Copiluti de mai-iunie 2005 (65)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Laura, pe aici sunt, am dormit si eu o noapte linistita in sfarsit, ca i l-am pasat pe Andrei lui Costi, sa-l mai tavaleasca si pe el.

Beatrice, arati de nu se poate, si cu tunsoarea noua, si cu cat esti de slaba si in forma, bravo!

Adriana, am votat si de acasa si de la servici si am votat si de pe un proxy

Gusta, ma bucur pentru voi, astept sa ne povestesti cand ai timp! Refacere usoara pentru toti, ca ati trecut prin emotii mari!

Mygirl, nu ai mai intrat de mult aici, mai zi=ne de Alex cate ceva!

Elisor, e minunat ce zici tu acolo despre gradinita. Aici in Bucuresti sunt atat de multi copii si parintii sunt multi disperati sa gaseasca un loc, asa incat multi accepta orice conditii, iar cele de la stat stiu ca nu duc lipsa de copii oricum.

Aseara am fost sa vedem un apartament aici in cartier, eram foarte hotarati sa-l luam, nu era foarte mare diferenta de la al nostru de 2 la cel de 3, ne permiteam un credit. Dar madam aceea daca a vazut ca-l vrem ne-a zis ca nici sa nu ne inchipuim ca acela este pretul, pe care l-a dat la ziar si pe care il stia si agentul. Mi s-a facut asa o lehamite ca imi venea sa ma ridic in clipa aia si sa plec. Cred ca renuntam si daca zice ca ni-l da mai ieftin, mi s-a parut neserioasa. Mai vazuse Costi unul tot de 3 camere, dar era ca in pestera. Mai urmarim, daca tot ni s-a pus sa ne mutam. Dar nu-s disperata si nu vreau in orice conditii, mai avem timp. Ca sa nu zic ca numa' de mutare nu-mi ardea mie chiar acum

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Am zis ca revin cu mesaj dar aseara am fost sa controlez copilul si am adormit langa ca un ingeras stresul din ultimul timp isi spune cuvantul.Sincer de operatie nu pot vorbi inca si cred ca va ramane un subiect tabu ca poate o sa mai fie mamici care o sa opereze copii si nu pot sa scriu inca.Ce pot sa va zic e ca eu am tinuta si am vazut-o cum adoarme cu masca pe fata si nu e tocmai privirea cea mai potrivita pentru o mama .Din nebuneala mea am plecat de acolo cu hainele care le-am primit pana ma oprit o asistenta si mi-a zis ca trebuie sa le dau hainele si a vazut pe fata mea ca sunt cam nebuna.Operatia cred ca a durat 5 minute dar cum arata dupa iar nu e de spus.Ma bucur ca e bine numai ca ea e suparata pe mine ca de mami a dus-o la medic si asta a zis la toata lumea care a vazut-o.O sa ii treaca si o sa inteleaga ca mami nu a vrut sa ii faca nici un rau.

Loreen te rog sa ma crezi ca as vrea eu sa ma iei de nevasta sau macar sa ma iei odata dar mai am putin si ma fac fata mara asa ca eu zic sa mai astepti.Si ia vezi ce faci cu mancatul ca pun biciu pe tine.

Elisor scrie si cine e interesat de mesaje le va citi cine nu asta e.Pup ochisori albastri si vazut poze iar maieul cu Dora sigur e din Olanda.

Adriana am votat ieri si am citit ce a zis Oana si mai incerc sa votez si eu azi.

Oana si Omustata acuma pot intelege prin ce ati trecut cu pui cu operatia.

Nelia nu se poate ca tu sa dai gres cu cresterea copiilor eu cred ca numai oboseala e de vina si in timp o sa fie mai bine.

Mama Jipa frumoasa tunsoare si iti sta si bine.

Bea si tie iti sta bine tunsa.

Gabitza te inteleg ce inseamna o noapte bine dormita.Si spor la gasit apartament.

Monu ma bucur ca lui Alexia ii place la gradi ai sa vezi ca dupa 2 saptamani isi intra in program.

Tdi felicitari cu nou membru in familie si imi pare rau cu locul la gradi.

Danelutza vizita placuta in Italia.

Sa va zic de Mara are 18kg si 106 cm.Vorbeste olandeza de imi vine sa fug si spune numai ce vrea ea daca o cert in romaneste ma paraste lui taicasu sau ii zice ca sunt suparata pe ea asa ca nici in limba mea nu ma mai pot exprima.
Intrebati de gradi si acolo situatia s-a schimbat ii place mult e mai linistita face multe activitati si cred ca avansatul la vorbit numai de acolo i se trage,canta si multe lucruri nici nu imi vine sa cred ca a avansat atat de mult.In schimb suntem tot cu pampers dar speram sa nu ne apuce 3 ani.Spuneati ca copii minti am si eu una care imi spune ca la gradi face pisu la wc ceea ce bineinteles nu e adevarat.Mai multe numai stiu ce sa zic.

Pup toate fetele si daca am greseli in mesaj ma scuzati ca va scriu voua si sunt cu un ochi la ea.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna!
Gusta am citit cu interes mesajul tau ca de multa vreme n-ai mai scris tu atata, sper sa scrii cat de des poti, da?
Ma bucur de Mara, era de asteptat sa-i mearga bine la gradi, acolo functioneaza principiul imitatiei, de aceea si mananca mai bine, de acolo si progresele in vorbire, contactul zi de zi cu copii de varsta ei nu poate fi decat benefic. Ma bucur ca esti multumita de Mara ca tare mai erai suparata ca nu vorbeste, desi mie nu mi-a lasat impresia asta in vara. Sper ca nu te mai stresezi cu greutatea si inaltimea ei, taticul ei daca e olandez nu te-astepti sa fie minogna, nu? Are cu cine sa semene si-l mosteneste bine. Cum mai este cu chistul lui Bert? Da, maieul cu Dora e din Olanda. Tu stii . Refacere rapida Marutului!

Laura fa-ti o zeama din brocoli, morcovi si apio (am inteles ca sunt tulpini de telina) cu putina sare si piper, e de fapt un fel de supa, crede-ma ca e bestial de buna si astfel iti asiguri si tu un aport de vitamine. Doar le pui la fiert. Andreas e innebunit dupa supa mea, eu mi-am facut-o pentru dieta. Tu faci cum am facut eu in vara, cand nu aveam pofta de nici o mancare, din cauza stresului de la servici, veneam si bagam cirese in mine si asta era toata mancarea. Dar a venit iarna cu zilele ei scurte si cu depresiile si kg s-au adunat incet incet, bine nu la nivelul de unde am plecat in primavara cu dieta. Acum am dat jos ceva si incep sa fiu din nou increzatoare in mine si sa ma simt si psihic mai confortabil. Ai grija de tine ca daca tu nu ai nu cred ca e cineva s-o faca.

Gabitza n-am stiu ca aveti in plan schimbarea apartamentului. Mare tevatura e si cu cautatul asta, sper sa nu-ti dea batai de cap prea mari. Chiar ca neserioasa a fost madama aia.
Cu locurile la crese si gradi sunt probleme si in Brasov, eu am vorbit din iarna pentru septembrie, ca o comparatie a vremurilor, cand l-am dus pe Andreas la cresa la 2 ani si ceva aveau locuri berechet, i-am facut analizele si in 3 zile era la cresa. Asta fiind prin noiembrie deci anul scolar era inceput. Generatia lui Andreas nici la scoala nu sunt foarte prolifici, doar la scolile centrale ca cele din cartier stiu ca sunt si 10-15 copiii in clasa, la el sunt 30. Sa vezi cand vom incepe scolile cu picii nostri ce aglomeratie va fi si acolo, programe de dupa-masa, aglomeratie...hai ca m-am intins

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

BABYGIRL LA MULTI ANI SA FI SANATOASA FERICITA SI ITI DORESC CEEA CE ITI DORESTI TU DAR DUBLU

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna!

Gusta, ma bucur ca ati trecut cu bine peste operatie! Pupam Marutu inalt!

Elisor, ! Am admirat si noi pozele Biancai. Este superba! Cat despre serviciu, la voi se promoveaza pe post liber?? Daca e asa si stii sigur ca e asteptata colega respectiva, nu te mai stresa! Nu ai ce face. Stiu foarte bine cum stau lucrurile la stat. Iar ce spunea Lucas, chiar nu se potriveste in sistemul nostru . Aici singura sansa e sa inveti pe de rost o groaza de legi, sa le redai cuvant cu cuvant si virgulita cu virgulita si chiar si asa ai surpriza sa ai un contracandidat "perfect" care te ia eventual la oral .

Adriana, imi pare nespus d erau de nepotica ta. Am mai vrut s ascriu de cateva ori despre asta, dar nu am cuvinte. Am votat si eu spitalul.

OlgaT, iti doresc sa apara bb cat mai repede! O sa vezi ca oricat de greu ar fi, satisfactiile sunt mult mai mari. Nu as da viat mea cu doi copii e nimic in lumea asta (poate doar pe una cu trei ).

Ma uit la Stefanul meu si ma minunez cat de mare s-a facut. Ieri m-a induiosat pana la lacrimi. Maria se juca sus, la ea in camaera si la un moment dat a tipat (in joaca, eu mi-am dat seama). Stefan a inceput sa o strige: "Maria, Maria, ce faci? Ma duc sa vad ce face. Maria?" Am intervenit eu si i-am spus "maimuticii" sa-i raspunda lui Stefan. Cand a auzit-o vorbind, s-a oprit (era pe scari, in drum spre ea) si a rasuflat usurat: "A, e bine! Credeam ca s-a dus un om rau la ea."

Pupici tuturor!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ADINA!

Sa ai parte numai de bucurii si fericire! Sanatate si mult noroc!

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani, Adina!

Oana, super iti sta freza. Nu are rost sa te mai stresezi cu mersul la coafor .

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vai, acum am vazut ca e ziua Adinei!!

Draga mea, toate gandurile mele bune ti le transmit azi, sa fii sanatoasa, sa ai pe toti cei dragi sanatosi si aproape, sa fii fericita cu familia ta frumoasa! LA MULTI ANI!!!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

LA MULTI ANI, ADINA!

Gusta, bine ca ati scapat de operatie! Multa sanatate Marutului scump si tie liniste si pace sufleteasca, sa nu mai ai parte de probleme niciodata!

Pupici la toate, noi azi mergem la mare...va trimit un sac de soare si voua!

Mergi la inceput

Cornelia sarumana de aprecieri la adresa pozelor cu Bianca ! Da, asa se promoveaza la noi, pe post liber. Si daca vreau sa schimb biroul tot trebuie sa dau examen, chiar daca nu implica nici o marire ci pentru simplul fapt ca se trece dintr-un serviciu in altul. Asa e la stat. Oare ne mai facem bine???
Ce protector e Stefan cu Maria si e mic spre deosebire de calul meu care daca ar putea face o vraja sa dispara Bianca ar fi cel mai fericit .

Mergi la inceput