MONTIGNAC: ce am mancat azi (94)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Ele, da, m-am bucurat sa vad ca s-a mai miscat cantarul o tzara. Tu esti insa f bine la 63 kg, n-ai burta deloc (cel putin nu vizibila) -> esti sigura ca vrei sa mai dai jos? Ma bucur ca ti-au placut puiutzii mei. Am aruncat si eu o privire pe albumele tale. F frumoasa casuta ta si aranjata cu mult gust, iar Denisa e o dragalasa.
acusor, te rog, da-mi si mie PM. Vreau si eu noua carte a alui Monti.
andanii, atunci o sa incerc si eu faina asta.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

quote:
Originally posted by lbelciug

Ele, da, m-am bucurat sa vad ca s-a mai miscat cantarul o tzara. Tu esti insa f bine la 63 kg, n-ai burta deloc (cel putin nu vizibila) -> esti sigura ca vrei sa mai dai jos? Ma bucur ca ti-au placut puiutzii mei. Am aruncat si eu o privire pe albumele tale. F frumoasa casuta ta si aranjata cu mult gust, iar Denisa e o dragalasa.
acusor, te rog, da-mi si mie PM. Vreau si eu noua carte a alui Monti.
andanii, atunci o sa incerc si eu faina asta.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Liviana noi abia suntem mutati in BV si am cumparat o casutza pe care am renovat-o. Sunt poze facute si in forma veche si in forma noua. In iulie abia facem anul de cand avem casa in BV.
In legatura cu kg mele stiu ...de multe ori sunt stanjenita sa scriu aici ca poate multe dintre voi ziceti ca vreau sa slabesc de fitze dar cred ca fiecare persoana are o anumita greutate la care se simte bine. Eu la 59 ma simt bine.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by acusor

Diana, merg legumele gatite cu o lingura de ulei. Dar trebuie sa scoti porumbul dintre ele.

- Poti sa adaugi o lingura de smantana.
- La retea de spaghete a lui Monti am vazut ca iti da voie o lingura de ulei. Dar doar o lingura.

Iti dau PM cu adresa de mail si parola cu care poti intra pe www.4shared.com. Acolo gasesti a doua carte a lui Montignac. Fisierul il gasesti la retete si se numeste "Les femmes Montignac".

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

multumesc

in sfarsit m-am lamurit ce e si cu share-ul asta :)
am descarcat cartea de abia astept s-o citesc.

acum 2 ani cand am citit prima carte tare m-a mobilizat... sper sa fie si acum la fel, nu de alta dar m-am lasat luna trecuta de fumat si de atunci mi-e foame non-stop. e tare greu sa ma re-disciplinez...
nu mi-e greu sa mananc disociat, nu mi-e pofta de interzise (poate doar de dulciuri) dar as manca la fiecare 2 ore! ceea ce nu-mi amintesc sa fie pe placul lui monti

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

ele, eu plec de la 63 si vreau sa ajung spre 54-55, unde ma simt eu bine. mai ales ca sunt pitica, la kg actuale ma simt de-a dreptul... rotunda... perfect m-as simti la 52 dar nu indraznesc sa visez asa departe...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buna fetelor!

Andanii si mie i-mi place faina de naut.E super la snitzele.Zici ca sint facute cu pesmet.Cand nu am e ok si cea de soia.Am facut cu cea de soia praji. cu mere si ca sa nu aibe gust naspa am pus scortisoara.

Diana vad ca ai primit adresa unde gasesti carticica.
Si mie mi-a fost greu cand m-am lasat de fumat Eu fiind mancacioasa am pus 2-3 kg

De Inuta nimic?

Fetelor va pup si intru mai pe seara cu meniul

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Andanito,trimite-mi te rog pe mail adresa de pe contul comun ca am chef sa ma uit la poze...
Pana atunci m-am uitat la poze (la cere aveti la semnatura).
Copiii nu-i laud ,toate aveti copii frumosi,sa va traiasca ...oricum al meu e cel mai frumos de pe intreg globul pamantesc
Dar ce frumoasa e casa ta Ele! si ce metamorfoza...se vede ca ati pus suflet si pasiune ( si bani) in ea.Sa aveti parte numai de bucurii acolo!
Lbelciug imi place tare freza ta moderna.
Despre kg mele nu fiti prea derutate...la 16ani am avut 85kg ,am slabit prin foame drastica pana pe la 55 kg iar prin facultate aveam
vreo 48-50kg ( toate tineam cura de slabire ,nici nu prea aveam bani ,dadeam bani mai ales pe tigari)
Cam pe la 50kg am stat pana pe la 33 cand am ramas gravida.M-am mentinut cu eforturi extraordinare ,de obicei nu mancam toata ziua ,mai mancam un iaurt si doua mere seara ,o bucatica de branza..
N-am mancat dulciuri ani de zile .Am ajuns sa mananc asa pentru ca in ani multi corpul se adapta la foame si trebuia sa mananc din ce in ce mai putin.
Cat am fost insarcinata m-am ingrasat mult ..vreo 25kg...dar le-am dat jos in jumatate de an am avut iar 50kg...tot cu foame.
Si la un moment dat am zis ca nu se mai poate ,aveam trecut de 35 ani
,ma gandeam ca pana cand o sa ma mai chinui asa...sa visez toata ziua calorii(fetelor eu si acum daca ma uit la un aliment stiu exact cate calorii are ) sa ma cantaresc vesnic,sa dau in depresie pentru 2kgin plus...si pentru ce ....
Mi-am zis ca si cu riscul de a ma ingrasa in limite normale sa zic asa tot va trebui sa incerc cat de cat echilibrat.
Uite asa am dat de forumul acesta ,dieta o stiam demult dar nu am crezut deloc in ea eu ma ingrasam si din apa...dar am avut rabdare sa citesc toate cele 78 capitole cate erau atunci ,am urmarit evolutia multor fete.Stiam ca am vointa sa o tin ,daca aveam vointa sa nu mananc deloc ,va dati seama ...
Disperarea a fost ca am inceput sa ma ingras...intr-o luna am ajuns la 53-54kg de la 47- 48kg...si nu am abandonat fetelor desi plangeam dupa hainutele mele stramte...m-am ingrasat 5kg si la una mica ca si mine se vedeau si mai ales se simteau...
Dupa trei luni abia ,timp in care am mancat cum mananc si acum (ceea ce era o minune pentru mine)am inceput incet sa mai dau jos nu chiar pana la 47-48 cum am fost dar este foarte bine acum am 49-50kg si
mananc bine si am terminat si cu toate stresurile pe aceasta tema.
Chiar si sotul meu care radea acum doi ani de mine cand i-am spus de regim ( el care daca pleca de acasa masura cu liniarul ruda de salam sa ma prinda cu minciuna cand spuneam ca am mancat si nu era asa)pana si el de vreo 5 luni tine Monti faza a doua (deci mananca doar alimente cu ig sub 50 dar lui nu i le disociez)a slabit 6-7kg.

Fete dragi dispar din cand in cand de pe forum ...dar si cand apar scriu romane...
Cu covrigii si pogacelele .....le fac din aluat din faina integrala clasic in care mai pun ulei de masline (cate un pic de iaurt 0% cand am )
Mie-mi plac asa pogacelele mele desi sunt mai mult painici ...
dar sa stiti ca am sa incerc pogacele lipidice din aluat jumate taratze ,jumate faina integrala.Asa am sa pot face pogacele cu jumari,cu cascaval,pot pune smantana in ele sau telemea...yummi
Hai goniti-ma ca eu tot scriu...se vede ca sunt singura acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

cristinutza ti-am trimis mail pe gmail

restul fetelor va pup pe toate

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Meniu azi:

md:1 pulpa de pui la cuptor
p:branza mozzarela cu putina sunca
c:cateva imbucaturi de la sot de pipoteze de curcan prajite cu usturoi

Asa mananc eu aiurea... prinzul dimineata si invers

quote:
cristinutza ti-am trimis mail pe gmail

Andanii ma faci geloasa
Si tocmai vroiam sa-ti zic ce diferenta este in fotografii Ce mult ai slabit...

Fetelor va pup pe toate

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Cristina sa stii ca ai atins cateva din cele care ma dor si pe mine in povestirea ta, adica de cand ma stiu am avut impresia ca sunt prea grasa (am picoarele groase in partea de sus, seman cu mama) si ajungand la 31 (ii fac anul asta) am obosit de diete, de infometare si acuma tare mi-as dori sa pot manca asa o viata..dar am mai zis nu garantez ca rezist o viata fara cartofi prajiti.
Apropo noi venim des in Oradea datorita muncii si ne cazam in Baile 1 mai .

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna fetele!
Mai dati-mi si mie noua parola ca aia care o stiu eu vad ca nu mai e buna?

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput