Nou stil de viatza (176)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Eftimie tot racita esti? Mie mi-a mai trecut, mai am nasul infundat, dar sunt mai bine.
Vikinga si eu am parul ondulat si asa ma enerveaza cateodata, sta intr-o mie de directii De sarbatori am fost si eu la coafor si l-am indreptat, asa de mult mi-a placut..Si mie imi plac dansurile latino americane, imi place la nebunie sa dansez...prin liceu am facut dans aerobic...ce vremuri
Cuscra te-ai gandit la o dieta anume pe perioada concursului sau papi sanatos, fara prostioare? Ce zici, facem echipa? Vad ca fetele au inceput sa faca echipele. Sa vedem cine se mai baga...
Carmen nu te mai bagi la concurs?
Zuzi ce faci?

Crys si Dany
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community&vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Criscosty nu mai sunt racita, dar am ramas cu o durere teribila de capatana (parca-mi umbla niste serpisori)
Vikinga am facut bine ca nu i-am aratat sotului pozelel tale, ca acum venea sigur sa-ti fie partener la salsa si prefer sa vin eu

POZE
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Pai facem la anul Salsa Rio de DC, toate una si una pina atunci, ne dam cu sclipici ne punem pene din alea in cap ca in rest numa un bikinel ajunge Sa te tii atunci Carnaval:)Eftimie lasa sotzu' acolosha ca io-mi iau boxerita la o salsa cred ca ma invirte pe toate partile:)) O bagam si pe ea la guests Salsa Rio de DCCris, nasol cu parul ondulat..eu stau la mare, de fapt pe o insula si bate vintuuuuu, sunt ca o afro blonda numai din casa pina in masina. Mai ales ca acum ce s-a terminat un Orkan pe aici.Ruxij, inca sunt cei doi oarecum la egalitate, numai rezultatele de ieri au fost mai putin favorabile lui Obama. Oricum f inedita cursa tre sa recunoastem!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Hopes, sanatate lui Edi.

Criscosty, concursul asta spun pas, nu ma tin puterile. Iau o pauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Carmen iei tu o pauza la concurs dar eu tot trebuie sa stiu ce mananci.

Cuscra facem echipa dar sa stii ca eu dieta nu tin ci incerc ceva sanatos si pana in 1200 calorii pe zi si cu ceva sport pe langa asa ca daca vrei facem echipa.

Vikinga frumoase poze si vreau si eu costum de ala dar numai ca am niste vergeturi dupa nastere si mi-a mai ramas si ceva burta asa ca fara costum.

Hopes sanatate lui Eduard.

Tzuni hai spune ora la cat sa vin.

Carmen E poate trece raceala asta odata.

Mi-am luat scula(aparatul) de facut abdomene si daca mai fac si din astea 50 pe zi sunt super multumita de mine.Iar dupa ce am sa ajung la kg dorite incerc sport de 3 ori pe saptamana si restu mancat cat mai sanatos.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Marilena: si eu sunt mandra de tine cu sportul, dar ma supara treaba cu pana in 1200 de cal/ zi. 1200 e minimul admis. Tu ti-ai calculat BMR-ul? Sa vezi cat anume ii trebuie organismului tau doar sa functioneze (sa respire, digere, etc)? Nu ai voi sa scazi sub ala sub nici o forma. Adica ai voie, dar e periculos si pe termen lung poate produce mai mult rau decat bine.
Vikinga: stiu ca kickboxul e super meserias. Eu abia astept sa se intoarca sotu' acasa si sa completam sala cu un sac din ala de box mare. Ard si calorii, ma si descarc de nervi asa ca nici riduri nu mai fac. Asta mai avem de luat: sacul de box si masa de ping pong si apoi ma declar multumita de sala mea de sport.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Am ajuns si eu acasa, Dany doarme si eu hop pe DC

Cuscra ok, si eu m-am gandit sa pap sanatos, sa fac sport si sa slabesc Facem echipa atunci...cine mai intra la noi in echipa?
Carmen am pus si semnatura, sa vedem ce iese.

Crys si Dany

Mergi la inceput

Carmen am pus semnatura, dar cand deschid apari tu cu berea in mana Ce n-am facut bine? Of, sunt dusa ce ma enervez ca nu stiu

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Criscosty,

uite aici:
Crys si Dany

da "reply with quote" (vezi ca ai buton langa pm) la mesajul meu si copie toata paranteza, apoi ti-o pui la semnatura ta.

Hai, ca trebuie sa-ti iasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Vikinga, da, hai sa ne bagam in aceeasi echipa. Liris, vrei cu noi?
Cand se termina concursul? E pe termen de o luna? Incepem de martea viitoare?
Apropos de ce zicea Carina de BMR, cantaru' asta al meu smecher calculeaza BMR si cica tb sa mananc 1500 de calorii ca sa ma mentin la fel de grasa ca acum :))
Cantaru' asta cica calculeaza si procentul de grasime din corp, gradual de hidratare, BMI samd. Dupa rezultatul obtinut la procentul de grasime si comparat cu tabele, ma incadrez la obezi :)) Bai parca totusi nu arat chiar chiar obeza, da' naiba stie poate de fapt arat obeza si imi fac eu iluzii ca nu

Mergi la inceput