Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (76)
Raspunsuri - Pagina 20
mandarinutza spune:
Am revenit si noi de la munte aseara, a fost super, insorit si cald, Antonia a fost cuminte. Am fost si la cota 1400. O sa pun niste poze mai incolo.
Antonia va multumeste pentru urarile si felicitarile primite cu ocazia primului dintisor si va anuntam ca in curand o sa apara si un vecin alaturi de el. Am uitat sa scriu ca primul dinte i-a aparut jos.
Venim si noi la intalnire! treceti-ne si pe noi pe listuta.
Nana, suntem alaturi de voi!
Uram si noi La multi ani! sarbatoritilor zilei
Ryuji si Naoki pentru cele 7 lunitze
Papansii si dulceturile de 5 luni:
Raisa de MadaEle07
Ana Alexandra de AncaTamas
Cristian Matei de CeciliaL
Yannis de Annisia
Cristian Mihai de Andreea11
Dulceata Stefania de Crisjo, care implineste 4 lunitze
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
bebeka spune:
Am facut-o de oaie!Cum sterg al doilea mesaj?
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
Erina spune:
Ohhh, am citit povestea Biancai Brad! Vazusem si emisiunea pe Euforia...
E infinit de trist si tragic...M-am gindit si la Rita si la toate mamicile care au trecut prin asta.
Fug sa ma joc cu Daria!
Suntem toate atit de norocoase...
Poze Daria
http://www.flickr.com/photos/26805627@N00/sets/
Poze ianuarie-februarie
http://www.flickr.com/photos/23256333@N02/sets/
papanash spune:
quote:
Originally posted by bebeka
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.20
lasa ca-i bine asa, ai facut 2 iahnii, ai citit de 2 ori, Rebeca a mancat dublu.....
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
urmychance spune:
quote:
Originally posted by bebeka
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
ai deasupra mesajului niste iconite. Pe una scrie "sterge mesaj'.
da Sim, incerc sa vin.
gabitz78 spune:
mey...deci vad ca nu sunt singura care ma stresez cu problmele de mancare...si eliza daca mananca 130 la o masa, e veselie mare!m-am obisnuit cu ideea, astept sa mai creasca si poate cu diversificarea sa manance si ea normal...sper eu!
abia astept sa va vad!!!!
pupici multi.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Piciulika spune:
Urmy, m-ai lasat efectiv fara replica. Nu stiu daca sunt meritate, dar sunt frumoase cuvintele tale. Si de la matroz.
Cu baia... pai daca fac la bazin public, fac cu totzi taticii si mamicile. Si eu eram impotriva, dar mi se pare ok acum.
Diwana, nu te nevroza cu cantitatzile atat vreme cat are tonus bun si toate-s ok. Nu chinui copilul cu medici si investigatzii. Vorba bancului: zice Drl: "Bine ca atzi venit la mine, sa va spun ca suntetzi extrem de grav bolnav, ca daca nu, traiatzi linistitzi pana la adanci batranetzi, fara sa stitzi ca avetzi ceva!"
Ce, crezi ca eu am vreo idee cat bea dragul meu? Habar nu am? O data extrem de scurt, alta data doi din plin, alta data sare mese... relax si vezi daca tzine o saptamana-doua tot asa. Lasa tabelele si graficele.
Andreea, ba sa stii ca io vreau sa-i fiu in primul rand Mamica si sa-i dau toata caldura posibila! Alintat nu inseamna razgaiat. Sa se joace poate cu oricine, sa fie iubit absolut neconditzionat - doar de mine si de tatal lui. El trebuie sa se simta iubit, sa aiba incredere ca e asa. Si pentru asta e necesar si tzinutul in bratze, imbratzisatul, contactul fizic. Un copil crescut de la distantza eu zic ca se ofileste. Nu DOAR tzinut in bratze, dar nici evitat consitent treaba asta, "ca se obisnuieste" - e o teorie pe la noi...
Stiu ca e greu ( 7 kile jumate e doar inceputul) dar cu timpul asta nu ne mai intalnim.
Sim, de-l tunzi aiurea, dai vina pe mine, ca eu te-am invatzat. Ne vedem la vara si pana atunci uita!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
youngrita200 spune:
Sim, sarumana pentru invitatie. Chiar mi-as fi dorit sa venim si nu vom scapa ocazia. Dar din pacate trebuie sa o asteptam pe urmatoarea. Bogdan a aflat azi ca le vine auditul saptamana viitoare la birou si nu poate pleca. Imi pare super-rau! Asteptam urmatoarea intalnire.
Si vreau sa mai intreb ceva: unde pot vedea paginile de ieri? Vreau sa fac o compilatie cu ce se scrie pentru si despre Ingerasul meu si n-am apucat sa printez nimic din mesajele de ieri.
Saru'mana mult de tot.
Am mai adaugat cateva randuri si la "Odisee", dar nu vreau sa va bulversez! Pe de alta parte, varianta actuala contine si ceea ce ati citit deja si nu vreau sa va plictisesc. Am rearanjat un pic povestea! Dar mai am atatea de pus pe hartie!
urmychance spune:
quote:
Originally posted by Piciulika
Urmy, m-ai lasat efectiv fara replica. Nu stiu daca sunt meritate, dar sunt frumoase cuvintele tale. Si de la matroz.
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
eu zic ca sunt meritate. Impresia pe care mi-am facut-o despre voi este ca sunteti niste oameni deosebiti (in toate sensurile). Aveti ceva acolo....si bebitzul vostru la fel. Iar tu cu Radu, nu stiu cat v-ati cautat, dat ati facut o alegere buna. Asta pot citi eu cu datele pe care le am
Toate cele bune!
sim_stoian spune:
Rita, uite aici ai scris tu zilele trecute:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115635&whichpage=9
In continuare gasesti ce am scris noi.
O sa te anuntam si cand va fi urmatoarea intalnire, poate veti veni. .
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list