***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (49)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Si io ma inscriu pentru 11 mai!De tricouri nu stiu ce sa zic dar parca nu mi-ar place albe,in timp se ingalbenesc si tre sa ne ramana amintire pe viata.Mai bine rosii ca asa ne evidentiem mai bine ca suntem capsunici.Sau ,este doar o ideee,sa facem pentru capsunici tricouri roz/rosii cu si capsuna imprimata si pentru capsunei tricoul bleu.
CE ZICETI FETELOR?

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">Stef cel papacios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

de sub un maldar de haine, biberoane, tetine borcanele si borcanase, ma inscriu si eu la petrecere !

eu propun : spatiu liber ! 1. pt Sonia ca sunt multe capsuni si nu se stie cine ce are. si 2. pt ca oricum nu stau locului si nu poti sa-i tii intr-un spatiu inchis, unde probabil e si sectiune de fumatori si se mai si dau cu capul de vreo masa ceva... eu zic ceva terasa, ca e frumos in iunie ! si eu tot pt 11 iunie sunt ! exact in 4 luni de azi ! si despre tricouri, eu nu cred ca gasim roz si bleu... si cat o sa le poarte? 1-2-3 luni max-max. si pe urma le inramam frumos si gata ! la Casa Diplomatilor ce ziceti? e iarba multa... se pot pune niste mese jos si gata ! doar ca o sa cam coste. da nu mult. cred ca 1-2 mil, cam asa.

va las, ca am de indesat haine in geamantane. 1 geamantan mic e doar cu mancarea Soniei ! si e atat de greu, incat ma gandesc cu groaza cum o sa-l car...

p.s. Maya are cei mai frumosi si mari si minunati ochi pe care i-am vazut. as putea sa ma uit continuu in ochiutii superbi !

gata, ca acu se scoala mica si eu n u sunt gata cu nici macar 1 bagaj...

mult de tot !

didi, mi-am amintit. eu ii iau gentuta termoizolatoare pt ca la ea totul e steril. apa microbiologica, biberon, tetina, capac. si in termos daca o pun, nu mai e sterila... nu ziceam nimanui sa isi ia, ci pur si simplu am zis ca eu car bibe in ea !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

ancamari,
da, Bob e in continuare terorist noaptea, am ajuns sa-i dam nurofen aproape in fiecare noapte, ca se trezeste plangand de mai multe ori si pana nu-i dam nurofen , nu adoarme de tot.
Stiu ca nurofenul nu se administreaza asa, la ordinea zilei, dar Bob are 3 dinti care tre sa-i sparga, ultimii incisivi; si sa ne tinem ca cel mai tare doarme la canini, adica urmatorii

fetelor, imi schimb abonamentul medical , inclusiv al lui Bob, de la CMU la Medlife; puteti sa-mi recomandati un pediatru bun la Medlife? clinica din Unirea, ca e cel mai aproape de casa mea.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mica, multumim p tlistuta! Mie la Unirea sus nu-mi place caci e fumaraie si spatiu prea mic. Eu votez pt intalnire in parc de genul celei facute cand a venit DIDI in tara. Mai cred ca nu toate mamicile vor fi dispuse sa plateasca 1-2 mil/copil.
Doxinu, in general tricourile inscriptionate sunt pe alb si Kay are dreptate cand zice ca se gasesc greu cele colorate. Sa nu uitam ca vine vara si ca albul e cea mai indicata culoare.
Kay, inca nu am aflat ce veti face in Germania, dar orice ar fi eu iti urez MULTA BAFTA si Soniei sa-i fie bine!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Pup fetele si capsuneii! Nu am apucat sa va mai citesc, sper sa recuperez zilele astea. Daca tot am intrat, hai sa va fac si capitol nou.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

Ne`am intors de la doctor..... vali5 si chiqui...ati amintit si voi de noi...Pana la urma...era normal..din moment ce nu postam...ne uita lumea

Cum ziceam..am ajuns de la doctor inapoi acasa...am facut un exudat faringian...luam Ketof si Eurespal plus Enterol ca am avut dureri de burtica.Luna trecuta noi am avut otita..si`am avut un tratament mai puternic cu antibiotice...suntem slabite..ne`a iesit di`o dermatita de scutec...luam si pt asta tratament local...In rest..suntem bine..dupa cum veti vedea in poze si filmulez...care e facut acum 3 zile...pozele sunt de la 8 luni incoace..deci..max 2 saptamani cele mai vechi.
Altceva nu`mi vine sa mai spun...caci ma simt total pe deinafara...am dat raportul cu piticul...si...gata...pauza..silentio stampa..dak vrea cineva sa ma intrebe ceva...am sa fiu atenta sa raspund.Va pup pe toate si sanatate la pitici!

Aici e: [url:"http://community.webshots.com/album/562431076sNKSPA"]ALBASTREL DE 8 LUNISOARE[/url]

[url:"http://good-times.webshots.com/video/3072475560100705272MDNfOo"]Filmulet 8 februarie[/url]

Maria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

Ne`am intors de la doctor..... vali5 si chiqui...ati amintit si voi de noi...Pana la urma...era normal..din moment ce nu postam...ne uita lumea

Cum ziceam..am ajuns de la doctor inapoi acasa...am facut un exudat faringian...luam Ketof si Eurespal plus Enterol ca am avut dureri de burtica.Luna trecuta noi am avut otita..si`am avut un tratament mai puternic cu antibiotice...suntem slabite..ne`a iesit di`o dermatita de scutec...luam si pt asta tratament local...In rest..suntem bine..dupa cum veti vedea in poze si filmulez...care e facut acum 3 zile...pozele sunt de la 8 luni incoace..deci..max 2 saptamani cele mai vechi.
Altceva nu`mi vine sa mai spun...caci ma simt total pe deinafara...am dat raportul cu piticul...si...gata...pauza..silentio stampa..dak vrea cineva sa ma intrebe ceva...am sa fiu atenta sa raspund.Va pup pe toate si sanatate la pitici!

Aici e: [url:"http://community.webshots.com/album/562431076sNKSPA"]ALBASTREL DE 8 LUNISOARE[/url]

[url:"http://good-times.webshots.com/video/3072475560100705272MDNfOo"]Filmulet 8 februarie[/url]

Maria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venus2007 spune:

Capitol nou aici

Mergi la inceput