Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

adra, dar cate kg are copilul tau?
eu am pb in sensul ca at cd face kk, face pana la gat..dar el moare d eras cd il schimb, asa ca nu ma pot supara..

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Stefania, trebuie sa o iei usurel!!! Roxana a facut ea de toate imediat dupa nastere, dar trebuie sa ne aducem aminte ca a fost extrem de activa la acest capitol si pe perioada sarcinii .
Roxanico, vrei sa ne omori? nu toate avem forma ta fizica!noi (cel putin eu) trebuie sa venim mai agale in urma ta...

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Cami, atunci nu e un scaunel de masina "obisnuit"...
Stefi, ce vroiam sa iti zic, nu te mai da cu foenul, ca usuca mai tare pieptul si apar mai usor rani, nu este indicat deloc! Asta cu frigul cunosc... E tare rau!

Mergi la inceput

Adina,nici chiar asa;am vrut sa spun ca mi se pare ca sta destul de bine in el, cu acel reductor de 0-3 luni...oricum, in brate (si o tin destul de mult ) sta mai "incovoiata"
Scaunul este Creatis de la Bebeconfort ( in descriere,printre caracteristici: "A head support system with sliding function that allows the newborn to be transported virtually flat")
uite-o pe Stefi in poz. cea mai "orizontala" a scaunelului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daia1202 spune:

Seara buna fetele

mai e cineva pe aici ? eu numai seara tarziu apuc sa intru. Carina mea nu doarme deloc ziua , decat afara la plimbarica. Ai vostri cate ore dorm ziua ? De precizat ca avem 2 luni si o saptamina.

Vasari merci pt listuta

RGE, super misto clipul de pe youtube...chiar asa cum am reusit sa ajungem la varsta asta intregi ?

Andra_bel si eu am aceeasi problema cu dulciurile, maninc cate o ciocolata intreaga (alba..ca alaptez)in 5 minute. Daca nu m-as abtine cred ca as putea minca mai multe

ank, merci de invitatie ..sper sa venim cat mai curind. In 16 avem botezul si dupa aceea. Ce program au pt bebei ? Voi de cate ori mergeti pe saptamina ?

si CARINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Daia programul e luni si marti de la 16.30 respectiv 17 si tine o ora.costa 20 ron.Noi mergem o data pe saptamana... parca incepe sa ma manance sa merg de 2 ori, dar mai vad eu dupa 16 februarie ca atunci avem si noi nunta si botezul
referitor la dormit ,al meu doarme de vreo 3 ori pe zi si noaptea de la 9 la 7 sau 8.daca nu doarme ziua de mai multe ori e un marait de nu ma mai inteleg cu el .
Adina referitor la cereale , ma gandeam si eu sa le scot , am zis ca termin cutia, cred ca mai are de o masa si gata ...ca si asa e umflatel.In schimb o sa intru pe diversificare cu legume si fructe mai intens ca noi facem 4 luni intr-o saptamana si bagam numai formula deja de foarte mult timp

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

de maine trebuie sa ma interesez de dosarul pt. indemnizatie ! Formularul acela care trebuie completat la serviciu se poate lua doar de la primarie sau se gaseste si pe net?

Va dorim o noapte odihnitoare,toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Cami, sta chiar foarte intinsa in scaunel... Eu am Maxi Cosi, in ala nu se sta deloc "flat"!

Ank, vezi si tu cu diversificarea, cat e de pregatit si hotarasti tu cum e mai bine. Numai sa introduci numai un aliment nou la catev zile, sa vezi cum il suporta. Dar banuiesc ca le stii deja pe toate astea, nu?

Daia, nici noi nu prea dormim fara plimbare, insa la plimbare doarme foarte bine. Zi am fost la pediatru, deci a dormit 20min drumul la el, 10 min la intoarcere + acasa inca vreo 10 min. A mai motait candva vreo 10 minute, mai dupa masa vreo 30 si dupa am iesit la plimbare pe la 18h, cand a adormit instantaneupentru vreo 1,5h-2h.
Deci nu prea mult!
Daca ma plimb 3 ore, doarme 3 ore... Avem 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by daia1202
Carina mea nu doarme deloc ziua , decat afara la plimbarica. Ai vostri cate ore dorm ziua ? De precizat ca avem 2 luni si o saptamina.

Si Amira mea la fel. De la ora 13 nu mai doarme,doar mai motaie cate 10-15 minute,maxim juma de ora.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

mihuta... cu kg. la celulele stem stai foaret bine, la Ana pacientul trebuie sa aiba 19 kg. si la Elena 27 kg. maine o sun pe reprezentata sa vad ce explicatie imi da!
cami azi am fost la servici sa-mi depun si eu cerea de trecere in concediu de crestere a copiilor. La primarie am inteles ca se merge personal...o sa vad sapt. viitoare..
ank nu pot sa vin la inot... ca mai trebuie sa iau pe cineva cu mine ca nu ma descurc singura cu 2

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput