MONTIGNAC: ce am mancat azi (94)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana75 spune:

Andanii, sigur ca se vad kg. pierdute.

Da, sunt mai aproape de target... inca 8 kg, eu as zice sa nu vrem sa treaca timpul asa repede ;) ia-o si tu mai usor...
Apropo... cati ani ai? Eu am 33 ani si vreau sa stea timpul pe loc!!! :)

Pupici multi.

Am mai pus o poza.... acolo eram super grasa :) (hehe, vremuri apuse... uraaa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ele ce fain de tine ca lucrezi de acasa , mi-ar placea si mie sa stau pe acasa mai mult timp , dar si eu sunt cu calc in fata la lucru , seara cu laptopul in brate .... nu ca ar fi bine asa , dar daca asa trebuie , cu placere
da sa stii si eu aveam gusaaaa, si burta , inca mai am ce mai ... multa si mare, cand o sa fiu la 65 o sa pun si in drep de baie grasa si slaba , o sa fie rasul lumii atunci

mariana am 35 (peste 2 saptamani) sa stii ca vreau sa treaca timpul mei repede numai pentru kg dupa sa se opreasca in loc cativa ani , zeci daca se poate .... ma streseaza infiorator cum trece , era doar o metafora ca trece greu cand e vorba de slabit
nu vreau sa treaca timpul , nu nu nu .... ziceam ca mai bine ar fi daca m-as trezi maine slaba , adica timpul de slabit sa se compacteze cumva ..... cand ma uit la fiu miu ca are deja 10 ani trecuti ... intru in depresii

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Andanii... am inteles acum cum era treaba cu timpul :)
La multi ani in avans pentru cei 35 anisori :) Sa fii sanatoasa si fericita, alaturi de cei dragi.

Ele... da, la fata se vede prima oara.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Dani sa fii fericita alaturi de familie. Eu nu am un stres deloc cu nr de ani..la mine stresul e doar de la kg. Si dupa cum din propria experienta ..ca am avut 76kg la 2-3 dupa nastere ....kg multe imbatranesc si ca fizic dar si psihic parca.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

va multumesc fetelor pentru felicitarile in avans , offffffff cred ca mor , si nici nu am reusit sa ajung la 75 pana la 1 martie asa cum mi-am propus , sunt necajita din cauza asta tare de tot ... sper sa imi revin , nu mai am cum slabi 3.5 kg in doua saptamani , e mult prea mult

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

quote:
Originally posted by andanii

va multumesc fetelor pentru felicitarile in avans , offffffff cred ca mor , si nici nu am reusit sa ajung la 75 pana la 1 martie asa cum mi-am propus , sunt necajita din cauza asta tare de tot ... sper sa imi revin , nu mai am cum slabi 3.5 kg in doua saptamani , e mult prea mult

ANDANII

Dani nu e chiar cum stabilim noi. Important e sa mergi mai departe ca sigur se vad rezultatele.
Eu stau la 65 cred ca de o luna. Cert este ca si abateri am carca dar inca ma straduiesc. Fac si abdomene (cam o suta pe zi) ma simt eu slabutza dar cantarul imi arata altceva.
Mie mi se pare mult mai important sa ne obisnuim sa mancam asa cum zicea Cristina...ca incetul cu incetul stie organismul ce face.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Am fost in piata mai inainte si m-a intrebat un nene de la care iau eu salata, ridichi, rosii de vreo patru ani ..... daca am slabit, ca tot a vrut sa ma intrebe da nu a indraznit , si ca ce fac ca si el vrea sa slabeasca pe cuvant ca mi-a ridicat moralul un om pe care il cunosc din vedere fata de toate pretenele care mai bine si-ar taia limba decat sa imi spuna ca se vede ca am slabit

da , ele , se poate si la mine din cauza salii sa fie muschii mai grei si la kg sa se vada cam tot ale

ANDANII

Mergi la inceput

Andanii, super faina faza :)
Acum te-ai convins ca se vede ca ai slabit!

Pupici, rabdare si perseverenta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna fetele!

Ma doare capul de mor...am o raceala care nu-mi mai trece si deja m-am saturat. De vinerea trecuta iau pastile peste pastile si tot nu ma simt bine.

Andanii-nu te supara, dar cine iti spune ca nu se vede ca ai slabit inseamna ca ori este invidios, ori este chior. Se vede chiar foarte bine. Chiar vroiam sa-ti spun ca te intinereste foarte tare. In legatura cu poza, o sa o repun dupa ce o sa slabesc si eu 10 kg. Promit! Pana atunci o las pe asta noua, ca asa macar nu se sperie nimeni cand intra la pozele mele.

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Pai ...tu Andanii te iei dupa noi sau dupa toate tzoapele murate !?
In primul rand (ca si la mine) te-ai subtiat la fata,burta..etc.

Tare nenea asta...A venit la fix remarca lui Ca nu ai tu 65kg...dar nu ai nici 90+

Eu cred ca pe perioada verii ne va merge mult mai bine .
Ideea este ca nu putem zice : nu merge dieta si vai de noi ce ne facem!
- HALIM! La greu cand scapam..Asta-i problema noastra.

Cand este ziua ta Andanii ?Esti in zodia Pesti?Si eu
Eu fac 31

La multi ani de pe acum

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

Mergi la inceput