Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (76)
Raspunsuri - Pagina 12
bikmaria spune:
ROXANA spor la treaba !lasa lenea si mobilizeazate ,maine poimaine e ziua Alexandrei ,apoi sa te tot odihnesti pana vine ziua lui Andreiut.
cat priveste barza ,eu zic sa nu-ti faci griji prea mari ,nu mai vine ea curand ,dupa ce sa cocosat cu grasunul de Andrei ,crezi ca se mai risca sa vina curand
isabeluta spune:
Tzt-tzt ce tie si cu "capitalistii" astia se duc la ristorante provensal.
As veni si eu dar e cam lung drumul...pentru bebe nu pentru mine
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
papanash spune:
Buna dimineataaaaaaaaa !!!!!!!!!!!
am dormit de-am spart ! Inca as mai baga un somnic langa puiutz.
La multi ani pentru sarbatoritii zilei !.
Vreau sa intreb mamicile care au dus bebeii cu avionul pana acum, cum s-au comportat ? al meu sot vrea sa mergem undeva la caldurica ( el zicez Cipru)vreo 3 zile si cu Andreiutz, eu i-am zis ca nu l-as lua pe avion ca-i prea micut, pe de alta parte eu am zburat pana in luna 6 fara probleme si cu acordul medicului, ce ma sfatuiti?
am o gramada de treaba prin casa, chef n-am, asa ca ma apuc de citit din urma.
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
Piciulika spune:
Primul lucru dimineatza (care-i buna):
Voiam sa nu las loc la neintzelegeri cumva, cu fraza "nu pot face blog asa sensibil on line... e prea intim"
Sa nu care cumva sa se intzeleaga vreo nuantza de critica in asta fatza de cei/cele ce o fac! Ii admir, le savurez randurile si ma simt onorata ca pot lua parte la ce-i in sufletul lor.
Doar ca eu sunt foarte introvertita cand e vorba de sentimente. Sunt foarte sociabila samd dar cand vine vorba de suflet... Mama si Radu ma stiu: tare greu spun ce simt, cand e o chestie serioasa, profunda (fie de afectziune, fie digerarea unei jigniri sau unei infrangeri).
Asa, ca sa fe clar, just in case.
Ma duc sa citesc cele doua pagini, cu un laptic sub botic.
(altul decat al meu)
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
sim_stoian spune:
Piciule, ori m-am imbatat cu lapte, ori vad dublu Si nu iti mai fa atatea griji. Eu una nu l-am facut chiar public blogul si nici nu contine chestii prea intime.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
Roxana_G spune:
Isabeluta, sa stii ca o sa tinem minte ce a spus sa ne asiguram ca se tine de promisiuni. Cand o veni cu vreun motociclist punkist pe la usa o sa ii reamintesc ca ea a promis ca sta cu noi.
Maria, chiar sper ca barza aia e cocosata rau. Teoretic nu prea trebuia sa fie prin preajma, dar stii cum e cand te pocneste.
Piciulika, sigur au inteles fetele mesajul, daca nu l-au inteles pe primul sigur au bagat la cap la al2 lea. Mie mi se pare ca exprimi foarte frumos ce simti chiar si aici. Si zau daca te-as fi crezut introvertita.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
papanash spune:
Of, roxana !!!!las-o incolo de barza ca a intrat in hibernare, stiu eu sigur.
Carpatino, iar se-ntampla pe-aici chestii !
gabitz78 spune:
ne-am intors de la plimbarica...ca nu mai iesise fata de mai bine de o saptamana!dar nu vrea neam sa doarma!ma dispera!
sim - eu vin sigur, dar ma mai gandesc daca sa vin cu eliza sau nu...
rox - barza era si ea in concediu...
bernix - felicitari si pupici micutei crestine!
adimercedes - pupici micutei sportive!la cat mai multe intoarceri!
teo - spor la cumparaturi!
pupici tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Piciulika spune:
Sim, Rox
Mi-a dat de vreo 5 ori "E/Oroare" si tot postam si nu aparea (stii tu, Rox)... zicetzi merci ca nu a aparut de 5 ori (minim!) ca era Sim in coma alcoolica
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
papanash spune:
eu tocmai m-am uitat pe legea privind drepturi si indemnizatii maternale si am constatat ca mie mi s-a impozitat tot concediul pre si post natal. si in art. 42 scrie clar ca nu se impoziteaza.
voi ati verificat fluturasii de salariu in perioada aia ?