*** LA REDOUTE *** (76)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

croco, pe mine ma batea gandu' sa deschid un subiect la cabinetul psi

Ajuta-i sa lupte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

o sa mai rarim comenzile, asta-i sigur! pana in iulie sau cand vor fi redcerile si atunci...

Mai tineti minte ca v-am tot intrebat de balerinii aia de 5-6 euro, daca sa iau 37 sau 38...ei bine, au venit asta seara, am luat 38 si sunt maaaaaaaaaari!

In asteptarea comenzilor din 22.01...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Cred ca la pretul asta e dupa cum se nimereste, eu i-am luat 39 si-mi vin la fix si sunt intre doua marimi - un fel de 38.5

http://andrei.seek-on.com/ro/

Mergi la inceput

ei sunt purtabili dar sunt lati si din cauza ca sunt moi se labarteaza cand calc. eu am piciorul ingust si port 37 . oricum, sunt mai draguti decat ma asteptam!

va recomand o jucarie scumpa dar care pe copiii mei si mai ales pe tatal lor i-a prins foarte tare: asta am luat-o de Craciun (varianta mai ieftina, acum vad ca nu mai e pe site) http://www.laredoute.fr/vente-geomags-de-giochi-preziosi.aspx?productid=324078400&documentid=419507&categoryid=26708961&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

si completarea a venit asta seara: http://www.laredoute.fr/vente-geomags-panels.aspx?productid=324078403&documentid=281807&categoryid=26708961&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Am primit azi aviz si m-am dus intr-un suflet la posta. Acolo, dezamagire mare - aveam un singur colet. Comanda de pe 23 a fost impartita in 2 colete (asa era in suivi) si am primit un singur colet, care continea o jucarie pentru Raul. AM intrebat special la OP, dar au zis ca e singurul colet pe numele asta. A mai patit cineva asa? Sa-i imparta o copmanda in 2 colete si sa soseasca pe rand?
E cazul sa ma impacientez si sa le scriu, ssau s amaia stept cateva zile?

Ah, comanda am cerut-o cu livrare in Brasov. Acum astept restul comenzii din 23 si urmatoarele: 24, 30, 2,4 si de azi.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

deja comenzi din 23!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BettyBoop spune:

Vin sa linistesc fetele ce asteapta colete, ca ale mele inca nu au sosit, din 11 si 12 ian, problema e acum cine ma linisteste pe mine? Am citit mai sus ca daca sunt colete mici (am inteles eu pachetele cu produse putine) vin mai greu sau chiar risc sa nu apara de fel? Am inteles bine?
Am tot incercat sa determin un algoritm de trimitere, care comenzi ar fi prioritare, cele mai mari, cele mai mici, nu pot sa-mi dau seama ca din cate observ vin haotic, fara logica. Sau cu logica stramba ca ale mele nu mai vin deloc si nu mai are rost sa astept. Incep sa pregatesc mail de disparitie, dar totusi mai e pana in 11. Da Doamne sa fie bine, chiar daca hainutele de iarna ptr prichindel le-am luat fixe si le voi face cadou. Am temeri tot mai mari de pe o zi pe alta. Plus ca mai luai si niste balerini 39, in conditiile in care eu port 37-38, si am modificat in cos in ultimul moment.
Astia sunt: http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-femme-prix-mini.aspx?productid=324125599&documentid=281807&categoryid=22907225&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16. I-a luat cineva? Multumesc de un eventual raspuns si o incurajare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Ane, eu am patit asa. Am comandat un card de memorie, un etui si un cub rubik si au venit 3 "scrisori" separate. Primele doua mi le-au lasat pe jumate iesite din cutia postala ca nu au incaput, putea sa le ia oricine.

http://andrei.seek-on.com/ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

cum Clau iti sunt mari balerinii?!!!! ca io tot 37 port si i-am comandat 38,aia negri paietati;
astia macar sunt 5-6 eur dar mai astept 3 perechi de pantofi, toate 38 si care au costat fiecare in jur de 40 eur.
daca mi-s mari, jur ca ma lecuiesc la pantofi, ca la adidasi mai putin o soseta groasa dar la pantofii cu toc ce naiba fac, imi pun niste sosete flausate

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

sunt un material foarte moale si in stanga si dreapta labei piciorului ramane loc vizibil, o fanta...atunci cand pasesc, despartitura aia se labarteaza si mai mult. probabil cuiva care are piciorul mai lat i-ar veni bine.
I-am mai probat acum o data: sunt si cam lunguti, adica daca vreau sa ma descalt, nu am nevoie de ajutor, ies singuri din picior

Eu nu am purtat decat la cizme 38 si nici acolo mereu, de ex acum mi-a luat sotu de la fabrica de incaltaminte de la Rm Sarat cizme 38 si mi se balangane calcaiul in ele...imi sunt mari...Apropo, nu vrea cineva niste cizme elegante, negre, 38 la 1.800 mil?!

ella, stai linistita, pantoful are altfel de piele/textura...balerinii astia sunt foarte moi.

Mergi la inceput