Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 10
g24hit spune:
quote:
Originally posted by Amy26quote:
Posted - 07/02/2008 : 12:12:09
--------------------------------------------------------------------------------
salutare
am baut si eu o cafea( fara cofeina)...Iulia doarme dar deja da semne ca se trezeste( si inca nu are o ora de cand a adormit).ea are program dimineata pe la 11 ora de somn...o asez pe burtica, se uita la televizor si adoarme singura( cu suzeta...)si seara pe la 6 facem la fel(de cateva zile).m-am gandit sa o pun si noaptea pe burtica in speranta ca nu se mai trezeste asa des insa mi-e frica...voi ii puneti pe burtica sa doarma? plange...fug
ENI si IULIA( 13.11.2007)
ENI,ce bine ca fetitei tale ii place pe burtica,Iustin nu sta nici 5 min.pe burta(incepe sa planga),el doarme numai pe spate cu capsorul in partea dreapta.
RGE,impresionanta povestea(Doamne,cata suferinta!).
VASARI,multumim de urari!
sa stii ca nici ea nu sta pe burtica decat atunci cand ii e somn...asa am observat...
g24hit spune:
quote:
Originally posted by adinag
Eu am Maxi Cosi, in ala nu se sta deloc "flat"!
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
si eu am tot maxi cosi, am intrebat pediatrul si mi-a spus ca atata timp cat spatele e sprijinit nu e nici o problema...eu o tin max 2-3 ore pe zi cand vad ca se screme si nu reuseste sa faca kk(acolo reuseste intotdeauna)
nelone77 spune:
Salutare mamici,
am apucat sa mai intru si eu pe forum dupa citeva zile de pauza...
Am trecut cu bine de botez, voi pune poze in cel mai scurt. a fost f frumos, o experienta de neuitat!
Care aveti probl cu caca bebeilor? Andrada nu mai face singura de o saptamina, si de 3 zile nu a facut deloc, nici nu supozitor, nici cu termometru. Nu stiu ce sa ii mai fac...
Pupicei!
Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)
http://community.webshots.com/user/nelone77
vali_delide spune:
Daia, multumim de complimente!
Azi, adica la 14.10,implinim 2 lunite!
Vasari, mie mi s-a parut prea urat, asa ca am imbracat-o, am deschis larg geamul si am tinut-o in brate in sufragerie cam 1/2 de ora...iar acum e tot imbracata, tot cu geamul deschis, la ea in patut. Cred ca ma deprima si pe mine vremea asta, un motiv in plus sa nu ies din casa!
Nela, cu debridat ai incercat?Sau cu ceai de musetel? Dany26 avea probleme cu bebelul ei, nu prea facea...dar n-a intrat de cateva zile.
Pitica mea nu face zilnic, face la 2 zile, dar in ziua in care face (cam de 3 ori),se murdareste pana la gat!Si trebuie sa o schimb la piele si sa spal
Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu printesa roz
adinag spune:
Eni, in Maxi cosi SIGUR nu e voie asa mult zilnic, doar exceptional. Asta iti spun toti pediatrii aici, si am un cunoscut ortoped si el mi-a zis sa nu-l las nici cand adoarme in masina dupa in cosulet. Dar eu nu-l ascult, recunosc, insa este numai ocazional.
Ah, si ai grija cu TV-ul la bb asa mic...
Stefi, daca tie iti face bine foenul, foloseste, eu am zis numai ce stiu eu. Chestia cu usturimea si durerea la rece o am si eu, e tare nasol, mai ales cand bate vantul afara (si la noi bate vantul zdravande ceva vreme...)
Ah, am ajuns si noi la 60cm... La doar 6 saptamani! Mare baiatul
Am avut o noapte super-agitata, dar povestesc mai tarziu...
vali_delide spune:
Daiana, am vazut si eu pozicile tale...vad ca si printesa ta a fost roz la nastereE o scumpica, sa-ti traiasca!
Adina, felicitari pt.baiatul cel inalt...ce voinic mare!
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu printesa roz
nelone77 spune:
Vali....farmacistele de aici mi-au spus ca Debridadul este ptr colici, nu ptr constipatie...si mi-au recomandat baby drink si supozitoare cu glicerina...
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by nelone77
Vali....farmacistele de aici mi-au spus ca Debridadul este ptr colici, nu ptr constipatie...si mi-au recomandat baby drink si supozitoare cu glicerina...
Nela, mie dr. pediatru mi l-a recomandat in caz de constipatie. E adevarat, face bine si impotriva colicilor si balonarilor. Mi-a zis sa-i dat 2,5 ml dimineata si 2,5 ml seara...deocamdata nu a fost nevoie, dar stiu ca fetele l-au folosit. La unii bebelusi le-a facut bine, la altii nu a avut mare efect.Nu stiu, incearca si tu si vezi!
Amy,Creem, Darleena, ...sa creasca mari si comorile voastre, sa fie sanatosi! La multe lunite si anisori!
nelone77 spune:
Vali- mersi, o sa incerc sa vad ce rezultat are!
Se pare ca si noi stam azi in casa, ploua si la Deva...
bb_yasmi spune:
hello
ce fac mamicile si bebeii??
noi sutem bine, ieri ma papat primul danonino!! iar azi pireuas de pere!!a papat cu o pofta!!!
merg sa citesc din urma !!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007