Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 11
Amy26 spune:
quote:
Originally posted by anacami
de maine trebuie sa ma interesez de dosarul pt. indemnizatie ! Formularul acela care trebuie completat la serviciu se poate lua doar de la primarie sau se gaseste si pe net?
Va dorim o noapte odihnitoare,toate cele bune!
Camelia, Sebastian si Stefania
Si noi ne pregatim dosarul pentru indemnizatie iar adeverinta nu am gasit-o pe net , a ridicat-o mama de la primarie,si treb.completata de cei de la firma.Am inteles ca dureaza ceva timp pana primim indemnizatia
nelone77 spune:
quote:
Originally posted by Amy26quote:
de maine trebuie sa ma interesez de dosarul pt. indemnizatie ! Formularul acela care trebuie completat la serviciu se poate lua doar de la primarie sau se gaseste si pe net?
Si noi ne pregatim dosarul pentru indemnizatie iar adeverinta nu am gasit-o pe net , a ridicat-o mama de la primarie,si treb.completata de cei de la firma.Am inteles ca dureaza ceva timp pana primim indemnizatia
da....cam 2-3 luni am auzit ca dureaza pina primim banii
Asa ca...e bine sa avem ceva bani la ciorap...
Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)
http://community.webshots.com/user/nelone77
adra_bell spune:
quote:
Originally posted by Victo
adra, dar cate kg are copilul tau?
eu am pb in sensul ca at cd face kk, face pana la gat..dar el moare d eras cd il schimb, asa ca nu ma pot supara..
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
Buna
La bilantul de 2 luni avea 5.900kg, acum cred ca are macar 6.500. Si a mea se murdareste pana la gat cand face kk, am observat ca se intampla mai ales cand in pampers mai era vreun pipi, doi acolo.
Vali, am admirat printesa roz cu ochisori mari si rotunzi.
Asa imi trebuie daca m-am laudat cu somnoriciul meu, azi-noapte m-a capsat, nu a vrut sa se culce decat la 2 si a dormit pana la 8. Acum o astept sa adoarma poate fur si eu o jumatate de ora.
Eu am scos-o si azi afara o jumatate de ora, ieri am stat mai mult, o ora si ceva, dar azi chiar era umezeala, si picura din ceata.
Am citit si eu pe site-ul Biancai Brad, tare trist, o apreciez pentru taria pe care o are si sper sa reuseasca in campania ei.
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by nelone77quote:
Originally posted by Amy26quote:
da....cam 2-3 luni am auzit ca dureaza pina primim banii
Asa ca...e bine sa avem ceva bani la ciorap...
Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)
http://community.webshots.com/user/nelone77
dupa atata timp mi-au venit si mie banii!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
Amy26 spune:
quote:
Amy,Creem, Darleena, ...sa creasca mari si comorile voastre, sa fie sanatosi! La multe lunite si anisori!
Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
pozici cu printesa roz
Multumesc la fel, mami de printesica roz!
adra_bell spune:
Cat despre indemniatie, am depus dosarul in ianuarie, dar cred ca vine la Sf Asteapta. La fel si trusoul si ajutorul de nastere. Au sunat ei saptamana trecuta sa spuna ca mi s-a aprobat dosarul dar inca nu sunt bani. Am sunat eu azi si cand au auzit ca e dosarul depus din decembrie a zis "Pai e tarziu doamna!" Mi-a sarit mustarul, pai acum adica, acum o saptamana nu erau banii veniti si acum e tarziu.... Cred ca se fac niste smecherii cu banii astia... In schimb a venit alocatia copilului. Ma intreb daca eram mama singura fara alte surse de venit din ce as fi trait pana acum...
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by adalia
Hello, fetele!
Bb, imi spui, te rog, cat a durat perioada in care fetita ta papa 80-90 ml, cand in mod normal papase mai mult? Daca nu ma insel, asta se intampla acum 3-4 saptamani.
Lavinia mami de Carisa Adalia
a happy mom
vreo 2-3 zile !!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
ancadragoman spune:
Gata am venit si noi de afara si am papat suculetul de mar cu morcov.
BB deja i-ai dat iaurt?Cine te sfatuieste ce sa ii dai si cand?
La multi ani ptr comorile noastre
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
slimatei spune:
quote:faci bine ... pe mine m-a lasat in gravidantza cu una doua...da' acu nikcare'o fi motivul?
Originally posted by RGE
STEFANIA mama...am intrebat dr si mi-a zis ca pot sa bag una doua pe zi(tigari) dar dupa ce ii dau sa pape si sa las cam 2 ore sa treaca pana la urmatorul supt...ce vrei ma delectez si eu..micile placeri ale vietii..nu mai fumasem de 2 ani
..cat despre sani...CARE SANI?...ca acum cu alaptatul am si eu forma de sani..ca in rest LIPSA, GAURA, PAUZA
------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
ce bine ti-o fi cu sanii..a mei is mari si luni mai am un pic si imi atarna pana la genunchipana acum nu mai puteam de burtan..acum nu mai pot de tzatzan(i)
Stefania jr.(22.12.07) avem o lunita ...si o broscutza
Stefania X2 " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"
slimatei spune:
quote:
Originally posted by RGE
http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
..sper sa nu va intristez..dar merita sa citim si sa apreciem ce avem!
------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
sa nu zici ca nu respect caci stiu ce inseamna..am trecut prin astea...dar prefer sa nu citesc..Dumnezeu sa-i dea rabdare ..curaj si putere sa mearga mai departe...
"Doamne ajuta-ne!!"
Stefania jr.(22.12.07) avem o lunita ...si o broscutza
Stefania X2 " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"