Copiluti de mai-iunie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 6
NewMami spune:
In sfarsit a venit si ziua de vineri – nu stiu de ce dar saptamana asta m-a obosit enorm de mult. Am analizat putin – oare de ce sunt asa? Si am constatat deoarece ii am pe ai mei la mine si ma ajuta enrom acasa ma consum mult prea mult ptr. orice nimic la serviciu. Trebuie sa schimb asta, caci altfel ma voi consuma ca o lumanare pana in mai cand pleaca ei si atunci sa ma vezi.
Hai sa va povestesc o faza haioasa aseara cu Patrick. Am stat ieri aproape 2 ore la masa si am facut diferite activitati, sau s-a jucat cu masinute mici, garaj, constructie - lego, etc. Neasteptat de potolit. Apoi am zis hai sa-si consume si energia cumva, si ne-am jucam amandoi si grandpa, el era Superman, i-am legat o pelerine pe spate, eu eram crocodile (calaream unul mare de plus) si grandpa era cel care ne fugarea prin casa . La un moment dat tata face o gluma ca-sa am grija sa nu-l omor pe crocodile cu cate kg am si chiar ma intreaba cate am? Eu n-am auzit fiind tot o chiuiala in jur, dar fiindca n-am raspuns, numai il vad pe Patrick ca o tuleste in dormitor la noi si striga follow me mami. Eu ma duc, gandindu-ma ca vrea sa-l prind, el direct in baie la noi, scoate cantarul si mi-l pune in fata – here you go mami, cu o expresie pe fata lui, ceva de genul acum poti sa-I raspunzi lui grandpa exact.
Nu stiu cand a crescut copilul meu, eu inca cred ca nu intelege, dar ma uimeste pe zi ce trece. As putea scrie un roman in ultima perioada cat e de funny dar si incapatanat uneori sau cat poate sa-ti testeze limitele.
A, nu mai pot sa-i spun ceva numai ca sa scap pe moment de el – s-a gatat isi aduce aminte si nu uita ptr. nimic in lume.
Laura, stai linistita ca imi expirase si mie timpul de dat pe net. Aveam de terminat niste paperwork pana plecam acasa si nu aveam de gand sa stau peste program. Ma bucur ca am reusit macar o’tara sa ne auzim.
Elisor, din pacate pe pamantul asta nu e si nu va fi intotdeauna numai dreptate. Stiu ca ne consuma, cand cineva obtine ceva pe nedrept, cand nu ne este recunoscuta munca. Dar aceste mici nedreptati, ne fac sa luptam si mai inversunat ptr. ceea ce vrem, sa ne facem job-ul si mai bine, iar intr-o zi eu cred ca adevarata valoare va iesi la vedere.
Exact asa cum a spus si Lucas, nu pentru bani, ci pentru satisfactia ta personala, du-te la concurs si nu-l lasa sa treaca nepasator pe langa tine.
In legatura cu site-ul de papuci, n-am glumit deloc. Doar sa-mi trimiti link-ul la exact ce doresti si marimea (ca sa-ti faci asa o idée marimea 24 in tara e 7 aici la noi). De trimis ii pot trimite, exista chiar o firma de pocaiti care aduc pachete in tara la preturi bune, sau chiar prin posta normala, scosi din cutiile lor mici, pusi intr-una mai mare toate perechile.
Sunt metode, no problem.
Lucas, te inteleg perfect cam cum te simti, exact in situatia asta eram eu acum doi ani cand am inceput cautarea de daycare ptr. Patrick. Patrick avea vre-o 5 luni si l-am carat cu mine la toate daycare-urile din oras, si nu o data ci de 2 ori la fiecare, pana am selectat doua, unde am petrecut si niste zile de proba. Nu mi se pare a fi obsedata de ceva ce este foarte important ptr. Matei si nu numai – linistea ta sufleteasca de a stii copilul intr-un loc asa cum iti doresti, iar tu sa-ti poti face treaba la serviciu linistita.
Gradinita lui Patrick – sunt multumita sa spun 95% (100% n-am gasit una ), si din cauza asta trecem amandoi granita in fiecare dimineata (deci vine inca in Canada la daycare). Ca o paranteza ieri l-am lasat acasa cu ai mei si officerul m-a intrebat unde e piciul mic si simpatic? Incep sa ne cunoasca toti – gata paranteza
La 4 ani aici merg la scoala, moment in care trebuie sa-I schimb daycare-ul, poate chiar putin mai repede. Desi mai e 1 an de zile, déjà am inceput listele, imi fac temele iar in aprilie, vreau sa-mi iau cateva zile libere (1 saptamana) si sa incepem vizitele impreuna. Iti recomand cu cea mai mare caldura (mai ales ca Matei acum e mai mare nu ca Patrick la 5 luni) sa mergi cu el, sa vizitati impreuna gardinitele. Vei stii imediat care e cea mai buna ptr. Matei, chiar daca nu va fi niciodata 100%.
Oxione, uauuuuuu, dar iti sta tare bine, te prinde tunsura scurta.
Miercuri sunt programata si eu la tuns si suvite, la o tanti noua, sa vedem ce a iesi.
Tdi, imi pare rau de mismasurile care se fac si in alte parti. Sper sa reusesti pana la urma sa o dai pe Alyssa la gradinita, de stat sau particulara. O sa-I prinda tare bine si ei dar si tie. O sa doarma mult mai bine, ptr. ca o sa fie foarte obosita. Cand vine acasa o sa fie tot mai incantata de jucariile ei ptr. ca nu le vede toata ziua. Intr-adevar primul an se va imbolnavi des, dar daca nu isi cladeste systemul imunitar acum, o va face cand va ajunge la scoala si e si mai rau ca va pierde multe clase. Multa bafta.
Dana, mii de pupicuri de la mine, esti prima care spune ca Patrick seamana cu mine. Toata lumea spune ca e bucatica rupta din sotul, dar eu una ca si tine vad multe asemanari cu mine, doar ptr. ca are pielea mai creola ca si el, asta nu inseamna ca eu n-am fost pe acolo.
Nici eu nu sunt deloc de-a bucatariei, urasc sa gatesc si niciodata nu-mi iasa mai nimic din cauza asta. Ca si tine enjoy din plin meniul facut de mami si totul, e asa de yummy. Ma bucur ca n-am pus inca nici un gram in plus (de parca n-am destule) de cand sunt ei aici.
Ce mai face Diana? Cu ce-I mai ocupi timpul? Duminica vreau sa ma duc cu Patrick, ca exista un club de ski, cam la 45 minute de unde locuim noi, sunt ceva delusoare. Si au in fiecare sambata, ma duc sa vorbesc cu ei, sa vad daca il iau pe Patrick déjà sau e prea micut, atunci o lasam ptr. la anu.
Gusta, tin pumnii si ma gandesc la Marutul cel mic, sa scape cat mai repede si sa se faca bine. Chiar daca fiecare dintre noi suntem la mii de kilometrii distanta, cu gandul si sufletul sutem alaturi de tine. Sanatate multa.
NewMami spune:
quote:
Originally posted by Mercedes
votat si eu de dimineata.
Cristi al meu e foarte racit adica simptome febra intre 38-39 stranuta nu are putere sa se ridice din pat si ii curge nasul. A fost ieri la medic dar deoarece nu are rosu in gat nu i s a prescris antibiotic dar eu ii dau deoarece stiu cum va fi a doua zi. Acum dimineata parca si a revenit un putin dar tot nu e el. Aseara vroiam sa fug pana in ungaria sa mi fac aprovizionarea dar vazandu l asa sincer mi a fost teama. Azi vom pleca la socrii cu sau fara cristi sa vedem cum va fi dupa masa.
Multa sanatate lui Cristi, sa-i treaca si sa se faca bine cat mai repede, ca sa puteti pleca in liniste la socrii.
gusta spune:
Suntem bine.Multumim de gandurile bune si promit ca revin cu un mesaj dupa ce adoarme.
Marilena si Mara Augusta
lucas spune:
Bravo Gusta sanatate multa, sigur o sa fie bine. bine ca ne-ai dat de veste ca stateam ingrijorate pe aici.
nu stiu daca e momentul am vazut poze cu tine - iti sta super!!! ai slabit foarte mult si nu stiu ce sa-ti zic dar si la fatza parca te-ai mai schimbat, esti mai luminoasa, altfel.
Newmami asa m-am gindit si eu sa fac cu Matei, il duc in gradinitza, nu l-am luat la prima vizita pentru ca nu are rost, dar cele selectate si la care am stat de vorba i-am si avertizat ca a doua vizita va fi cu Matei si apoi vorbim de inscriere.
sa aveti un w/e bestial!!!
loreen spune:
Gusta ma bucur imens ca totul decurs bine si repede...sa va refaceti degraba
Dupa 13 ore de munca acuma trebuie sa o aud pe fii-me racnind ...face niste crize de ma cruceste...am luat o gura de apa din cana ei si nu va puteti imagina cum urla si da din picioare la ea in camera...cu ce-am gresit frate?!
Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:
Era cana ei.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
nelia spune:
Pai si eu spun la fel, era cana ei, ce nu pricepi! Asa fac si ale mele, mai ales daca iau una de la alta. Cuvintul de ordine din casa e it's my... si urmeaza pretiosul obiect!!! Imi vine sa le dau cu pretiosu-n cap!
Nu am citit, ca nu am apucat, am avut niste zile... Am apucat sa ma distrez cu mesajul Laurei cu mitza la doctor, cel cu intinsul piciorului si dat plat intr-o parte. Esti mortala!
Gusta, ma bucur ca sinteti bine. Asteptam detalii.
Adriana, am votat cu spitalul!
Fug din nou... dupa fete!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
patriciaRO spune:
Adriana, am votat si eu spitalul.. Se pare ca este in frunte Charlotte
www.colgate.com/app/Colgate/US/Corp/CommunityPrograms/show-the-love/vote/thank-you.vsp?a1=Atlanta_163784&a2=Charlotte_542814&a3=Detroit_246863&a4=Houston_541091&a5=New%20York_1828&a6=Philadelphia_168769&a7=Baltimore_3321&a8=Chicago_7716&a9=Memphis_2962&total=1679148" target="_blank">AICI
Eu ieri am fost sa ma tund, la fel de scurt si apoi am fost la serviciu. Azi la serviciu again si maine din nou..
uitati aici tunsoare
http://img701.mytextgraphics.com/photolava/2008/02/07/img3188-49ftim8ei.jpeg
Aici se vede bine:http://img702.mytextgraphics.com/photolava/2008/02/07/beatrice-49ftk3dpv.jpeg
Gusta, bine ca a iesit bine.
Beatrice, mami de Alex pifos
loreen spune:
Nu era chestia de cana ei...mai nou vrea apa mare, adica o cana de cafea de 250 ml plina ochi...sa o bea toata...iar eu luasem o gura tocmai in ideea de a mai reduce cantitatea...
Oricum la cat m-a vazut la fatza saptamana asta era cazul sa adopte metodele clasice de atragerea atentiei...numa ca eu is mai desteapa ca ea...
Beatrice parca ai mai fost tunsa asa...oricum iti sta bine...ma uit la tine ce bine arati...mai am putin si te ajung ca am coborat la 56,8 kg ...daca am mai o sapamana din asta ajung la 50...
Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
elisor spune:
Buna seara!
Si eu sunt super incantata ca a venit w/e!!!
Anca ce pe faza Patrick al tau, super haios! Cum spuneam in alt mesaj sunt ca niste buretei care absorb informatia si o stocheaza, cand ne asteptam mai putin hop ne-o servesc si ne lasa cu gura cascata. E o varsta pe care o ador. pentru ca ma asculti de fiecare data aici sau in prive.
Lucas nu stiu cum e la voi la capitala dar eu chiar nu m-am intalnit cu astfel de probleme cu cresa/gradinita. E la cresa de stat si sunt foarte multumita, personalul e exceptional, pun mult suflet in relatia cu copiii si se vede in realizarile lui Bia, se vede ca-i merge bine si nu cred ca e exceptie copilul meu. Mancarea din meniu e sanatoasa si facuta la ei, de multe ori inghit in sec de pofta cand citesc meniul. Nu mai vorbesc de pret care nu depaseste 100 de lei pe luna. Simgurul dezavantaj ar fi racelile repetate dar astea le poate face si la o gradi particulara dar si stand acasa, uite exemple cate vrei aici la copii care nu frecventeaza colectivitati. Parerea mea e sa nu ai prejudecati ca e de stat sau particulara, important e sa gasesti oamnei capabili si cu experienta si mai ales daruire, degeaba sunt unele gradi particulare care ofera cate-n luna si stele si un personal dragut, nu e suficient.
Multumesc ca mi-ai raspuns si m-ai ascultat Tocmai atitudinea lipseste intr-o firma de stat, nu ar iesi din tipare impuse, pilele sunt la mare rang, problema e ca n-am curaj sa plec, am credite si aici salariul e sigur. Am avut tupeul sa-i spun unei sefe la vreo 50 si ceva de ani sa nu mai tipe cand i se cer relatii de servici. Nu-ti spun ce show am avut cu ea, m-a facut obraznica si mi-a recomandat sa ma obisnuiesc cu stilul ei ca asa e ea, i-am raspuns ca si ea va trebui sa se obisnuiasca sa ies din birou trantind usa ca asa sunt eu, eticheta - obraznica. Si altele, si altele, doar ca am inceput sa nu mai accept orice mizerie si sa comentez si asta se pare ca deranjeaza.
Mercedes sanatate multa lui Cristi, convinge-l sa stea in pat macar 1-2 zile sa boleasca efectiv ca altfel s-ar putea sa-l intoarca boala, asa a patit si Andreas acum vreo 2 saptamani cand a facut pneumonie si cand ziceam ca gata a scapat de febra a facut din nou peste 39. Pacat ca si-a stricat vacanta. Ce fain de tine ca Ungaria e la doi pasi.
Monu ma refeream la faptul ca pierd prea mult timp si energie cu raspunsuri care oricum nu intereseaza, revin la o tara mai veche. De scris o sa scriu in continuare cand timpul imi va permite...celor dragi.
Dana am vazut pozele cu Diana, am remarcat la ea de cand o cunosc cat poate fi de vesela, mereu e numai zambet. Pare un copil tare cuminte si ascultator, fata de capra mea, care se cearta toata ziua cu frate-su spre disperarea neuronilor mei.
Mamy Jipa vazut poza si sunt foarte de acord cu fetele ca=ti sta al naibii de bine, esti fotogenica si te prinde bine.
Gusta ma bucur ca a trecut ce-a fost mai greu, astept sa detaliezi. Marutul mic si curajos!
Laura salariul mediu net nu e atat de mare nici pe departe, probabil te-ai referit la cel din politie, dar la nivel de tara este undeva intre 1000-1200 lei. Cel putin asa au anuntat la tv.
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"