Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelone77 spune:

Acum am terminat si eu de citit articolul Biancai Brad...
Cred ca nu exista durere mai mare decit sa iti tii copilul mort in brate...

Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)

http://community.webshots.com/user/nelone77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

nu sunt o mamica activa pe forum dar va citesc de cate ori am timp..

g24hit - am vazut ca vorbeai de culcatul pe burtica..Raducu meu doarme de la o luna pe burtica (acum are 2 luni). Initial l-am culcat noaptea si a dormit f bine si mult. Ziua il chinuiam cu dormitul pe spate, intr-o parte...si urla saracul. Nu stiam ce sa ii mai fac - mancat era, schimbat era, colicei nu...si m-am trezit intr-un final sa il pun si ziua pe burtica... Am dormit o perioada cu el in camera, la inceput, deja de doua saptamani doarme singurel...si doarme de la 22:30 pana la 5:30/6:30...cand e treaz nu are treaba cu aceasta pozitie.
asa ca daca vezi ca puiul tau cere sa doarma pe burtica....un peduaitru mi-a spus sa am grija sa il suprveghez si alti doi mi-au spus sa il las cum vrea el.
stiu sigur ca nu toti bbei accepta aceasta pozitie dar la unii functioneaza f bine!

Cristina mamica lui Radu Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Doamne Dumnezeule am citit doar o parte din ce a scris Bianca Brad si am plans in hohote,pur si simplu nu este drept,iar link-urile de la final m-au terminat de tot.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

Doamne Dumnezeule am citit doar o parte din ce a scris Bianca Brad si am plans in hohote,pur si simplu nu este drept,iar link-urile de la final m-au terminat de tot.

poze

povestea nasterii

Cum a zis si Bianca in articol: ar trebui sa pretuim mai mult familia si sa-i acordam mai mult timp !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

NELA, pentru constipatie noi luam LASS BABY, si e fff bun si e natural, nu e medicament; ti-l recomand in loc de debridat; eu am multa experienta in astea ca in mom de lafa luam dim si seara lass baby, colic baby la celelalte mese si la culcare debridat; asta de vreo 3 sapt, pana atunci luam si espumisan si sab simplex - ne-am chinuit tare mult cu colici si constipatie; incet, vom renunta la debridat si colic baby si dam numai lass baby un timp.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

la noi lass baby a functionat cat i-am dat ,cand l-am intrerupt s-a constipat iar

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ellis

NELA, pentru constipatie noi luam LASS BABY, si e fff bun si e natural, nu e medicament; ti-l recomand in loc de debridat; eu am multa experienta in astea ca in mom de lafa luam dim si seara lass baby, colic baby la celelalte mese si la culcare debridat; asta de vreo 3 sapt, pana atunci luam si espumisan si sab simplex - ne-am chinuit tare mult cu colici si constipatie; incet, vom renunta la debridat si colic baby si dam numai lass baby un timp.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

Mersi ptr idee!! O sa incerc sa vad care isi face efectu, ca altfel nu stiu ce sa mai fac, le iau pe incercate...
Ma ingrijoreaza ca are burtica cam umflata....arata ca o mica graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

BB,nu e cam devreme pentru Danonino?

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ANCULE si tu ai inceput diversificarea??

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

poze
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

BB, nu vreau sa te superi pe mine dar si eu cred ca e cam devreme pentru Danonino. Dar exact cum spuneai si tu intr-un capitol mai vechi, fiecare mama face ce stie mai bine pentru puiul ei .
Desi pediatra mi-a spus sa-i introduc la 3 luni suculetul de morcovi si de mar, eu am refuzat acest lucru. pana la 4 luni nu o sa cunoasca decat gustul de Nan si de ceai Baby Calm . Nu vreau sa ma grabesc, mai ales ca mi-a luat super bine in greutate.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput