***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (49)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

An@, si noi avem cilindru de la chicco. Eu il luasem ca sa o pun pe Livia pe burtica pe el, de fapt cu toracele, sa se balanseze si ea, ca doar-doar o lua-o de-a busilea, sau i-o place mai pe burta. Nu a fucntionat. O distreaza si se joaca cu el in cu totul alte feluri.

Am vazut poze de frumusete de bobitza de Ella, teodora de motannel (aveti o poza cu o caciulita roza in cae Teodoa rade e SUPERBA!), albastrica de monitza,Maya de mica, davidutz de Alyna (cum mai e cu orezul?)sper sa nu uit pe cineva desi am o mare senzatie ca am uitat...

Lauradi si Livia il pupa pe Ducu.

Livia a facut si ea la 8 luni 10 kg. Apopo, poohy, cate mai are manu?Mananca mai bine cu lingurita, avem 2 dinti jos dar nu sunt inca inaltati de tot, de ceva timp doarme mai bine. Cred ca vor iesi si cei de sus.

Sugestie: nu stiu dca vreti, daca nu vreti sa nu dati cu rosii: am vazut la alte mamici ca au un fel de grafic cu cate kg au slabit, cu cate kg mai au in plus etc. Ati vrea sa facem si noi la fel?

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Angiuta
Mi-am amintit! Ca biscuitii aia au zahar, am verificat si la voi la DE, uite www.hipp.de/fileadmin/_bilder/produktbilder_PDFs/3551%20Baby%20Keks%20%2008-07.pdf" target="_blank">AICI.

Asta e, ce sa faci...Eu ii dau in mana, numai ca musca bucati cam mari si mor de frica la fiecare muscatura Tu cu ii faci? In mancare?

Mamica lui ELIAS , 31.05.2007

POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moberi spune:

Salutare mamici de capsunici!

Cu greu m-am hotarat sa scriu, dar vazand din nou apelul lui Pepsi(si stiu ca acum ceva vreme si Didialex ne-a chemat la bara!!!) mi-am zis ca trebuie sa rup si eu un pic de timp pentru scris, caci de citit va citesc mereu.
Din pacate eu, desi nu imi place sa ma tot plang am ajuns ca un cal de curse care se lupta vesnic sa scoata cel mai bun timp.Oricum deocamdata e rezonabil pentru ca lucrez maxim 7 ore, dar din mai ma voi intoarce la program normal ceea ce inseamna....pana cand termin.
Matei e un cumintel de felul lui, mananca, doarme doua somnuri in timpul zilei , insa noaptea e dezastru.Patul lui e lan cu spini si in plus tot timpul ar bea cate ceva.Noaptea nu mai primeste titi, ii fac cate un pic de ceiut si i-l dau intr-o singura repriza in jur de 5:00 am , cam 50 ml, nu e stralucit , dar altfel nu o scot la capat cu el.
In rest programul nostru e cam asa;
07.00 am - laptic de la mami
10.00 am - borcanel de fructe sau branzica fagaras cu un biscuite, danonino+iaurt simplu + biscuite sau banana+pruna si 100 ml lapte praf
12.00 -100 ml suc de morcovi
14.00 - piure de legume cu carnita sau galbenus de ou (acesta il prepar eu pentru o saptamana si il pun in borcanele pe care le congelez) + 100-150 ml lapte praf
18.00 - cateodata un pic de laptic de la mami
20.00 - cereale cu lapte
21.00 - lapte de mami+ completare lapte praf
In rest ii place foarte mult la plimbare cu bunicii si circula foarte mult cu premergatorul.De cand a invatat sa treaca dintr-o camera in alta e extrem de fericit pentru ca merge peste tot, ajunge peste tot si cum e interesat de toate prostioarele e extrem de incantat.In plus acum invatam sa mergem de-a busilea, abia astept sa il vad misunand prin casa, si desigur abia astept sa zica MAMA!!!
M-am tot uitat la pozele tuturor, imi plac foarte mult, chiar daca nu nominalizez pe nimeni si indeosebi imi plac albumele cu multe poze!!!!!!am senzatia de multe ori ca traiesc crampeie din viata fiecaruia.
Va pupam pe toti si voi incerca sa mai scriu!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Da Elteka ai dreptate, au si zahar numai ca nu fusesem eu atenta, am vazut apoi dar am uitat sa ma corectez. Imi cer scuze!

Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)

Mergi la inceput

Eu tot in manuta ii dau biscuitele ca ii place sa roada. Il las sa-l muste apoi ii scot din gurita. O data i l-am dizolvat in apa dar nu mai avea acelasi farmec pentru el ca atunci cand i-l dadeam in mana. E de-a dreptul incantat cand il las :).x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Asa fac, Angiuta, pun de toate in produse ca sa ii faca pe copii dependenti, vorba lu' Pepsica...

Eu tot ezit daca sa ii dau din astea cu carne, cad ca au sare in ele...Si la voi?? dar acum ca plec in Olanda i-am luat unul de proba.

Cand merg in Germania o sa-i cumpar de la Alnatura de care ziceti voi cat ma tine valiza. Au si cu carne?

Sa stii ca la vara mergem/vin o luna la Berlin, e frumos la voi acolo, orasul de suflet al lui sotulache

Mamica lui ELIAS , 31.05.2007

POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

liviana as vrea sa o duc si eu pe Maya, insa vreau sa intreb dr intai. SI mie mi se pare un pic cam rece apa din piscina.
Cat despre petrecere ce sa zic? Vad ca numai noi ne interesam. Fetelor sa stiti ca nu e obligatoriu sa facem petrecere de 1 an. Ca vad ca nu isi da nimeni cu parerea nici in privinta datei, nici a locatiei, nimic.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Pai daca vii in Berlin poate ne intanlim! Mi-ar face placere.
Aici borcanelele nu au toate sare. Am un borcanel Alnatura cu carne de vita si nu contine sare. Are apa, cane (40 %) orez ( 8%) si ulei de floarea soarelui). Cele de la hipp nu stiu ca nu am avut timp sa ma uit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoral spune:

Ceau fete,
Se pare ca sunt multe mamici care incep cu "nu am mai prea avut timp sa intru"...Cam asa incep si eu.
Ari m-a surprins in fiecare zi cu ceva nou si asa ca mi-am dedicat tot timpul stand langa ea.
Noutati:zice MAMA!!! Din pacate zice si la sot si la papusele, dar important e ca zice.Sunt topita.Catelul e baba.
Asa...MAGDA, imi pare rau ca sunteti racit, dar sper ca pana am ajuns eu sa scriu vi-a trecut.Despre catel...se pare ca suntem pe aceeasi lungime de unda.
Cat despre rontait la bebei, sa stii ca eu ii dau pufuleti.Stiu ca sunt cu sare, ii iau de aceea cu surprize, nu par asa sarati si mai suflu sarea de pe ei. Si paine.Cate o bucata maare de paine.Ii place la nebunie.Acolo stau mai atenta, ca o baga pe toata in gura.Ma uit sa vad, si bucata inmuiata deja o rup.Si dintr-o bucata mare ajungem la o bucatica.
POOHY, la pozele mele te-ai uitat?Pe a mea o cheama Ariana Elena,nu Teodora, dar nu-i bai, dai mielul de Paste. Nu m-am suparat.
Nu mai stiu ce sa mai scriu.
Ma duc sa vad poze ca nu m-am uitat inca.
Va pup.

poze cu ingerasul
nasterea unui inger
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5204164" target="_blank">ONETRUEMEDIASHOW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Alyna, vazut filmulete si pozici cu Davidutz cel scump!Felicitari pt progrese!
An@, multumim ca ti-ai facut timp sa ne admiri!Si noi avem cilindru, dar nu ne jucam decat impreuna cu el, adica il ajut eu sa se ridice cu pieptul pe el, il tin si-l plimb un pic, ca singur nu poate.Ii mai place sa se scalambaie pe ferestruicile alea, ca sa vada bilele inauntru(l-am si pozat, dar pun mai tarziu pozele) sau io stau intr-o parte la o ferestruica si el la cealalta si ne hlizim/strambam…
Angiuta, vazut, placut Vladutz piticut! freza!

La multi ani pt sarbatoritii de azi:Radu Andrei, Maria, Erika, Sara Kaly

Laura si Ducu (29 mai 2007)

Mergi la inceput