MONTIGNAC: ce am mancat azi (94)
Raspunsuri - Pagina 16
crisstinuta spune:
Doamne Danuta,da ce diferenta...eu acum am vazut pozele.
Bravo ,cred ca te simti minunat.Sunt acolo doua poze pe care le compari una langa cealalta (una cu bluza roz la 78,5 kg ) si una la 89 ( aia cu tricou rosu Din Croatia) e mai mult decat remarcabila...
Cea mai haioasa e Inuta oricum ,toata era o burta inainte, ati vazut fetelor ca nu s-a ingrasat defapt,nici fund n-are![]()
Ce-o fi cu ea...
andanii spune:
sanse nu trebe sa fii geloasa draga , tu ai locul tau 
cristina intr-adevar ma simt minunat , si mai am mult pana sa ma simt implinita din puctul asta de vedere , deocamdata visez la acel 69, si-apoi la 59 cine stie poate ma ajuta dumnezeu sa ajung acolo

innuta tot nu a dat nici un semn
ANDANII 

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
sanse spune:
Bine slabanoago ....multumesc.
![]()
Asa da graviduta Crisstinuta .....Ma uitam pe poze la Acusor si m-am vazut pe mine la prima sarcina (105 kg)
Caut si eu poze mai vechi....
Noapte buna

MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE
ralu spune:
Buna seara fete dragi!!
Nu am prea avut timp sa scriu azi si iata-ma la ora asta...
Cristinuta-merci mult pentru clatite!
Sanse-exact asa si eu cu kilogramele. La 16 ani aveam 46 KG. si dupa prima sarcina totul s-a dat peste cap.
Andanii-merci mult de aprecieri. Ma mandresc si eu cu fetele mele ori de cate ori am ocazia. Am schimbat poza veche ca parca eram baba Floarea. Asa macar nu se mai uita nimeni la mine cat de "multa" sunt.
Acusor-daca ai putea sa ma reintroduci in lista activa....please.
In meniul meu de ieri a avut loc o mica schimbare. Seara am mancat gratin de dovlecei.
Meniul meu de azi:
dimineata: o felie de paine wasa + branza alba 0% + cana cu lapte 0%
pranz: gratin de vinete
seara: orez complet cu sare si atat ca nu stiu de ce dar m-am stricat la stomac si nu am vrut sa mananc decat ceva de regim
Deci inca nimic despre Inuta?...
VA pup si noapte buna!
Ele spune:
neata!
Va servesc cu o cafea cu zaharina?
Pentru mie cafeaua e maxima placere din fiecare zi asa ca nu renunt nici batuta la ea. Doar cand eram gravida in perioada disgravidei mi se parea ca miroase a pipi 
....ca de altfel majoritatea lucrurilor.
Dani pt mine prag psihologic e si 64.
Mire eu am vazut pozele tale si imi inchipui ca poza aia de la mare e dupa ce ai slabit. Cat ai dat jos in prima tura de monti?
Referitor la ingrasatul dupa sarcina eu zic ca pe mine maritusul a pus kh pe mine. M-am apucat de gatit 7 feluri de bucate, multe traditionale la sarbatori ca sunt din Moldova de loc (Roman) si uite asa dupa 2 sapt de sarbatori eu in fiecare an am vreo 4-5 kg in plus.
De cand suntem mutati aici o tinem lant in musafiri si imi place ca lumea sa fie bine primita si uite asa.....se prind kg pe mine.
Elena & Denisa
NOI
mariana75 spune:
Buna dragelor,
frumoase poze :)
Am atasat si eu una "calda", facuta astazi (scuzati coafura, cam nespalat paru') :)
Meniul de astazi:
- un covrig + cafea
- salam, pateu, castraveciori, cioco 75% cacao
- ciorba fasole, fasole batuta, muraturi
Va pup pe toate, zi usoara.
andanii spune:
MARIANA felicitarile mele , e dieferenta fata de pozele trecute, nu stiu la kg cat e mai putin da se vede , continua ... pana la cat vrei tu sa ajungi ???
ANDANII 

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
mariana75 spune:
Andanii, iti multumesc mult... si la tine se vede diferenta foarte mare, bravo, felicitari si tie.
Acum aproape 7 luni, cand m-am apucat de Monti, am plecat de la 83 kg... in prezent am cu 10 kg mai putin.
Imi doresc sa ajung la 65 kg (am 1,65 m).
Oricum, sunt super fericita caci n-am mai avut greutatea de-acum de mai bine de 7 ani, de dinainte sa raman gradiva cu baietelul :)
De-acum slabesc mai greu, cam 1 kg/luna, dar eu sunt multumita si asa, am rabdare.
Va pupic, sanatate multa.
andanii spune:
mariana da? se vede ? sa stii ca am persoane in jurul meu care spun ca nu se vede ca am slabit , pe cuvant, da ma rog asta e
am nevoie de incurajari si din pacate nu le prea primesc decat de la baietii mei , parca le-ar fi ciuda ca slabesc 
eu am acuma 11kg slabite si asa cum spui tu mai greu merge , sunt stagnari peste stagnari, probabil s-a ajuns la straturile bine compactate de grasimi care se dizolva mult mai greu decat grasimea cea pufoasa ... da cu rabdare , rabdare multa ajungem si noi sfilidute nu ???
![]()
oricum sunt super fericita ca m-am mobilizat calumea si psihic ma simt mai bine chiar daca stiu ca drumul e inca lung pana la visul meu, am cel putin 13.5 pana la 65 .......... tu nu mai ai asa de mult , esti mai aproape de targhet
ele sa stii ca toate patim la fel, cu musafirii asa e ... stii care e solutia ? nu mai chemi musafirii si nu mai mergi in vizite nu????
ralu vrem sa te vedem si pe tine intraga de acuma ca sa avem cu ce compara cand vei avea cu 20 mai putin 
sanse cand o sa fiu la kg tale actuale o sa ma simt slabanoaga de-a dreptul fata de acuma ............ offffffffff abia astept , de ce nu trece timpul asta mai repede sa ma trezesc maine slaba
crisstina 
vali nu ai pus inca pozici ????
meniul meu de IERI:
finn crisp cu lapte
mere pere clementine
ciorba cu iaurt
pizza (de ieri ramasa) cred ca joi o sa am aceleasi kg din cauza pizzeiiiiiiiiiiiii
pomelo
cam atat

si sala 2 ore binenetele, asta e zilnic aproape 
ANDANII 

Ele spune:
Mariana eu prima data imi dau seama de la fata cand slabeste cineva. La fel am vazut si la Dani. Mai ales ca aveti aceeasi constitutie la figura ca si mine..adica fata rotunda..ca sa nu mai zic ca eu fac gusa imediat
.
Si se vede si la burtica...e mai mica.
.
Mai fetele eu cred ca va stresez cu mesajele mele...eu si sotul ne facem treaba de acasa si stam toata ziua cu nasul in laptop. Si eu stau cu DC-ul tot timpul deschis.
Elena & Denisa
NOI