Piersicutze de iulie-august 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 14
map spune:
Salutic la livada, dupa cateva zile cnd nu am mai stiut ce este acela net am reaparut si noi. se mista tare greu pe aici cand schimbi providerul de net, plus ca-ti spun numai tampenii si minciunele dar bine ca pana la urma s-a rezolvat. poveste lunga si acum din intamplare am vazut ca merge ca asteptam o parola care numai venea si mi-am zis ca ce-ar fi sa incerc poate merge net-ul...si am avut noroc Pazeam degeaba posta sa vina parola ca nu mai avea de ce sa vina.
Asa ca-s in urma rau de tot cu ce s-a mai discutat dar candva recuoeram noi ...din mers asa. Acum Robert sta pe langa mine asa ca mergem la joaca...deja este suparat ca nu-l bag in seama.
Zilele cat am lipsit Robert si-a imbogatit repertoriu de cuvinte cu "ou", "bou", "nenea", "papa" , uuuuu adica asa face trenul si speram ca incet, incet isi da drumul la vorba.
va pupam
Monica 17+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
map spune:
am profitat un pic de rabdarea lui Robert si ammai citit un pic: il inscriu si eu in clubul copilasilor care refuza sa mai pape, o tine cu nein, nein al lui. Covrigii insa nu-i refuza niciodata
Monica 17+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
nicolica spune:
norocuta, multumesc. I-am dat lui Philip si gel calmant (ce i-am dat si cand i-au iesit dintii) pe suzeta ca altfel nu pot. Azi a baut bine apa si vrea incontinuare iaurt. Din pireu a mancat 3 lingurite. Bine ca macar bea, e iar foarte activ si nu mai are febra, dar saliveaza foarte mult.
Nico, Bulinutza, anasia multumesc pentru recomandari voi incerca sa-i fac supe creme ca-i e mai usor sa inghita decat sa mestece.
Va pup
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006
norocuta spune:
nicolica la noi Dentinox a fost f slab, eruptia dintilor lui Nour il facea sa urle la propriu de durere, si, la sfatul am folosit Daktarin (gel oral) care in mod normal e bun la afte, candida etc.
Multa sanatate si un pupic dulce la piersicut !
Bysko spune:
Nicolica sper ca Philip sa se insanatoseasca cat mai repede!
Anasia vezi ca mesajul cu poze pt slide-show este valabil si pt tine. Ti-am explicat acolo de ce.
Doniro, faci cum crezi tu ca este mai bine. Totusi ar trebui sa ai o discutie cu medicul. Poate ajungeti la un compromis, mai ales ca va stie. Este si medicul Dariei, nu? In mod normal acasa trebuie sa vina medicul de familie sa vada nou-nascutul si lauza, iar apoi la controalele lunare la cabinet. Decizia de a avea un pediatru iti apartine, iar acesta decide daca vine acasa sau nu.
Gonul mamica de Busra
norocuta spune:
map am facut si eu checuri "a la mama" cam in aceeasi perioada cu tine, dar n-am apucat sa fac nici o remarca.
Am pus reteta ta pe blog ca stiu sigur ca e se fac rapid si sunt bune (reteta mea difera f putin fata de ce ai scris tu) .
Nici Nour nu are un vocabular bogat. Imita uimitor de bine sunete, dar la cuvinte mai greu, ba a mai si uitat din cele de la inceputuri .
Face progrese si asata e important, deocamdata
MissJJ spune:
Roxana naspa faza cu medicul. Sper sa gasesti altul mai bun cu care sa fii pe aceeasi lungime de unda.
Tweety bine ai revenit. Poate mai apuci sa scrii din cand in cand.
Monica am facut si eu chec la gust au iesit buni nu prea au crescut nu trebuia pus si praf de copt? ca nu ai scris si mam gandit ca nu trebuie, ca eu la dulciuri si din astea coapte la cuptor nu prea ma pricep, la mnacare nu am nici o pb orice reteta iese.
Norocuta weekendul asta am sa ma stradui sa trimit si linkul si poze hazlii.
Si a mea a inceput sa zica nu, zice no sau nu, depinde cum are chef, predomina no.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
Bysko spune:
La capitolul dulciuri sunt la pamant, nu mi-au iesit niciodata. Am incercat sa fac clasicul blat de tort, care crestea- crestea, si cu 5-10 minute inainte sa fie gata puf! se dezumfla. Mi-am dat seama ca nu e domeniul meu, asa ca daca vreau blat ori il pun pe sot, ori cumpar de-a gata tortul.
Luminati-ma si pe mine care este diferenta intre pampersii nr5 cu 62 de buc si cei cu 54 de bucati. Am nimerit o data unii mai micuti, cu desene mai multe, care desi erau nr5 , o cam strangeau pe grasunica mea. Sau erau dintr-un lot mai vechi?
Gonul mamica de Busra
Genie spune:
Bysko eu nu am luat pampersi decat cu 62 de bucati, din ce de care zici tu nu am vazut inca.
Eu sunt un pic stresata ca de cateva zile am observat ca Antonia e destul de rosie in interiorul buricului iar in seara asta chiar e foarte rosie. Habar nu am ce poate fi si de la ce. Bysko ai vreo idee?
Maine trag o fuga pana la medicul de familie ca eram programate si poate ma lamureste si cu chestia asta.
Bysko spune:
Genie vezi sa nu fie vreo infectie cu stafilococ, ceva... Cred ca din cauza transpiratiei a aparut- zona este destul de sensibila. Era bine s-o cureti cu un pansament steril si cu betadina, ceva. vezi maine ce-ti spune medicul. Se poate sa fi prins o scamuta si sa-i fi erodat putin tegumentul acolo, zona este umeda, propice pentru dezvoltarea bacteriilor. Deci, eu una as merge pe dezinfectarea zonei, tinut cat mai mult la aer, si in functie de cat de urat arata niste baneocin sau ceva asemanator. Insanatosire grabnica!
Tare scumpa Sofia
Gonul mamica de Busra