Copiluti de mai-iunie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 7
elisor spune:
Bea si mie mi se pare ca asta e freza pe care ai avut-o inainte de tuns, l-ai mai scurtat, nu? dar iti sta bine! Si arati super!!!
Adriana am votat si eu, acum e pe locul 2. Inearca sa intri zilnic si sa postezi mereu linkul sa-l avem la indemana.
Oana de la mare azi am primit si noi mobilul rds. Ati gasit gradi pentru Alex, ati inscris-o?
Laura nu-ti fa griji ca nu se duc atatea kile intr-o saptamana...parca muncesti pe tarlaua ta de nu te mai dai dusa de la servici. Stop!
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Oana C spune:
Gusta, sper ca totul a decurs bine si Maruta e bine si ea. Asteptam povestirea.
Cuscra, daca stergi Cookies din calculator, poti sa votezi toata ziua, de cite ori ai chef. Eu am incercat si a mers.
Revin cu la multe ...
Oana si Eva (29 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/oanaevac
omustata spune:
Buna fetelor!
Ma simt ca un outsider in ultima vreme. Abia apuc sa citesc ce scrieti (de fapt nu prea apuc), raspund cu intarziere, ce mai, o senzatie tare ciudata. Aveam clar mai mult timp cand stateam acasa cu Maya, dar pe de alta parte acum imi este mult mai bine din multe puncte de vedere.
Eli-Bianca este SUPERBA!!! O frumusete de fetita. Am vrut sa fac comentarii la poze, dar trebuia sa ma loghez si nu am cont la ei.
OlgaT-daca tu asta iti doresti ma bucur mult ca ti-ai facut curaj. Pe tine te stiam nebuna, dar cum l-ai convins pe Fane, asta as vrea eu sa stiu.
Andra-am vazut pozele cu baietii. Ce bine seama Horia cu sotul tau!!
Gusta-poate ai scris ce ai facut la operatie dar nu am apucat sa citesc. Sper ca Mara este bine.
Beatrice-frumos apartament aveti! Dar dormiti cu Alex in camera? Parca aveati un apartament mai mare dincolo.
monu-ma bucur ca Alexiei i-a fost bine la gradinita. Si nici nu a plans deloc. Mayei i-a luat 2 luni sa se obisnuiasca si chiar si acum mai are momente cand plange, desi clar ii place acolo.
Hai ca scriu de la servici si m-am intrerupt de prea multe ori si mi-e teama ca pierd mesajul.
Week-end placut!
Olga si Maya (28.05.2005)
loreen spune:
Elisor sa stii cand am zis suma aia m-am gandit la chestia ca romanii nu au bani dar de fapt adevarul este undeva departe de realitate...la noi din pacate salariile celor de teapa mea sunt jenante, nu avem contracte de munca deci nimic de negociat, avem un sindicat care numai asa nu se poate numi,dar de cotizat o face masiv...
Cat despre urlat la sefi eu am facut rau de tot saptamana asta cand am aflat ca sunt in 5 comisii de cercetare administrativa unde culmea prostiei ma cercetez pe mine...am mers pana la a-mi pune demisia pe masa sefului mare daca nu ma scoate din ele...nu-si permit sa o faca pentru inca o proasta atat de corecta ca mine nu mai gasesc...si eu ma mir de mine cum de-am putut face ca toate alea in sedinte indesate de comisari cu grade multe si creier putin...
Cei ca noi care spun adevarul pe fatza asa sunt catalogati ,fie obraznici , fie cum mi se spune mie ca nu am pic de diplomatie...
Am luat acum o ora un diazepam sa pot dormi ... nici un efect ...
Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
elisor spune:
OlgutaM multumesc de complimente...vroiam sa te intreb mai de demult: in ce domeniu lucrezi, stiu ca esti de profesie economist? Exact asa ma simt si eu cand nu intru pe aici, mi-am propus sa intru in fiecare seara, sa vad cum reusesc, ca daca iau pauza atunci ma obisnuiesc fara si pana la a renunta de tot la forum nu mai decat un pas, si parca n-as vrea...
Anca, Andra, Daniela, Florentina va multumesc de comentarii sunt atat de haioase, radeam de una singura pana m-a intrebat Bia de ce rad, ma gadil sau ce?
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
loreen spune:
Olgutza din America ma bucur tare ca reluarea vietii sociale si profesionale te-a facut sa revii...oricat ar fi de stresanta este un sentiment placut ca ptoi fi si altceva decat mama, care oricum suntem pana la capat...
Cunosc si sentimentul revenirii dupa absenta cand nimic nu se leaga si cum spunea si Elisor incerc si eu sa tin pasul dar nu-mi prea iese...am restante la poze
Gabitza azi nu te-am vazut...e ok?!
Elisor se duc kg ...nu mananc nimic la birou ca nu apuc...beau o cana de cafea, niste apa si acasa cand vin abia daca mai am ched de-un fruct ceva...cum naiba sa nu slabesc?!
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:
Loreen, vin la tine si dau bataie! pai ce faci! in loc sa te menajezi, sa ai grija de inima ta, tu.....vrei statuie?!
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
loreen spune:
Monu merg pe principiul ca nu s-a ingropat nici un drac mort...si-apoi tu nu stii cum e la noi?!
patriciaRO spune:
quote:
Originally posted by loreen
Beatrice parca ai mai fost tunsa asa...oricum iti sta bine...ma uit la tine ce bine arati...mai am putin si te ajung ca am coborat la 56,8 kg ...daca am mai o sapamana din asta ajung la 50...[/maroon][/font=Comic Sans MS]
Sarutmanaaa, bravoo mai esti tareee. Tine-o tot asa... Eu cobor si scad in cm bine, atunci cand fac efort deosebit. Si ma simt asa usoara, de numa...
Elisor, genul de frizura il aveam si-l voi avea mereu. Inainte sa ma tund, fratioare aveam niste late de numa, ca atunci cand creste, o ia in toate directiile si era asa urat de numa...
Omustata, da, dormim in aceeasi camera. Ca asta e cu 2 camere. faza este ca e mai ieftinut, aici dormitorul este nitel mai mare, iar Pifos cand adoarme in coltul lui nici nu zici ca este in camera. Doarme asa frumos....si noi putem face orice...
Beatrice, mami de Alex pifos[/b]
blackpanterro spune:
Multumesc din suflet fetelor ca ati votat, acum e pe locul intai din nou, o fi din cauza ta cuscra? :) am sa tot votez si eu toata ziua de acum incolo.
Cuscra,ti-am scris si pe mail, au reduceri mari la oldnavy, totul sub $10 :)
Linkul e aici
www.colgate.com/app/Colgate/US/Corp/CommunityPrograms/show-the-love.cvsp
Noapte buna!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner