MONTIGNAC: ce am mancat azi (94)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Karliguta mama dar m-ai speriat nu gluma. Eu am incercat pana acum sa nu ma gandesc la injectii in coloana si alte "frumuseti" din astea. Acum chiar ca tremur ca varga...Povestea cu depresia las-o pe cand ma intorc
Cristinuta sper sa fie bine...Ma gandesc ca mai am doua zile (ca luni nu o mai pun la socoteala) si deja ma apuca groaza....Doamne ajuta

Urez bun venit noilor montignace

am 39 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Inuta,suntem alaturi de tine si tinem pumnii sa fie totul bine!Asteptam veste cea mare!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirelou spune:

Curaj Inuta!!!!Capul sus si cu Dumnezeu inainte de acum!! Si sa vii sa ne povestesti tot tot tot!
Azi n-am putut sa tin monti decit dimineata ca apoi ne-am apucat de curatenie generala, am schimbat locul mobilelor prin casa, ne-am cumparat si noi o canapea noua ca dormeam pe o rabla (avem numai o camera si nu avem loc de pat matrimonial ), am revolutionat tot, in fine, cert e ca acum sunt rupta de oboseala la cat am tras si am impins si cat smotru am avut azi! La pranz si seara am mancat pateu vegetal de post cu paine neagra!
De maine gata ma intorc la monti, ca nu se poate asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by inuta12

Karliguta mama dar m-ai speriat nu gluma. Eu am incercat pana acum sa nu ma gandesc la injectii in coloana si alte "frumuseti" din astea. Acum chiar ca tremur ca varga...Povestea cu depresia las-o pe cand ma intorc

am 39 saptamani


mai Inuta, pai ce facem aici? unde ti-e curajul? ai mai vazut tu gaina fara curaj? uite nu vreau sa te supar, nici sa te fac sa ai mai multe griji... dar am mai intrat sa te linistesc in privinta anesteziei aleia.... pai n-am zis eu ca nici n-am simtit? ha? stai super linistita ca nu simti nimic! se lucreaza cu finete si blandete!!! asta la rahi-anestezie (in coloana), ca anestezia generala e si mai dulce! e floare la ureche pentru ca se inteapa in mana (ca la orice banala injectie)... eh, sper ca nu te-am speriat mai tare! Daca da, da-mi PM si schimbam date de contact (telefoane, etc...) ca sa iti dau ceva curaj LIVE! Te pup!!!!!!!


lasa ca iti ia gandul la bebe orice grija! de asta pot sa fiu eu sigura 100%, functioneaza ca la carte recuperarea dupa ce vei vedea ce minune ai creat in burtica 9 luni de zile! io si acum ma minunez la Adeluta mea, si-mi trece orice durere, oboseala sau disconfort!




karligutza
sunt mamica Adelutei


Ajutati-o pe Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Pateul vegetal nu merge cu paine din faina integrala .Pateul contine o gramada de grasimi saturate .Poti incerca o paine din cantitati egale ca volum si tarate care merge si cu grasimi.
Apropo de paine ,eu fac painea ca si Acusor nici macar nu framant prea mult .Daca am gluten pun si gluten ...dar glutenul il pastrez pentru painea cu taratze care nu prea creste si ramane umeda la interior .... dar desi se poate manca cu grasimi saturate nu prea fac in ultima vreme.Nu-i atat de buna ca cea din faina integrala 100%
si sotul s-a dat si el pe Monti faza a doua ,el nu poate manca paine cu taratze.
Din acelasi aluat din faina integrala fac si covrigi dar in ultima vreme m-am dat pe pogacele facute tot din acelasi aluat in care mai pun ulei de masline .Mananca ai mei pe capete ,un castron urias cu varf in doua zile ii gata.Copilasul meu deja comenteaza la gradinita ca painea aia alba de acolo nu e buna si ca mami face paine neagra acasa....
Si apoi mai sunt cornuletze din faina integrala indulcite cu fructoza umplute cu gem fara zahar sau branza 0%......mai sunt
clatitele din faina integrala cu mere rase cu scortisoara...
Astea mai rar si la mine ......
Si nici nu am vorbit de budinca din paste integrale cu branza 0%
+albus de ou...
V-am inebunit si n-am vorbit decat de deserturi glucidice...data viitoare vorbim de cele lipidice.
Va pup ca plec la cumparaturi!
A! daca nu gasiti paste integrale pe moment puteti improviza sa faceti galusti din faina integrala.Intr-o vreme faceam taitei in casa din faina integrala dar nici eu nu mai am vreme.
Sunt bune pastele de la Divella si Cecco ,va recomand spaghetele au Ig mai mic ( sunt produse prin extrudare) atentie la pastele de la naturisti,unele contin amidon de porumb.
Sper ca nu va bag in ceata daca va spun ca daca gasiti spaghete din grau dur ( fara ou ) sunt foarte bune mai ales mancate reci.Au acelasi Ig cam cele din faina integrala...
hai gata cu teoria....plec la piata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirelou spune:

Multumesc Cristinuta! Foarte utile observatiile tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Cam slabut azi...Unde sinteti fetelor?

Crisstinuta multumin de sfaturi .
Poate intro zi schimbam ceva retete si pentru masina de paine.A facut cineva painica Monty la ea?Merita sa cumparam?
Au fetele subiect descis cu MP si i-mi ploua in gura de fiecare data cind citesc.

Azi am papat:
md:2 oua fierte si branza fagaras
p:carnita porc cu usturoi
c:Ca o vaca ce sint m-am indopat cu fistic!

VA PUP FETELOR



MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna seara fetele!!!

Am intrat si eu repede sa scriu reteta mancarii de vinete:

Reteta este pentru 4-5 persoane:
-1kg de vinete
-500 g de piure de rosii
-4 catei de usturoi
-200 de cascaval ras
-200 de mozzarella
-ulei de masline
-ierburi de Provence (facultativ)
-sare, piper
-2 linguri de busuioc taiat (facultativ)
Taiati vinetele in cuburi nu foarte mari, fierbeti-le si apoi lasati-le sa se scurga de apa cateva minute. Preparati sosul de rosii, amestecand piureul de tomate, usturoiul pisat, 1 lingura de ierburi de Provence, 2 linguri de ulei de masline si 2 linguri de busuioc.
Intr-o tava, unsa in prealabil cu ulei de masline, puneti un strat de vinete. Puneti pe deasupra un strat de sos de rosii si pe deasupra puneti un strat de cascaval ras. Apoi se pune un nou strat de vinete peste care se pune un strat de sos tomate si un strat de cascaval. Si tot asa pana se termine vinetele. La ultimul strat puneti in loc de stratul de cascaval, un strat de branza mozzarela taiata in rondele. Puneti pe deasupra ierburi de Provence. Puneti la cuptor, la 160 °C timp de 35 de minute.


va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

HAI INUTA, TINEM PUMNII!!







Curaj, totul va fi super bine!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Multumesc pt raspunsurile despre branza dietetica.
Vroiam sa va scriu cum am facut ieri o mancarica super rapida. Am cumparat vinete in bulion la borcan si le-am pus intr-un vas deiena impreuna cu 1 dovlecel ras, cativa catei de usturoi si 1/2 piept de pui fara piele. Dupa 45 de min la cuptor a iesit o minunatie!

Cu fisticul care e faza? Parca stiam ca nu e interzis (si nici migdalele).

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput