*** LA REDOUTE *** (76)
Raspunsuri - Pagina 10
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by Lorenza
....................
O surpriza neplacuta insa.Am mai comandat si :
http://www.laredoute.fr/vente-manteau-femme-longueur-65-cm.aspx?productid=324122260&documentid=281807&categoryid=22906988&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
insa,nu era in colet.Nu era bifat pe lista.Scriu acum pe site,sa vad l-au trimis separat sau au uitat sa-l trimita.
Scurta asta a comandat-o prietena mea si e tareee draguta! Se aseaza bine, materialul bun, nu foarte groasa , dar calduroasa! Poate ti-o trimite separat ... Bafta la recuperat!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Bratu Monica spune:
Claudia ,imi pare rau ca-ti sunt mari balerinii.Eu am luat 39 si port 38 si-mi sunt numai buni.Dar poate fi si din cauza ca am piciorul lat.
Imi pare rau dar eu te-am sfatuit sa iei un nr.mai mare pentru ca eu asa am luat toata incaltamintea LR si mi-a venit exact.![]()
Monikka
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by camelia_danielaquote:
Originally posted by Lorenza
....................
O surpriza neplacuta insa.Am mai comandat si :
http://www.laredoute.fr/vente-manteau-femme-longueur-65-cm.aspx?productid=324122260&documentid=281807&categoryid=22906988&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
insa,nu era in colet.Nu era bifat pe lista.Scriu acum pe site,sa vad l-au trimis separat sau au uitat sa-l trimita.
Scurta asta a comandat-o prietena mea si e tareee draguta! Se aseaza bine, materialul bun, nu foarte groasa , dar calduroasa! Poate ti-o trimite separat ... Bafta la recuperat!Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Mersi de incurajari!Sper sa rezolv.Ea nu apare ca bifata pe lista ,ca trimisa,dar nici in suivi nu apare ca si colet separat.Eu cred ca au uitat s-o puna.Sper s-o fi trimis separat,dar nu vad logica,de ce sa plateasca doua colete in loc de unul?In fine,astept raspunsul.Culmea e ca e a doua haina pe care am comandat-o in ianuarie si n-o trimit,acum bineinteles ca nu mai e disponibila la culoarea si marimea dorite.Incerc,pe cat posibil,sa fie comanda colet,ca pungile se cam evapora.Oricum nu cred ca ditamai haina s-o trimita punga,dar mai stii cum o comprima ei?
iriss27 spune:
Vrand sa dau o comanda, am cautat coduri de cadou. Am gasit un forum f interesant, la un site pus de voi pe prima pagina. Aici gasiti si poze ale diverselor cadouri si coduri actualizate de reduceri.
Trebuie sa va faceti cont.
http://www.clubpromos.fr/forum/forum6.html
Daca s-a mai scris despre el, imi cer scuze ca am repetat mesajul.
Spor la cumparaturi si sa soseasca cat mai multe colete 
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria 05.02.2007
BB2 - DPN 11.08.2008
claujro spune:
quote:
Originally posted by Bratu Monica
Claudia ,imi pare rau ca-ti sunt mari balerinii.Eu am luat 39 si port 38 si-mi sunt numai buni.Dar poate fi si din cauza ca am piciorul lat.
Imi pare rau dar eu te-am sfatuit sa iei un nr.mai mare pentru ca eu asa am luat toata incaltamintea LR si mi-a venit exact.
Monikka
Monica, draga mea, stai linistita

! Nu e decat o masura care nu corespunde, nu e nici prima nici ultima cu LR. 
In asteptarea comenzilor din 22.01...
claujro spune:
La suivi la 2 dintre comenzile mele, apar produse anulate si nefacturate din cauza ca nu mai sunt pe stoc (dupa ce am dat si acceptat comanda). Ati verificat, poate de aceea nu apare hainuta in colet si nici pe factura....
In asteptarea comenzilor din 22.01...
Lorenza spune:
Ehe,eu sunt veterana,n-avea cum sa-mi scape asa ceva!Frec suiviul ca pe altceva,nu-mi scapa nimic.
Alyna24 spune:
Ink astept comanda din 16!![]()
Ella, cum sa nu ma ingrijorez cand vad ca au aparut comenzi din 17,23!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI
DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
nushulica spune:
'neata!
deci rabdarea mea e gata!!
nici azi n-am primit coletul din 16 am fost deja la posta
eu nu inteleg de ce dureaza atat???cata rabdare sa mai am??ca deja nici nu mai stiu ce mi-am comandat![]()
------------------------------------------------
ingrid&noi
Alyna24 spune:
Ink astept comanda din 16!![]()
Ella, cum sa nu ma ingrijorez cand vad ca au aparut comenzi din 17,23!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI
DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)