MONTIGNAC: ce am mancat azi (94)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Andanii (Dani)-merci mult de felicitari. Si eu sunt tare bucuroasa. Sper si eu sa nu mai vad nici in viata mea 9 pe cantar si sa revin la dimensiuni normale. De data asta nu ma mai intereseaza in cat timp dau jos, ci important ca dau si nu pun. Sunt tare fericita ca am lasat cafeaua. Nu mai beau nici o picatura si ma simt foarte bine. te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

uau super ca nu mai bei cafea , sa stii ca nu face bine deloc

eu de 5 ani nu mai fumez , si de 3 ani nu mai beau cafea, pot sa declar ca nu as mai fuma si bea cafea nicioadata , imi pare rau ca am facut-o vreodata cu cate boli m-am procopsit din cauza lor (tigara si cafeaua) numai eu stiu ... asta e bine e cand te trezesti si concstientizezi ca iti fac rau si iei masuri ... iti doresc bafta multa ........iar cu kg stim noi cum e sa ai asa multe nu?

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

si pentru ca suntem deja la pagina 20 deschid capitolul nou AICI

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

SA NU VA SPERIATI cand intrati dincolo , am inceput sa mut capitolele in ordine crescatoare din descrescatoare , si am reusit doar 20 .... tre sa plec , cand ma intorc modific incontinuare

va pup ... nu va suparati da?

sanse m-am gandit la dorintele tale , pai daia modific

ANDANII

Mergi la inceput