Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by RGE

ANCULE si tu ai inceput diversificarea??

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

poze
"Doamne ajuta-ne!!"

Da,ii dau suc de morcov cu mar

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelone77 spune:

Scuze ca ma bag si eu ca musca-n lapte: voi nu alaptati? dati numai lapte praf?
Eu stiu ca se incepe diversificarea pe la 4 luni la cei hraniti cu lapte praf si dupa 6 luni la cei alaptati.
Sa se mai bucure si ei putin de viata de bebei ca dupa diversificare numai mincare obisnuita o sa manince toata viata....
Apropo...eu Andradei i-am dat o lingurita de tort de la botezul ei; i-a placut, smechera!

Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)

http://community.webshots.com/user/nelone77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Din pacate eu nu alaptez. Si exact cum spuneam, si eu stiu ca e bine sa incep la 4 luni diversificarea. Din cate citisem undeva (daca mai gasesc, o sa pun link-ul), daca incepi diversificarea mai devreme pot dezvolta pe viitor anumite probleme de tranzit intestinal, constipatii, diverse sensibilitati la stomacel.

quote:
Originally posted by nelone77

Scuze ca ma bag si eu ca musca-n lapte: voi nu alaptati? dati numai lapte praf?
Eu stiu ca se incepe diversificarea pe la 4 luni la cei hraniti cu lapte praf si dupa 6 luni la cei alaptati.
Sa se mai bucure si ei putin de viata de bebei ca dupa diversificare numai mincare obisnuita o sa manince toata viata....
Apropo...eu Andradei i-am dat o lingurita de tort de la botezul ei; i-a placut, smechera!

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Eu alaptez si am de gand sa o diversific la 6 luni. Pana atunci e numai a mea. In rest, fiecare face cum crede mai bine pentru copilul sau.
Cat despre lingurita de tort, nu ti-a fost frica sa nu se inece? A stiut sa inghita? Eu m-as feri de ceva care contine atata zahar si oua. Stiu ca zaharul nici nu se introduce in alimentatia copilului pana la un an (apropo de zahar, cand am fost la socrii era sa ne pricopsim cu un sac de zahar, cica pentru "aia mica"), iar oul se introduce treptat, intai un sfert de galbenus , apoi o jumatate samd. Ma dau si eu cu parerea, sa nu fie cu suparare

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adra_bell

Eu alaptez si am de gand sa o diversific la 6 luni. Pana atunci e numai a mea. In rest, fiecare face cum crede mai bine pentru copilul sau.
Cat despre lingurita de tort, nu ti-a fost frica sa nu se inece? A stiut sa inghita? Eu m-as feri de ceva care contine atata zahar si oua. Stiu ca zaharul nici nu se introduce in alimentatia copilului pana la un an (apropo de zahar, cand am fost la socrii era sa ne pricopsim cu un sac de zahar, cica pentru "aia mica"), iar oul se introduce treptat, intai un sfert de galbenus , apoi o jumatate samd. Ma dau si eu cu parerea, sa nu fie cu suparare

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

N-a fost plina....
Voi nu indulciti ceaiul? Mie mi s-a spus ca e ok o lingurita de zahar in apa cind fierbe... Daca nu pun, nu il bea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

va pup fetelor....of acum am citit si eu pov biancaisi sunt plina de lacrimi mai ales dupa ce am citit citatele mamicilor care au mai patzit asa ceva
fetelor de aici care vb cu noi mereu...nu pot sa va spun decat imi pare rau si Doamnee ajuta sa fie bine de acum incolo...
la cele 2 filmulete nu am putut sa ma uit decat 3-5 sec....

noi suntem binisor....am trecut exclusiv pe NAN de 1 zi....si asteptam sa apara kk in pampers.....daca nu apare in 2-3 sapt e clar ca nu ii prieste nici asta, si oare pot reveni la Humana sau altul...????
dupa pov biancai nu o sa imi mai fie frica niciodata cred ca imi rasfatz eu sau buni prea mult bebelusul

totusi de 2 zile am observat ca tresare f des in somn....chiar si de 5-6 ori in 30 min

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by adinag

Stefi, daca tie iti face bine foenul, foloseste, eu am zis numai ce stiu eu. Chestia cu usturimea si durerea la rece o am si eu, e tare nasol, mai ales cand bate vantul afara (si la noi bate vantul zdravande ceva vreme...)

deci daca eu ma gasesc bine asa ..pot sa-l folosesc nu? ce ma bucur..ma gandeam ca fac mai rau...chiar ma gandesc la tine..vazand ca la voi e mult mai frig...ca la noi e asa de cald..azi cred ca a ajuns la 19 grade...
quote:

Ah, am ajuns si noi la 60cm... La doar 6 saptamani! Mare baiatul

felicitari
quote:

Am avut o noapte super-agitata, dar povestesc mai tarziu...

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

asteptam...

Stefania jr.(22.12.07) avem o lunita ...si o broscutza
Stefania X2 " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

Pt mamicile care au bebei de o luna juma- 2: ati reusit sa le faceti cit de cit un program de papa si de somn?
Mie nu imi iese...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Matei de abia pe la 2 luni a inceput sa-si faca un program cat de cat (cu diferente de cate o jumatate de ora). Pana la 2 luni nici macar ora de baita nu era aceeasi (se incadra intre 8 si 11 seara). Nu credeam ca o sa ajung vreodata sa stiu cand urmeaza baita sau cand urmeaza sa manance. Vad ca de 3 saptamani avem cam acelasi ore de mancat, de trezit, de baita. Sper sa se mentina asa si sa renunte si la masa de noapte . Oricum doarme de la 23.00-23.30 pana la 8-9 dimineata cu 2 intreruperi scurte de 30 de minute pt papa si ragait. In sfarsit, chiar ma simt odihnita .

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daia1202 spune:

amy, vali, creem , darleena
sa cresteti mari si sanatosi.

Dr. mea pediatra mi-a recomandat pana la 6 luni sa nu-i dau nimic in afara de lapte (noi inca bem de la tzitzi ), iar pt. cei cu lapte praf zicea ca diversificarea incepe de la 5 luni. Zilele trecute am citit in revista baby ca de fapt diversificarea se incepe din momentul in care incep sa stea in fund. Bineinteles ca fiecare face cum crede ca este mai bine si cum simte.

si CARINA

poze

Mergi la inceput