*** LA REDOUTE *** (76)
Raspunsuri - Pagina 8
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by claujro
Lorentza, descrie putin fusta, te rog! As vrea s-o iau si eu. Tu ce masura ai luat-o? Multumesc!
In asteptarea comenzilor din 22.01
Am luat 38.E cam infoiata,din saten,lungimea cam o palma peste genunchi.E facuta bine.Dupa cum am zis,lungimea nu ma avantajeaza deoarece am gambele f. subtiri.Dar,in general n-am ce sa-i reprosez.
claujro spune:
croco, eu nu mai primesc coletele la Op 66 ci in sectorul 1, contul meu e blocat si dau comenzi la birou la sot.
Lorenta, multumesc frumos!
In asteptarea comenzilor din 22.01...
aissa spune:
cum nici azi nu am aviz ma pregatesc sa le scriu. nu mai am sperante pt coletul din 9 :(
danadc spune:
quote:
Originally posted by aissa
cum nici azi nu am aviz ma pregatesc sa le scriu. nu mai am sperante pt coletul din 9 :(
Aissa!
Am urmarit primele 12 capitole si am vazut ca aia vut probleme cu coletele. Din cate comenzi ai facut ti-ai luat vreo teapa cu returnarile de bani sau cu refolosirea banilor?
Multam (o debutanta care are trei comenzi confirmate pe mail si care nu apar deloc in suivi...)
adeea_ro spune:
eu astept 2 comenzi din20 ian pt care au luat banii din cont pe 23 si pe 24. am sanse sa-mi vina maine?
mor cu intarzierile astea :(
ella_74 spune:
quote:
Originally posted by adeea_ro
eu astept 2 comenzi din20 ian pt care au luat banii din cont pe 23 si pe 24. am sanse sa-mi vina maine?
mor cu intarzierile astea :(
nu, n-ai nici o sansa maine
abia ieri s-au primit avize pentru comenzi din 14.
pana acum am primit in ordinea in care am dat comenzi: 9, 11, 12, 14 ian.
Urmatoarea comanda e din 16.
, mamica de David (24.04.2007)
Florentina G spune:
Am ridicat azi comanda din 15!!!
Multumita per total.
Am luat in general produse ale caror linkuri au tot fost postate..un cos plin
O sa caut mai tarziu linkurile produselor pe care nu le-am vazut postate si le pun!
Tina, mami de
Patrick si
Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson
aissa spune:
Danadc nu, per total nu am iesit in pierdere. Ei saracii mi-au trimis din nou coletele pierdute, cand nu au fost produsele disponibile mi-am comandat altceva in loc...dar e tare neplacut dialogul pe care trebuie sa il purtam cu ei. Sincer mi-e si jena, e deja al 3-lea cont pe care am probleme, ma oftic ca nu am avut rabdare si am dat comanda mica desi stiam ca sunt la risc cu ea. Comanda data a 2-a zi, pe 10, a venit fara probleme.....
cristi22na spune:
am luat o pereche de sandale, dar imi sunt mici
sunt nr 39 cred ca sunt bune pt nr 38, nu mai exista linkul pe site. as vrea sa le vand sau sa fac schimb cu orice produs am dat pe ele 15 euro.cine e interesat imi poate da un pm si trimit poze
croco21 spune:
Clau
, bine ca mi-ai spus, eu ma ghidam dupa tine.
Am facut un inventar la ce comenzi astept si rezultatul e ingrijorator: am facut o comanda la fiecare doua zile, boala curata, ce mai! Ultima comanda am dat-o chiar azi dis-de-dimineata pentru un nenorocit de maieu, pe langa care am pus si trei perechi de pantofi sa iasa coletul mai mare. Mi-am facut lista cu produsele din cele 11 comenzi pe care le astept - o groaza de prostii, nu-mi dau seama ce-a fost in capul meu. Si parca vad ca nu ma opresc nici dupa reduceri ca o sa apara tot felul de coduri pentru colectia noua. Nu stiu cum sa fac sa devin imuna la strategia asta de marketing, ma gandesc ca daca as lua un credit baban ca sa platesc o rata considerabila, as deveni mai responsabila. Voi cum va stapaniti?
http://andrei.seek-on.com/ro/