*** LA REDOUTE *** (76)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

nushulica, cand te mutasi in Switerland?!

In asteptarea comenzilor din 22.01...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

ella, nu fii necajita din cauza marimii. dupa ce vin coletele astea de la reduceri incepem sa vindem intre noi sa nu ne pierdem antrenamentul pana in vara . eu sunt sigura ca se va gasi cineva pe aici sa ti-i cumpere, ca-s frumosi si ieftini!

aissa, te-am incurajat dar acu incep sa-mi pierd si eu speranta . deja vin din 23 si al meu din 13 ...

Ajuta-i sa lupte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by claujro

nushulica, cand te mutasi in Switerland?!

In asteptarea comenzilor din 22.01...

m-a mai intrebat si miki nu m-am mutat nicaieri tot in dulcele targ al iesilor sadma saturasem de steagu ro sa-l vad in fata okilor in fiecare zi si am pus elvetiastai linistita peste o luna ma mut in brazilia

------------------------------------------------

ingrid&noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Hai va pup ca nu ne-am mai "auzit" de mult! Si eu astept colet din 16. Pana alaltaieri eram agitata ca am in el niste chestii pt. maica-mea. Cum ziua ei a fost pe 5 si nici vorba de colet, ne-am pupat numa'prin telefon. O mai "amagesc" pana sambata cand e musai s-o vizitez. Pana atunci poate vine si comanda (nu prea am chef sa cheltui alti bani pt. nu's ce prostii cadou).
Deci, astept comenzi din 16.01 si 23.01.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Nushulica eu am intrebat la oficiul postal de care apartin si mi s-a spus ca, colete externe primesc odata pe zi in general imediat dupa ora 10 dimineata.
Asa ca mai poti incerca odata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by nushulica
peste o luna ma mut in brazilia

ingrid&noi

Mai bine hai acu' ca-i carnaval la rio

cristina d.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by katthy

Nushulica eu am intrebat la oficiul postal de care apartin si mi s-a spus ca, colete externe primesc odata pe zi in general imediat dupa ora 10 dimineata.
Asa ca mai poti incerca odata.

katthy Bianca Elena (15.05.2007)

aaaaaa bine ca mi-ai zis ma mai duc o data pe la 12le terorizez pe cucoane dar n-am ce le face...oricum sunt dragutze si ele cu mine si eu cu ele

ingrid&noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miki68

quote:
Originally posted by nushulica
peste o luna ma mut in brazilia

ingrid&noi

Mai bine hai acu' ca-i carnaval la rio

cristina d.

miki mai stau oleak sa-mi vina coletele de la redoute ca la cat sunt de paranoia cred ca as fi in stare sa nu ma distrez la carnaval ca nu mi-au venit coletele

ingrid&noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adeea_ro spune:

quote:
Originally posted by ane2200

Am primit azi aviz si m-am dus intr-un suflet la posta. Acolo, dezamagire mare - aveam un singur colet. Comanda de pe 23 a fost impartita in 2 colete (asa era in suivi) si am primit un singur colet, care continea o jucarie pentru Raul. AM intrebat special la OP, dar au zis ca e singurul colet pe numele asta. A mai patit cineva asa? Sa-i imparta o copmanda in 2 colete si sa soseasca pe rand?
E cazul sa ma impacientez si sa le scriu, ssau s amaia stept cateva zile?

Ah, comanda am cerut-o cu livrare in Brasov. Acum astept restul comenzii din 23 si urmatoarele: 24, 30, 2,4 si de azi.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

uuuu.... comanda din 23!!!! yam yam... azi dupa 17.30 merg si eu la posta sa intreb. eu astept din 20,21,22. dnele de la Op de la mine mi-au zis ca le sosesc zilnic supa 17.00 colete externe asa ca mia-m facut "program de vizita" zilnic pe la ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Bafta la primit comenzile fetelor. Eu mai am de asteptat pana apar cele din 28, 30, in fine asteptarea e cea mai grea .

Mersi mult pentru raspunsurile privind braul dupa nastere, m-am calmat si cu asta.

In alta ordine de idei as vrea sa fac putina reclama negativa pentru cumparaturile online de pe domo.ro. Am comandat si eu un fier de calcat, am platit online cu cardul, am asteptat o zi sa ma sune cineva sa imi confirme etc. asa cum ziceau pe site, dar nimic. Dupa ce am sunat la numerele de pe site de unde mi-au dat alte numere unde nu raspundea nimeni, iar cand in final am prins pe cineva mi-a zis sa astept ca ma suna ei inapoi, ca dna care se ocupa vbeste la telefon, evident care nu m-a sunat, au trecut 2 zile de cand am facut comanda, azi le-am zis ca renunt (tot dupa vreo 3 apeluri esuate). Am gasit ac.fier la Metro, nu am vrut sa il iau de ieri ca am zis sa nu raman cu banii luati de 2 ori.
Va recomand cu caldura sa evitati comenzile online de la Domo.

Mergi la inceput