Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (76)
Raspunsuri - Pagina 11
sim_stoian spune:
Ryuji si Naoki pentru cele 7 lunitze
Plutonul de 5 luni:
Raisa de MadaEle07
Ana Alexandra de AncaTamas
Cristian Matei de CeciliaL
Yannis de Annisia
Cristian Mihai de Andreea11
Dulceata Stefania de Crisjo, care implineste 4 lunitze.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
sim_stoian spune:
Daniela76, te asigur ca vor fi foarte surprinsi daca o tunzi . Si la noi au fost - o parte din rude si prieteni. A fost mult mai bine dupa, i-a crescut uniform parul, nu mai sta in toate partile si e egal ca lungime. Si sambata imi incerc mana pe tati, hihihi, a zis ca ma lasa sa il tund si pe el
Blogul lui Stefan
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007, parola o stim toate
danuta36 spune:
Neata si de la noi!
Am baut cafeaua,dar ar mai merge una..
De dimineata am picat in butoiul cu melancolie(e si o vreme potrivita afara-ploua) caci azi se implineste un an de cand am facut ultimul test de sarcina si ne uitam fericiti si eu si sotul,la cele doua liniute..nu ne venea sa credem.Intradins am intarziat sa-l iau,de frica unui rezultat negativ..dar iata,cand ma asteptam mai putin ,mi s-a indeplinit dorinta cea mai arzatoare..
adimercedes spune:
Yupiiiii, azi e prima zi in care Lisa s-a intors de pe spate pe burta (spre stanga) fara ajutorul meu . Vedeam ca deja se prijina cu picioarele de barele de la gym sau de la patut si isi misca funduletul, de am gasit-o la 90 de grade fata de cum o lasasem. Insa azi era in pat la noi si povesteam cu ea si mi-a vazut unul din inele. Si am ajutat-o eu sa se intoarca de 2 ori, apoi i-am pus doar mana in fata, ca sa vada inelul si a venit spre el si s-a intors. De acum trebuie sa fiu cu ochii in 4...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
Sabina spune:
misiune indeplinita!
ne asteapta marti, 12 sau 12.30, urmeaza sa o mai sunam, am zis 15 persoane cu bebelusi, am zis ca suntem un grup de mamici f active care vor sa socializeze, ca avem un grup de suport si ca la ei e locul ideal
Nu am vb cu tanara intreprinzatoare, ci o alta de acolo, care a fost f impresionata de ideea de grup de mamici)
va avertizez ca s-ar putea sa vin cu Sofia, sper ca e ok.
Rox, ai putea sa vii si tu cu Alex, ca s-ar juca impreuna si nu ne-ar sta pe cocoasa
sim..las ca vad io pozele la bucuresti, acu....nu prea se incarca.
si-bv...sofia mai statea cu cumnata mea ,cu mare placere.
in rest...cam cu nimeni:)
eu cred ca se va obisnui raisa cu buni, in timp.
deci:
astept idei de meniu, daca vreti ceva special, sa poata ei face cumparaturi, trebuie zis pana samabata.
Eventual puteti sa sunati si voi la nr ala de fix , ca eu s-ar putrea sa raman fara net
Luni trebuie confirmat nr de persoane.
' mai, sper ca am zis bine 15.....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Roxana_G spune:
Neata. Azi iar sunt in priza, am o multime de facut. Printre altele am de luat banii aia de trusou si nou-nascut. Incredibil, m-au sunat sa ma duc azi, inclusiv de la la alocatia nou-nascut unde mi se zisese ca e vorba de saptmana viitore. Acum cica se dau numai azi, 2 ore la pranz. Incredibil! Dar ma duc.
Mai am de organizat ptr party Alex, de facut cumparaturi, trebuie sa imi schimb programarile pentru problema mov. Nu mai zic ca imi propusesem sa fac ordine prin dulapuri azi. Deja am 2 saci de haine ai tuturor de donat.
Ma bucur ca v-au placut filosofiile de viata ale Alexandrei. O sa mai culeg si va spun. Pe acelea le-a scos aseara spontan, una dupa alta. A mai avut ea azi o lectie despre familie dar nu a fost tocmai corenta. In orice caz e pe princicpiul fetele cu fetele si baietii cu baietii. Am intrebat-o si cand se imprietenesc fetele cu baietii si mi-a raspuns "cand cresc mari". Ce sa mai, are o intuitie si o abordare practica a vietii de ma sparge.
mititei sarbatoriti azi Sa fiti sanatosi si voiosi!
Urmy, tare dulce Tudor. Mai mare balonul decat el. Si vad ca ii place la Spa.
Piciulika, si eu as fi bagat mana in foc ca Andrei e stangaci. In burta sugea tot manuta stanga si cand s-a nascut prefera sa stea pe stanga, dar surpriza, acum tot cu dreapta apuca preponderent. Noi suntem amandoi stangaci din cei fortati sa devina dreptaci, asa ca nu m-ar fi mirat sa fie si Andrei. Dar el nu este.
Teodora, stai linistita ca si azi e cu costumul de balet. Numai la culcare am reusit sa ii pun pijamaua.
Sabina, sorry, dar Alex merge la gradi de saptamana viitoare ca nu mai rezist cu ea pe acasa. Dar ma mai joc eu cu Sofia daca este nevoie.
Hai ca incerc sa ma mobilizez. Mi-e o leneeeee azi. Si am atatea de facut. Aseara m-am uitat la un film pana tarziu..ma rog, am rezolvat-o si cu consolarea dar am cam facut o prostie, sper doar ca barza dormea tun la ora aia daca nu am norocul sa o fi mierlit-o de tot dupa Andrei cum zicea mai ieri Carpatina.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
bikmaria spune:
TEODORA spor la cumparaturi ! e normal sa ai emotii pentru botez ,dar doar emotii,fara stres .ai sa vezi ca totul o sa fie ok.
DANUTA36o mamica melancolica .
ADIMERCEDES felicitari pentru micuta acrobata ,ai mare dreptate de acum stai cu ochii in 4
SABINUTULE de ce avertizezi fetele ca te duci si cu SOFIA?ea in poze pare un ingeras sau ma insel?o fetita frumoasa
danuta36 spune:
La multi ani Lia_B!
Sarbatoritilor zilei:Ryuji,Naoki de mami Ayumi,Raisa de mami MadaEle07,Ana Alexandra de mami anca_tamas,Cristian Mihai de mami Andreea11,Yannis de mami Annisia,Cristian Matei de mami CeciliaL si Stefania de mami Crisjo!
sim_stoian spune:
Sabina, stiam io ce stiam . De meniu, nu stiu ce sa spun, nu am preferinte anume...deocamdata. O sa o anunt si pe Rita, spunea ca ar vrea sa vina cu Bogdan, desi e atat de mare distanta. Si ce daca vii cu Sofia? Abia astept sa o cunosc.
Rooooox, ce facusi nenica aseara?
Blogul lui Stefan
isabeluta spune:
Ryuji si Naoki
Am vazut scumpic zambaret de Cecilia si blog de blog pentru Stefan de Sim!!!
Mai si ce trusou frumos am vazut! O sa castige inimile imbracat asa Mihnutzu! Grija mare Teuta!
Rox imi place filozofia de viata a fiicei tale. Eu ziuc sa pui bine gandurile astea ale ei si i le reamintesti cand va creste mai mare.
Bernix felicitari pentru mica crestina. Acu depinde si de preot la noi s-a linistit din plans cand la afundat in cristelnita.
Urmy ce dulce e Tudor cu vestuta si ce fetisoare face. si pe micul inotator!
Piciu si pe little-bear cu "stangacia" lui cu tot!
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)