***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (49)
Raspunsuri - Pagina 19
mary_lou spune:
Buna fetelor,intru si eu la raport(Pepsi )dupa o perioada mai indelungata.Nu prea pot sa va scriu pt ca Paty al meu, cum vede laptopul, incepe sa tipe si vrea sa se joace cu tastele
Noi am fost plecati cateva zile in Spania la Pamplona unde mi-am vizitat parintii si sora si nu am putut rata si o partida de shopping.Am gasit la Zara hainute atat de frumoase si reduse destul de mult incat i-am cumparat lui Paty un sac de haine.
In prima noapte petrecuta acolo,din cauza aerului din avion (asa ne-a spus un pediatru spaniol),Paty nu a putut dormi toata noaptea pt ca avea nasucul infundat.Ne-am speriat un pic dar cu siropelele care ne-au fost recomandate a trecut.La intoarcere am avut aceeasi problema
Acum 2 sapt,la ultimul control avea 9.320kg si 75 cm.Cat am stat in concediu i-au dat 3 dintisori,reactii nu am avut urate, doar ca nu avea somn,adormea pe la 2 noaptea
Zilele astea ne-a mai dat un dintisordeci in total avem 4
Si acum sa va povestesc despre "atomicul"meu:ziua nu doarme mai mult de 3 ore si asta in 3 reprize si seara noi murim de somn si el nu are nici un gand sa adoarma,se face 11-12 si el are chef de joaca, adoarme intr-un final(numai leganat) si la 2 se trezeste pe intuneric se ridica in picioare sprijinit de patut si incepe sa strige la noi pana venim sa-l luam
Cand credeti ca mai adoarme?Pe la 4-5 dimineata!!!!!!!
Se mai intampla sa adoarma pe la 3 si rasuflam usurati si pe la 5-6 se ridica-n picioare si are chef de vorba
Bunnn,astea sunt noptile,dimi se trezeste pe la 8.30 incepe sa strige in legea lui la mine, tot din picioare,il iau la mine in pat si care credeti ca e jucaria lui preferata?Euu!Ma calareste,se urca pe mine,ma trage de par...........pe el nu-l intereseaza nici o jucarie mai mult de 5 min
Fetelor,unde am gresit?Daca plec o secunda din camera incepe sa urle,nici la baie nu pot pleca,il iau dupa mine in bicicleta.
El in tarc nu sta,in patut nu,in bicicleta daca sta 5-10 min,in scaunelul de masa la fel......ma epuizeaza de tot
Si atunci,cand mai am eu timp sa fac ceva,sa intru pe aici.....?
Ma inscriu si eu la petrecerea pe care o organizati,ne aduce tati in Buc cu toate ca noi in iunie facem 1 an;de Paste noi mergem in Grecia si venim pe 2-3 mai asa ca votam pt mai tarziu,daca nu se poate atunci vrem si noi tricou
Avem si noi poze noi in albumul de 7 luni,va dorim o zi placuta
kid spune:
Liviana Merci pt raspuns legat de fier. Nu o sa ii dau.
Legat de petrecere, pentru noi e ok 11 mai.
Weekendul dupa 1 mai vom fi in Vama Veche
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
ella_74 spune:
Mica,
vazut poze cu Maya sarbatorita; ce ochi albastri are, mereu ma minunez de ei...
Eu votez pentru a doua propunere a Livianei, adica mai tarziu; venim cu mic cu mare la petrecere.
Motanel,
intrebi daca Bob s-a mai cumintit...atat de tare, incat noaptea se trezeste de zeci de ori; in rest, e un inger, da tot duracel
Lauradi,
da, am 3 lenjerii din alea, imi plac ca sunt din bumbac satinat, singura hiba, ca cearsaful de pat nu e pe elastic; le-am luat anul trecut parca, din Carrefour, nici nu stiu cum de aua adus asa ceva acolo, ca de obicei au numai porcarii; mi-am mai luat acum de pe LR vreo 4 seturi dar nu sunt satinate, desi sunt de calitate;
Mihamora,
multumim ca ne-ati vizionat.
Didi,
N-am vreme sa pun toate albumele de pe unde am fost, astea pe care le-am urcat le-am avut pe lap-top, la indemana; si e o idee buna sa le ai undeva pe net , ca nu stii niciodata cum iti moare pc-ul si patesti ca Mary Lou de ramai fara amintiri.
Cu pampers-ul, nu sta sa-l schimb decat daca a facut caca, ca si-a dat si el seama ca e naspa situatia; altfel, ii pun pampers-ul din picioare.
Am hainuta ta la mine in portbagaj; am pierdut numarul fratelui; mi-l mai dai odata pe mess?
Alyna,
Eu nu te-am uitat...si chiar as vrea sa vii la petrecerea de 1 an.
Mary_lou,
Frumos din partea ta ca planuiesti sa ajungi la petrecere.
Nici Bob nu sta locului 1 secunda; in weekend ta-su era plecat cu treaba si n-am avut un loc safe sa-l pun cat merg la pipi, asa ca l-am luat cu mine, l-am asezat pe covorasul din baie cu o jucarica si i-am zis sa nu se uite; si-a gasit de treaba, a deschis dulapul de sub blat unde am produsele de curatat/detergenti si a inhatat de acolo un bidon cu balsam
, mamica de David (24.04.2007)
maricicutz spune:
buna mamicilor...noi nu am mai intrat de mult pt ca am fost bolnavioare...de vineri am avut febra mare (38,8 - 39,2), dureri de burtica si diaree..nu stiu de la ce, dar acum am scapat de febra si vad ca nu mi-a mai facut nici diaree, suntem la regim si sa speram cu ajutorul lui dumnezeu ca va fi totul bine..tare rau e cand ti-e puiul bolnav..nu stiu despre ce se mai discuta acum, am de recuperat tot capitolul...uram si noi la multi ani si multa sanatate tuturor sarbatoritilor de azi, de ieri si de alaltaieri..pupicei si mai revin cu vesti..maine pleaca oana parca, nu? tinem pumnii..
mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007)
foto
kid spune:
doxinu Si eu tot cu iaurt ii fac branza juniorului. La inceput i-am facut cu calciu lactic, apoi cu lamaie, dar de cand am inceput sa-i dau iaurt, doar asa i-am facut branza.
Despre lapte uht poti sa citesti si www.tetrapak.com/romania/content/frset_main.asp?navid=54" target="_blank">aici cateva informatii.
chiquitita Eu sunt de acord cu tabelul, poate asa ma ambitionez si eu mai mult.
Ii ies si juniorului meu 3 dintisori sus, in cateva zile cred ca o sa sparga gingia, deja se vad.
Legat de somn si jr adoarme pe la 12-1 noaptea, foarte rar pe la 10-11. Nu stiu ce sa-i fac sa-i schimb ora de somn. E bine macar ca vrea sa adoarma singur la el in patut.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
ancamari spune:
Maricicutz - sanatate multa copilei!
Lauradi
Teodoral - pune numele si data nasterii fetitei tale in semnatura! Mai ales ca are asa un nume frumos!
Ella - chiar vroiam sa te intreb daca e cuminte Bobytul...
Mary_lou - eu te inteleg perfect, nici eu nu stiu unde gresesc, poate il rasfat prea mult, poate ar trebui sa-l mai las sa urle, sa nu-l mai iau tot timpul in brate, nu stiu ce sa mai zic...
Elteka - nici noi nu respiram in casa cat doarme Petitul, noroc ca nu doarme prea mult.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
lbelciug spune:
Pentru fetele din Bucuresti/Ro:
Pt mai multa vizibilitate, haideti sa punem pe prima pagina o lista cu fetele dornice de intalneala, eventual si cele 2 variante pt data. Pana acum s-au inscris pt 11 mai: Ella, Mica, kid, Mary_lou,ancamari, lbelciug. (eu nu am parola)
Ella, dar patutul lui Boby nu-l mai ai? Eu acolo gasesc ca e singurul loc safe pt pui. Sa nu mai lasi nici o "chimicala" la nivelul solului sau sa le pui intr-un loc inchis de obicei cu cheia (camara/debara).
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
ancamari spune:
Tocmai s-a trezit si nu sta o clipa in plus in patut!
Mica, Liviana - eu votez pt 11 mai in orice parc, vin cu tatic/buni si pui mik.
Cqiquitita - de acord cu tabelul de "grase"! Mai ales ca-s campioana! Am 3 kg in plus numai din septembrie incoace! Plus cele 10 kg ramase dupa nastere... in total 13 kg in plus! Ma ia groaza cand ma uit in oglinda.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
mica0307 spune:
O sa trec eu pe prima pagina data de 11 mai si cine a votat pentru. Ma gandeam la un loc de joaca, gel cel de la Unirea de sus pe care sa il inchiriem doar pentru noi pentru cateva ore. Are cineva alta propunere???
Invitatia este valabila si pentru fetele care nu sunt din Bucuresti.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
Vali5 spune:
poohy, mulmumim ca ai admirat picitul
petiti_abge, am vazut pozele cu Isabella. E atat de dulce si haioasa foc cu parul ridicat. Vreau si eu un bb2 fetita
tudorcatalin, eu i-am dat o data lui Andrei un biscuite din ala care se inmoaie repede ca mi-era frica sa nu se innece. Si a mancat cam jumate din el.
Sobi, eu ii combin iautrul cu mere coapte, portocale, banana, uneori pun si un biscuite.
lauradi, sper sa nu aiba Ducu gastroenterocolita I-am luat deja ham lui Andrei si merge cu el asa ca stau si eu mai mult timp dreapta Felicitari pentru ridicatul in picioare! Si mie mi-au dat lacrimile prima data cand s-a ridicat in picioare.
cristinamaria, felicitari pentru dintisorii de jos! Nu gasesc nici o poza in link-ul p.us de tine
Motannel, am vazut pozele din ianuarie cu Teodora iubita Imi place tare mult poza "Ma odihnesc nitelus" din partea mea!
Cand am incpeut sa ii dau banana i-am scos semintele cam o l una de zila, apoi i-am dat cu totul.
doxinu, stai linistita ca nici Andrei nu are nici un dinte... si nici nu da semne... e stirb, stirb... O sa vina si dintii. Sper numai sa vina fara dureri prea mari.
Madi, eu nu l-am vazut niciodata pe Andrei furios. Cum se manifesta Ana cand e nervoasa?
andrusca27, ce daca are Vladut 7,200 kg?! O sa vezi tu ce baiat mare o sa se faca!
Pepsi, si eu ii puneam lui Andrei Anotimpurile lui Vivaldi cand eram insarcinata si de fiecare data se facea liniste la mine in burta
Ella, ce bine isi tine echilibrul Bobyta! Bravo!
Monytza, multa sanatate albastricii tale!
monicoasa, ce haios e Vladut pianistul! Super!
Ayna24, felicitari pentru progrese!
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007