Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 5
slimatei spune:
quote:
original by roxxy80
...
Totulii, eu cred ca sotul te iubeste oricum ai arata dar nu se apropie de tine ca sa nu se loveasca de un refuz. Eu cred ca e tare intelept si rabdator. te lasa sa te mai linistesti. Gandeste pozitiv. Te-ai ingrasat pt ca ai purtat in tine un bebe superb, nu te-ai ingrasat din nesimtire. ideea e ca am pus atatea kg in 9 luni si vrem sa le dam in 2 . Asta nu se poate.
Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
ce frumos spune si roxana...
Stefania jr.(22.12.07) avem o lunita ...si o broscutza
Stefania X2 " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"
slimatei spune:
quote:
Originally posted by RGE
NEATA fetelor..va pupam..noi suntem bine...George e baiat mare si cuminte ..bine exceptand micile lui crize de personalitate..nu stiu cu cine seamana dar deja mi-a mancat zilele ..este foarte ambitios si impunator..cred ca o sa-mi manance urechile cat de curand...cred ca o sa avem ceva probleme si cu dintisorii..am inteles ca ar fi cam devreme..la 3 luni si o saptamana insa da semne clar...roade toate jucariile...degetele, e marait cateodata , ii curg balutze rau si seara se cam aprinde in obrajori..si mai nou toata lumea ma intreba..cat are?..6 luni??..are 3 luni frate da ce sa-i fac eu daca e purcelus de plus?..daca e pufos...in rest rade si vorbeste intruna..mi-a facut capul calendar...se chinuie tare sa o ia in picioare dar nu vrea sa priceapa ca e mic si bleg....tot cu 3 mese pe noapte..vreo 7 kg greutate....parul zbarlit...zici ca e vanila ice are o creasta de va prapaditi de ras...se uita pe geam dimineata si cand vede ca se lumineaza incepe sa tipe sa ne ducem langa patutz si cand stam langa el rade de se prapadeste..cine stie ce-o fi in mintea lui..uite-i si pe idiotii astia....la diversificare ma gandesc si eu ca deja ma doare cand suge parca are cutite si daca-i dau dintii mai vede el san la pensie cand o ramane fara...am inceput sa-i dau ceiut dimineata si seara si bea cate un biberon ii place mult dar atat..NU ACCEPTA sub nici o forma lapte din biberon..stie unde e tzatza lui..si-o tine singur, si-o scoate, rade la ea..adica imi face niste faze de ma simt precum magarul ala din desene animate..sunt in plus pt el clar....
------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
esti fenomenala... am ras de m-am dat pe spate...nustiu ce sa-ti zic...multa rabdare si sperantza ca situatia in viitor se va schimbagrasunica!
slimatei spune:
quote:
Originally posted by RGE
AMY...mi-a luat 3 luni..am avut vointa...gimnastica la greu..multe iesiri cu carutul si regim..la modul fara paine, dulciuri, sucuri.
..pentru eritem eu am folosit bephanten, fara servetele si spalat la chiuveta dupa fiecare caca si pisu.
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
zi ne si noua daca stii ce gimnastica ai voie sa faci in primele 3 luni?
Victo spune:
eeeeee..si eu sunt in urma mereu..nu stiu de ce mai scriu..ca dc intreb ceva si de+mi raspund e cineva..nu mai citesc..da ma rog..
kiva, mie inca nu mi+a venit CM.
ee eu nu ma laud cu programu de somn a lu copilu meu..e de groaza..se trezeste in mijlocul nopptii sa manance, adica 3+4+5..apoi faca kk pana la gat...mai radem, glumim, sa se aseze mancarea sa il pot schimba..doarme juma d e ora si gata..dc am noroc e cumintel..dc nu, s e pune pe urlat d e parca cine stie ce are...
cd se trece la nan 2?
lavinia, atunci isi va suge degetul..nu stiu cum e mai bine..
miha..mami de amira si robert..bestiala replica lu bebe mare..ha ha ha
vaSARI..ASA FACE SI AL MEU CU COLtURILE GURITEI..E MORTAL...
bebe meu tot asa ia in greutate, o saptamana mai mult, una mai putintel.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
slimatei spune:
quote:
Originally posted by Victo
eeeeee..si eu sunt in urma mereu..nu stiu de ce mai scriu..ca dc intreb ceva si de+mi raspund e cineva..nu mai citesc..da ma rog..
ce zici ne luam de mana?
adra_bell spune:
Mai fetelor voi la ce numar de pampersi sunteti ca noi am trecut la 4... I-am luat si Libero, de la 7-11 kg crezand ca e ceva in neregula cu elasticul de Pampers, dar si aia ii lasa urme pe piciorushe.
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
Vasari spune:
Cami, Maria face asa la necunoscuti si mai nou si cand se trezeste si e singurica. Zici ca e copil abandonat!! :(( Cum se trezeste fug sa o iau in brate sa o alint sa stie ca e mami langa ea. Si eu care ma plangeam ca am un copil prea indepedent. :)
Mi-am luat si vreo doua proiecte de terminat acasa. Nu mare lucru, niste update-uri mai mult, cu chiu cu vai am reusit sa termin unul. Nu stiu ce o sa ma fac mai incolo.
Adina, chiar ca mergea super bine. Imi pare rau ca s-au marit iar ranile. Te pup si sper sa va fie bine in curand.
Eu de doua-trei zile ii dau sa pape din ora-n ora aproape. Nu stiu ce se-ntampla. O fi acum un puseu de crestere? Dimineata cel putin am sanii mai plini ca in primele zile cand am facut furia laptelui, iar seara nu mai e mare lucru, asa ca se-ndesesc mesele.
Unde mai pui ca sunt foarte irascibila in perioada asta. Nu ma mai inteleg nici eu.
Stef, au fost si niste zile mai pline acum, ai ce sa citesti. :)
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Victo spune:
stefania mama..tu poate mai si recuperezi..eu nu prea
RGE spune:
STEFANIA..am facut de toate..inclusiv bicicleta si alergare..inafara de abdomene ca din cauza cezarienei nu am putut face foarte multe..mi-a fost destul de greu la inceput
------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
anacami spune:
Adina,imi pare rau ca treci prin asta!poate te mai relaxezi la bazin
Stefania,ai incercat cu lanolina? poti sa o lasi pe san in timp ce bebe suge.Eu am dat-o pe bblua mea pe fata cu ea,obrajorii erau mai aspri la un moment dat.Acum nu mai are nicio problema. M-am dat si eu pe fata, mi se uscase pielea ingrozitor...
Aaa,am citit la un momemnt dat ca iti ia bine sfarcul; dar cu aureola cum este? dupa cate stiu eu, ca sa nu iti faca rani, ar trebui sa ia TOATA aureola in gurita, sau cat mai multa (asta in cazul in care este f. mare, am vazut la unele femei aproape jumatate din san- bine,exagerez nitel...). Poti sa o ajuti si tu: prinzi sanul intre aratator si degetul mare ca intr-o foarfeca, il pliezi/aplatizezi si intra mai bine in gurita
Adina,la cosulet avem un reductor pt. bebe f. mic, are si vreo 2-3 pozitii de inclinare, in una dintre ele sta aproape la orizontala; este si destul de incapator, iar bb nu este prea grasa sa stea inghesuita- chiar si imbracata bine
Camelia, Sebastian si Stefania