MONTIGNAC: ce am mancat azi (94)
Raspunsuri - Pagina 8
inuta12 spune:
Diana....luni am programta cezariana...am niste emotii cat carul 

am 39 saptamani 
AMR 3 ZILE 

andanii spune:
NU POT SA CRED ... cate pagini ati scris asearaaaaaaaaaa , mama si ce de fete noi , superrrrrrrrrrrrrrrrrr , asa e fain , activitate la maxim , super

nici nu stiu ce sa spun, bine ati venit fetelor si sa stati cat mai mult alaturi de noi si dupa ce sunteti slabe

meniul meu de ieri :
finn crisp cu lapte
mere si clementine
legume cu branza si gogonele murate
clementine
sunca, branza , rosie
un mar
la intrebari vad ca s-a raspuns , sunt de acord si cu explicatiile la branza , zer lipida glucida ... si la seminte care nu se pot manca prajite cu sare , o explicatie mai academica nu stiu , nu sunt sanatoase pentru ca e ulei prajit , cred 
multumiri acusor pentru modificari
am pus si eu trei poze noi cu mine si cupilu din decembrie ,acolo aveam 82 kg ... o sa mai pun si de acuma da nu am la mine la lucru deloc recente
![]()
ANDANII 

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
Ele spune:
Neata!
Chiar Mirela ca ai dreptate..cata activitate..eu citesc aici de ceva vreme si gaseam cate un mesaj scris cel mult 2. ![]()
Deci bun venit la fetele noi si sa aveti spor la slabit.
Mai eu nu pot sa scriu ce mananc ca nu se stie niciodata...de ex meniu ieri :
D:fructe
P: ciorba de pui si salata de fasole cu ton (luata de pe La bucatarie)
C: avusesem in plan un ou prajit cu branza si 2 felii de salam si m-am ales fara ou ca s-a gandit Denisa ca asta e cam greu pe seara si mi l-a mancat ea.
Dupa am rontait un morcov ca sa nu ma bag in interzise.
Dar eu prajituresc la greu in ultima vreme si mai gust cate putin sa vad macar cum au iesit.
Hai ca ma cheama datoria de mama , mai arunc eu cate un ochi la voi. Apropo, habar nu am ce mananc azi...am musafiri cred ca o sa fac ceva carne la cuptor cu ceva..vad eu..
Pupici si o zi buna va doresc.
Elena & Denisa
NOI
sanse spune:
Buna fetele 
Pentru seara intentionam sa pap si eu paste integrale si nu stiu cu ce sa le fac...
In afara de rosii,mazline,ciuperci am si spanac congelat prin casa.
Poate i-mi dati si mie idei ,va rog 

Ceva buuunnn 
ca azi e vineri si am interzis la purcelus 
Mai Inuta dar unde ai pus mama atatea kg!? Pai arati super bine
Mai ai nitzel...

MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE
acusor spune:
Sanse, fa si tu niste paste cu lapte 0,1 si fructoza.
Cand imi cumpar, le mananca doar cu fructoza. Nu mai am timp sa mai fac vreun sos de rosii. Si mai tot timpul n-am lapte cand cumpar paste
ca as face cu lapte.
ralu spune:
Buna ziua fetele ambitioase!!
Eu scriu meniul mai tarziu.
Sanse-nici nu stiu cum ai putea sa mananci spaghetele!!!? Poate cu niste sos de rosii cu ceapa si niste ciuperci taiate marunt. Pe aici se gaseste sos pentru spaghete cu busuioc si alte mirodenii....tare bun la gust. Incearca si tu in felul asta...
dianarus78-ti-a aratat sanse painea wasa. Mancarea de vinete promit ca vin si o scriu intr-o zi cand voi avea mai mult timp sau chiar in seara asta. Este tare gustoasa.
Inuta- hai ca mai ai la un colt
. Incearca sa profiti la maximul de ultimul we in doi ca pe urma, celelate le petreceti in 3
Pupici!
inuta12 spune:
Sanse..le-am pus peste tot...sotul cand ma vede dezbracata il bufneste rasul..si in momentul ala imi vine sa- i 

si cand il intreb de ce nu se poate abtine..imi zice ca mi se pare mie ca rade....
auzi tu mincinos 
am 39 saptamani 
karligutza spune:
quote:
Originally posted by inuta12
Diana....luni am programta cezariana...am niste emotii cat carulam 39 saptamani
AMR 3 ZILE
Curaj gaina, man'te tai!
asa si tu.... ai grija de tine si fa-ti curaj! nu e ceva atat de greu pe cat pare! eu nu pot sa omor nici o musca sau sa vad vreo rana la altcineva, iar la inceputul sarcinii nu-mi imaginam cum voi putea suporta o eventuala anestezie... mai ales una in coloana, cum am si avut. Dar am nascut pana la urma, si a fost tare bine. Incepusem natural (adica doar travaliul nu si expulzia, doamne fer'
...... Imi era o frica de anestezie... ca pana m-am plans eu la anestezista ca au, ca vai, ca o sa ma doara? ea si terminase, eu nici nu simtisem ca imi bagase aculetu' si anestezia in coloana! doar ce incepusera sa ma furnice degetelele de la picioare, ceea ce era perfect normal si conform schemei! Am vazut bebelusul imediat, asta e si avantajul RAHI-anesteziei, in comparatie cu anestezia GENERALA. Insa tu, oricum ai avea anestezia bucura-te ca inca esti gravida! o sa te gandesti cu nostalgie la aceste clipe!
mult curaj luni si multa sanatate tie si lui bebe!o sa ne scrii cand te intorci acasa, cand o sa ai timp de povesti, la vreo saptamana - doua dupa depresia post-natala!
karligutza
sunt mamica Adelutei

Ajutati-o pe Diana
valentinag spune:
Sanse eu mananc des paste integrale cu ciuperci,ca si tine vinerea si miercurea!Eu le fierb separat cu putina sare si fac un sos,o ceapa mica,calita intr-o lingura de ulei,adaug ciupercile taiate marunt,le acopar cu apa pana se fierb si scade apa,pun bulion sau suc de rosii,cimbru,foi de dafin,piper,sare si un catel de usturoi taiat marunt,le las sa fiarba si apoi pun peste paste!Cu salata verde sau orice salata.
Meniul meu de azi:
suc de portocale si un strugure
paste integrale cu ciuperci
gulie cruda
acum un snitel de pui cu gogosari murati
Bun venit noilor fete si spor maxim la slabit!
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita