MONTIGNAC: ce am mancat azi (94)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sanse/sanse.jpg)
sanse spune:
Ralu si la noi sint sosuri pentru spaghete dar nu prea cred ca merg cu paste.De obicei au zahar si ulei.
Am vazut o data pe aici sau pe culinar un sos Monti doar din legume fara ulei care mergea combinat cu fainoase.
Acusor ideea ta nu e rea de loc dar azi tin post si nu pot lapte.Daca nu fac azi nimic cu ele maine sigur fac cu lapte
Vecina mea face placinta cu spanac si branza si ma gandeam sa combin si eu paste integrale cu branza 0% ,spanac si albus de ou dupa care sa le bag la cuptor.Merge combinatia?
Face "ticaloasa" o mancare....
Cu branza de soia(tofu) merg?
Hai ca v-am zapacit...
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
sanse spune:
Acum am vazut Valentina ca ai scris.
Asa cred ca fac si eu dar fara ulei .Le ametesc acolo putin si gata.
Pai cum ai mancat snitzel?E vineri .
Sau stai ca e seara.....
si ANDREEA
POZICI
KG MELE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/valentinag/valentinag.jpg)
valentinag spune:
sanse,eu dupa ce se intuneca mananc
pastele alea poti sa le faci linistita cu o lingura de ulei,ca nici nu se simte,e asa sa nu zici ca n-ai pus!Fara eu nu pot manca,am incercat,e naspa la gust!
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita
![](images/user_woman.png)
crisstinuta spune:
Chiar acu#351; am mancat spaghete integrale cu legume(productie de ieri):
Am calit ceapa si mult ardei verde si o rosie +2 catei de usturoi +o cutie de ciuperci intr-o lingura de ulei de masline (atentie se pot combina paine integrala sau paste integrale cu un pic de ulei de masline ,am primit aprobare direct de pe site-ul Monti)si credeti-ma si copilul meu de trei ani jumate a mai cerut taitei din aia maro si buni.....
Inuto ,bafta draguto,mamico!!!!! o sa vezi ,o sa fie bine iar copilul tau va fi cel mai minunat din lumea asta...
Sa ne dai de veste te rog ,pune sotul,pune pe cineva sa scrie,sa ne pui poze...
Crede-ma am facut cezariana nu-i chiar asa de greu...am incercat sa nasc normal si pentru mine a fost mult mai groaznic decat tot ce a urmat dupa cezariana...mai greu e cu noptile nedormite de dupa...
O sa-ti fie dor sa fii gravida (stiu ca te-ai saturat ,eu bifam zilele in calendar si ma rugam sa-mi vina sorocul odata)
Fete dragi,va pup pe toate!
Cineva cerea reteta de paine ....eu fac paine de doua ori pe saptamana ,nu-i complicat ,si covrigi fac, si chifle ,paine cu tarate....dar acum chiar nu pot sa scriu ,asta mic vrea la calculator...tom si jerry...revin maine cu reteta de paine ....
lizzy spune:
cristinuta, astept maine retete de paine si covrigi si alte alea io eram aia
stiiiiiuuu cum e cu tom si jery...
unde gasesc paste fainoase integrale? la mine am real, auchan, metro, selgros, kaufland. nu m-am uitat niciodata dupa wasa sau paste integrale. acuma sa nu ma duc degeaba. cam cum arata punga la integrale?
nu radeti de mine, dar cu doi plozi la shopping noi tre sa fim fooooarte rapizi... nu e vreme de cautat, ca se lasa cu cheltuieli suplimentare. Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
luminita74 spune:
Buna seara,
eu va urmaresc de ceva timp din umbra.Luni an inceput o dieta dar ma simt foarte slabita si nu as mai vrea sa merg mai departe.Ce faceti voi aici chiar imi place nu este un regim drastic.Ce ziceti ma primiti si pe mine.Inaltime 1.70 ,greutate 75 kg.....as vrea sa slabesc macar 5-6 kg.daca se poate.
sanse spune:
dianarus78 pastele integrale sint mai inchise la culoare.Citesti pe punga si trebuie sa contina doar faina integrala de griu.
Crisstinuta daca i-ti dai acordul tu la ulei...asa sa fie.
Bine faceai daca scriai mai devreme sa fi mancat si eu ceva de calitate nu fiertura aia hidoasa.
Avea dreptate Valentina
Voi nu va balonati de la paine?Stiu ca v-am mai intrebat dar eu de cate ori mananc ma fac balon.....
Aveam de gand sa mananc zilnic dar asa las doar pe vineri cind oricum mananc doar balarii.
Asteptam retete de painica!!!
si ANDREEA
POZICI
KG MELE
acusor spune:
Dianarus, gasesti in toate hypermarketurile paste fainoase integrale. Bineinteles, si la plafar. La Plafar sunt ceva mai ieftine ca romanesti.
Sanse, eu paine fac doar cu apa si sare, si drojdie. Mi-am luat azi un kg de faina sa mai fac niste paine in week-end ca e tare buna.
Amestec 25 de g de drojdie cu jumate de kg de faina, sare si apa. Fac o coca mai moale cam de cozonac, deci se lipeste de maine. Las la crescut vreo ora, dupa aia mai las si in tava sa creasca si bag la cuptor. Si gata painea.
adinag spune:
buna fetelor,
am tinut si eu acum ceva timp cu succes monti, acum a venit bb2 si am ajuns la mai multe kg decat inainte. Ma gandesc sa ma apuc di nou, dar as vrea inainte sa citesc cartea lui Monti aia special pentru femei, o are poate cineva in forma electronica? Am avut-o odata, dar avem un calculator nou si s-a dus :-((( Inca alaptez si de aia vreau sa ma documentez intai bine ce si cum as putea face!
Va multumesc mult s spor la slabit!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/valentinag/valentinag.jpg)
valentinag spune:
Sanse,io ti-am zise groaznic fara ulei!
Luminita,bine ai venit!
Paste integrale eu mi-am luat din Carrefour,din Selgros,din Angst,se gasesc!Acum am unele de la Divella si taitei integrali de la Baneasa!
Uite cum aratapastelesi taiteii
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita