Andanii (Dani)-merci mult de felicitari.
Si eu sunt tare bucuroasa. Sper si eu sa nu mai vad nici in viata mea 9 pe cantar si sa revin la dimensiuni normale. De data asta nu ma mai intereseaza in cat timp dau jos, ci important ca dau si nu pun. Sunt tare fericita ca am lasat cafeaua. Nu mai beau nici o picatura si ma simt foarte bine. te pup!
uau super ca nu mai bei cafea , sa stii ca nu face bine deloc
eu de 5 ani nu mai fumez , si de 3 ani nu mai beau cafea, pot sa declar ca nu as mai fuma si bea cafea nicioadata , imi pare rau ca am facut-o vreodata
cu cate boli m-am procopsit din cauza lor (tigara si cafeaua) numai eu stiu ... asta e bine e cand te trezesti si concstientizezi ca iti fac rau si iei masuri ... iti doresc bafta multa ........iar cu kg stim noi cum e sa ai asa multe nu?
ANDANII 

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
si pentru ca suntem deja la pagina 20 deschid capitolul nou AICI
ANDANII 

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
SA NU VA SPERIATI cand intrati dincolo , am inceput sa mut capitolele in ordine crescatoare din descrescatoare , si am reusit doar 20 .... tre sa plec , cand ma intorc modific incontinuare
va pup ... nu va suparati da?
sanse m-am gandit la dorintele tale , pai daia modific
ANDANII