deseuri multe

Aruncare deseuri multe | Autor: Bic

Link direct la acest mesaj

Salut.
Ce face omul in Romania cind are de golit o casa??? E vorba de ceva mobila, lucruri, oale, un aragaz vechi, etc. Am sunat la compania locala de salubrizare si ar trebui sa inchiriez un container care ma costa 250 RON pentru 48 de ore, ceea ce mi se pare foarte mult.
Sa le scot pur si simplu in strada mi se pare o barbarie, dar probabil ca asta voi face.
Idei, sugestii?

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

acolo nua veti car boot? un fel de targ? poti sa te duci acolo si sa le dai la preturi de nimic, cel mai sigur se va gasi cineva sa aiba nevoie de ele. Cred ca sunt si pe acolo astfel de targuri

-----------------------------------------------------------------------
„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Bic, nu te astepta sa le scoti in strada si sa le ia lumea. Poate primesti si o amenda pt traba asta! Eu cand am golit casa inainte de plecare am intrebat femeia de serviciu a blocului daca vrea niste mobila. A fost foarte bucuroasa si a doua zi m-a scapat de tot. O alta posibilitate ar fi sa vorbesti cu cineva care are un camion si sa il inchiriezi pe bani mai putini (dar va tb sa incarci singura) si sa duci totul la groapa de gunoi a Bucurestiului (Glina sau cum se numeste).

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

Am crezut ca ea are nevoie in SUA sa scape de ele, scuze

-----------------------------------------------------------------------
„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Pune si tu un anunt ca le dai de pomana.Sigur se va gasi cineva sa le ia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Intra la umanitare si anunta pe subiectul "pentru copii ..." http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106423 ce ai de dat.
Vei fi surprinsa de cate raspunsuri vei primi, sunt atatia oameni care au nevoie de cele mai elementare lucruri incat nu-ti va veni sa crezi.

Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia, Crisa
Alex, Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

In ce oras? In Piatra, de exemplu, e gratis pentru persoane fizice, doar ca trebuie sa le transporti tu la firma de salubrizare. Nu platesti container, iti pun ei la dispozitie. Noi tocmai am avut de aruncat un pat, un televizor, covoare vechi si le-am dus la ei. Doar transportul costa, daca vrei sa vina ei sa ti le ia de acasa. Doar persoanele juridice platesc o taxa pentru container.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Daca am ceva de aruncat, dar cred ca altcuiva i-ar folosi, le pun la poarta, dar in curtea mea, cu poarta deschisa (oricum, ziua cam sta deschisa, pt ca intram-iesim cu masinile). Dispar repede.
In acest fel, am scapat de haine, incaltaminte, mobila, aragaz, geamuri, ferestre, lemne, tevi de plastic, butoaie, borcane, sticle...si nici nu mai stiu cate. Sunt sigur ca au folosit altora...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Daca le aduce si le lasa la tine in curte e okay Rufus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Daca le aduce si le lasa la tine in curte e okay Rufus?

Esti fantastic, Guestus!

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Locuiesc la bloc, si o vecina de-a mea si-a reamenajat bucataria acum un an. A scos aragazul vechi pe palier si l-a lasat acolo, spunand ca, cine are nevoie, poate sa-l ia. A stat vreo saptamana degeaba, ne impiedecam toti de el, dar nu disparea. Dupa aia, a pus anunt pe usa blocului" Vand aragaz , pret 100 RON". A doua zi a disparut aragazul cu desavarsire, desi nimeni n-a sunat-o sa-i mai dea si banii...
Morala: ce-i pe gratis nu-i suficient de interesant.

Mergi la inceput