*** LA REDOUTE *** (76)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

nici eu n-am aviz pt c-da din 14.

Aissa,nu-mi vine sa cred ca se intampla iar aceeasi poveste la tine.Cum naiba?Ce sa credem,ca fura iar cei de la posta ta?

Nu cred. sincer, cred ca de data asta e o incurcatura la ei, asa simt. Si la Valentinag nu a sosit comanda din 9 ian si ea sta in alta parte. Mai era cineva cu comanda din 10 neajunsa... Probabil in atatea comenzi se mai intampla si erori...iar eu oi fi mai ghinionista. Deja incep sa astept coletul din 23 acum... daca o veni si asta.
Nu mi-au raspuns inca la mesaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ma enerveaza la culme ca prima comanda nu am primit-o si era o suma destul de frumusica pentru buzunarul meu,sa-mi permit asa s-o pierd aiurea!Am inceput cu stangul colaborarea cu redutu si oricat de incantata as fi de preturi si produse,sa-mi ia bani si sa nu-mi trimita tzoalele,nu-mi vine...Luni o sa le trimit un mail,ca sambata se face o luna de cand am dat comanda!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Asta ma nedumereste si pe mine pt ca imi darama teoria ca pungile dispar, coletele nu. Pt ca din cate inteleg Valentina are multe produse care teoretic ar fi trebuit sa vina in colet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Eu am primit multe colete mici...in punga..si nu a disparut nici unul pana acum....sper ca nici de acum inainte sa nu dispara.... Eu astept acum coletul din 21...si nu mai am deja rabdare....

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lory_mika

sunt fericita!! a venit comanda din 14 si cea din 16 astazi !!
Eram asa de bucuroasa incat am mai facut astazi o comanda

Acum astept comenzile din 24 si 25

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lory_mika

are cineva idee cum arata TRENCH-ul NOIR care pe care il dau la gratuit la oferta speciala??

nu stiu cum arata.
Poate ne pui si ceva linkuri si impresii despre produsele primite.... sa ne mai clatim si noi ochii pana vin coletele noaastre.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

lory mika,
trench-ul il am eu, e subtirel, dintr-o copelia, captuseala e subtire si ea; merge la primavara-vara
nu m-am uita sa vad ce marime e, ca oricum il dau la soacra.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory_mika spune:

Buna fetelor ..imi pare rau pentru cele care inca nu au primit coletul ..eu zic ca va veni ..asa eram si eu disperata ..ma gandem ca nu va mai ajunge nu stiam ce sa fac ..pana la urma a venit ! Nu cred ca cei de la posta pot sa ia coletul si sa il faca pierdut ...mi se pare prea aiurea ..eu zic sa nu va ingrijorati ..eu le-am trimis si mail ..si binenteles ca nu mi-au raspuns dar pana la urma a venit ..asa ..incet incet...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory_mika spune:

mersi de raspuns ella ...in concluzie nu e cine stie ce ..eh nici nu ma gandeam la prea mare lucru avand in vedere ca e gratis..

quote:
Originally posted by ella_74

lory mika,
trench-ul il am eu, e subtirel, dintr-o copelia, captuseala e subtire si ea; merge la primavara-vara
nu m-am uita sa vad ce marime e, ca oricum il dau la soacra.

Ella, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Astia fac misto de mine si de nervii mei
Nu ma pot loga... au inebunit?
Tocmai acu cand am terminat si io de pus toate cele in cosuri...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput