Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 9
Amy26 spune:
Salutare mamici si bb!
Noi azi am implinit 3 lunitze
gata,suntem baiat mare de acum!
LA MULTI ANI si pentru bb MARIA SOFIA si bb KARA!
Felicitari mami CREEMsi mami DARLEENA!
Pupici la toata lumea!
RGE spune:
STEFANIA mama...am intrebat dr si mi-a zis ca pot sa bag una doua pe zi(tigari) dar dupa ce ii dau sa pape si sa las cam 2 ore sa treaca pana la urmatorul supt...ce vrei ma delectez si eu..micile placeri ale vietii..nu mai fumasem de 2 ani
..cat despre sani...CARE SANI?...ca acum cu alaptatul am si eu forma de sani..ca in rest LIPSA, GAURA, PAUZA
------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
ellis spune:
Vali, si PRINTESA ROZ e super draguta si grasunica, a mea parca o tin la regim...are 5500gr, dar e lunga, are 64 de cm la 2 luni jumate; s-a nascut cu 2900 gr si 48 de cm, eu cred ca a luat bine pana acum, doar ca vrea ea sa se mentina fotomodel.... nu ca ma-sa
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
RGE spune:
http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
..sper sa nu va intristez..dar merita sa citim si sa apreciem ce avem!
------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
g24hit spune:
salutare
am baut si eu o cafea( fara cofeina)...Iulia doarme dar deja da semne ca se trezeste( si inca nu are o ora de cand a adormit).ea are program dimineata pe la 11 ora de somn...o asez pe burtica, se uita la televizor si adoarme singura( cu suzeta...)si seara pe la 6 facem la fel(de cateva zile).m-am gandit sa o pun si noaptea pe burtica in speranta ca nu se mai trezeste asa des insa mi-e frica...voi ii puneti pe burtica sa doarma? plange...fug
daia1202 spune:
salutare
tocmai ziceam ca fica-mea nu doarme ziua... na ' azi mi-a aratat ea mie, asa ca sa am grija ce pove despre ea .... s-a trezit la 10 azi dimi (de obicei la 9 e treaza) , iar acuma doarme de la 11 si e 12.30.
sa stiti ca si noi avem urme de la pampers , dar daca punem unul mai mare ne iasa kk peste tot !
ank am vazut pozele de la bazin si mi-ai facut pofta ca acu' m-as duce. Ce mare e Raulito !! Doamne cat is de frumosi toti si cum dau ei din manute si din picioruse in bazinu ala maaaare !!!
In ce zona stati ? Noi stam in Lipovei.
si CARINA
ellis spune:
ROXANA, e CUMPLIT intradevar ce am citit, am simtit multe din durerile Biancai, este adevarat ca eu am pierdut sarcinile la varsta mica, 4 la numar, nu vreau si nu pot sa ma mai gandesc...multe persoane chiar nu stiu ce sa-ti zica in momentele alea, cei apropiati sunt sfasiati de durere si suferi si mai tare cand ii vezi..., stiu mereu ca am ingerasi in ceruri si aprind lumanari pentru ei..., dar, dupa 5 ani de incercari grele,
DUMNEZEU A VRUT SA O AM PE ALESSIA, E CEL MAI SCUMP DAR, O IUBESC SI O PRETUIESC ENORM SI AS FACE ORICE PENTRU EA! IMI LUMINEAZA VIATA PENTRU CA EXISTA! MULTUMESC DOMNULUI PENTRU COPILASUL MEU!
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
daia1202 spune:
Ne-am trezit.. acuma stam la mama pe umar si ne uitam la poze
Vali ai o printesica roz superba.
Pussy ...tustele tale sunt incredibile. Oricum poza anului am declarat-o pe aceea cu ele sub brad. Cred ca te-am vazut la maternitate ... erai cu tustele la salonul copiilor. Tatal tau e medic acolo ? Eu eram a doua zi dupa cezariana si de abia ma miscam.
Am pus si eu cateva poze .. sper sa se vada
si CARINA
poze
Vasari spune:
Buna si de la noi!
Stef, noi suntem la pampers 4 de mult. Am incercat si libero midi, dar mi s-a parut mai lejer pampers. Bine, noi suntem si mai mari, dar la no. 2 de exemplu am trecut dupa vreo 3 saptamani.
Si eu stiu ca este bine sa astepti 3 luni sa incepi exercitiile, iar in legatura cu acidul lactic o sa incerc sa ma documentez azi, ca si eu am inceput de ceva zile sa fac miscare, dar fac dupa ce alptez, sa las sa treaca macar 2 ore pana la urmatoarea masa.
Pussi, Mihuta, la noi pe fisa de la Cord Blood Center sunt pana la 38 kg. Cred ca e vorba de cantitatea de sange recoltata de doctor si de celulele stem rezultate in urma prelucrarii.
Vali, eu am scos-o ieri la plimbare pe Maria si era foarte placut afara. Nu era nici frig si nici asa umezeala. Mi s-a parut o zi normala...
Felicitari, Amy, la cat mai multe lunite inainte!
Am vazut-o pe Bianca Brad la doua emisiuni. Nu am avut curaj sa vizitez si site-ul. Sper sa schimbe ceva in sistem...
Roxana, mie imi este frica sa mai aprind vreo tigare. Tot de doi ani am renuntat, dar nu-mi vine sa cred nici acum ca am reusit.
Le iubeam si le uram. Niste seducatoare tigarile astea.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Amy26 spune:
quote:
Posted - 07/02/2008 : 12:12:09
--------------------------------------------------------------------------------
salutare
am baut si eu o cafea( fara cofeina)...Iulia doarme dar deja da semne ca se trezeste( si inca nu are o ora de cand a adormit).ea are program dimineata pe la 11 ora de somn...o asez pe burtica, se uita la televizor si adoarme singura( cu suzeta...)si seara pe la 6 facem la fel(de cateva zile).m-am gandit sa o pun si noaptea pe burtica in speranta ca nu se mai trezeste asa des insa mi-e frica...voi ii puneti pe burtica sa doarma? plange...fug
ENI si IULIA( 13.11.2007)
ENI,ce bine ca fetitei tale ii place pe burtica,Iustin nu sta nici 5 min.pe burta(incepe sa planga),el doarme numai pe spate cu capsorul in partea dreapta.
RGE,impresionanta povestea(Doamne,cata suferinta!).
VASARI,multumim de urari!