MONTIGNAC: ce am mancat azi (94)
Raspunsuri - Pagina 19
valentinag spune:
Si io p'aci!Dupa ce am mancat numai porcarii de fro cateva zile,am luat-o de la capat!Bine macar ca nu m-am ingrasat
Ieri:
un mar si-o banana
salat de rosi,castraveti si ridichii cu o chifla mica
2 ardei umpluti cu orez
4 patratele de cioco neagra
Azi:
suc de portocale si-o banana
la pranz am muschi file,rosii si castraveti
Diseara imi fac o omleta cu branza si salata verde
Spor!
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita
Ele spune:
Neata!
Am ramas in pana de cafea in dimineata asta si ne e lene sa mergem pana la magazin...deci o stare
.
De la mine nimic nou de raportat, aceleasi 65 kg.
Revin mai tarziu dupa ce ma dezmortesc cu o cafea.
Elena & Denisa
NOI
mariana75 spune:
Buna dragelor,
nici eu nu am ce raporta... inca stagnez, dar asa patesc... dau 400-500 grame jos, apoi stagnez 2 sapt... si tot asa :)
Dar incet incet, ajungem noi acolo unde ne-am propus... ;)
Astazi mi-am propus sa pap asa:
dimineata: cafea + iaurt
pranz: 3 felii panine integrala cu almette si salam, legume
seara: ies cu al meu sot ca sa luam cina romantica :) (sper sa mananc Monti, vad la fata locului, ca ma orientez repede)
Pupici, o zi frumoasa si linitita.
ralu spune:
Buna ziua fete dragi!!
Vin si eu repede la raport. Am scazut 600 de grame fata de joia trecuta, dei am 89.9. Ma bucur ca nu mai vad 9-le ala nenorocit in fata. Acum targetul meu este sa nu-l mai vad pe 8
.
Acusor-poate ma treci si pe mine in lista activa. Fata de tabel cred ca am in minus 1.700kg.
Nu stiu de ce, dar de data asta slabesc lent. Ori este o retentie de apa din cauza pastilelor. Iau antibiotice, antiinflamatoare si alte aiureli si vad ca nu am slabit foarte mult. In fine, vom vedea!
Va pup si mai revin
andanii spune:
ralu felictariiii
vezi ca merge si la tine , nu se paote sa nu mearga , trebuie numai rabdare multa vorba aia nici de pus nu le-am pus intr-o zi daramite sa le dai jos
, ma bucur ca nu il mai ai pe 9 in fata , e urat de tot , eu cum am mai spus nu l-am vazut pe cantar inca si nici nu vreau in viata mea sa apara , fac tot posibilul de data asta sa ma fac o femeie cu dimensiuni normale si asa sa imbatranesc

ANDANII 

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
andanii spune:
ralu draga las ca deschid eu imediat capitol nou daca nu vrea acusor sa mai mearga o tura si mofic eu tot ce e de modificat , te pun si activa
acusorule ?????? pe unde umblii ???? deschizi tu sau eu capitol ????
ANDANII 

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
sanse spune:
Pai nu ziceam ca-i randul tau?
Hai baga modificarile alea mai repede!
Sti de ce te sustin,nu?
Poate-mi modifici si mie 2-3 kg in minus acolo!

MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE
sanse spune:
Sper ca stiti ca toate-mi sinteti egale...
Asta-i de amuzament....plus ca vreu si eu o pila la Andanii ![]()
MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE
acusor spune:
Gata mai fetelor nerabdatoare! ![]()
Am modificat ce-am avut de modificat.
O las pe Dani sa deschida capitol nou. Sariti pe ea sa modifice daca am gresit pe undeva. Am scapat repede ca ati avut spor la scris.
Eu am slabit 500 de g. Acum sunt in acea perioada si poate am slabit mai mult. Sper eu
.
lizzy spune:
buna tuturor
eu deocamdata servesc enteroviroza cu dureri musculare, de cap, varsaturi si diaree... ce mai, o frumusete. azi e ceva mai bine, ca sunt in stare sa scriu... oricum, cred ca vreo 500g dau jos numai cu boala...
curand ne intoarcem la monti.
nimic nou despre proaspata mamica?
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia