Piersicutze de iulie-august 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

quote:
Originally posted by nicomico

consi vrei sa spui ca dupa 1 an si jumatate tot il decalotezi zilnic???
eu astept acum un baietel si habar nu am ce urmeaza........toti patesc asa????

Mai sunt zile cand scapa de decalotare.Si ta'su se decaloteaza zilnic, asa tata asa fiu... Nu dati cu rosii.... Nu te speria. Sunt baietei la care se decaloteaza singura, la noi e cu ajutor. Acu' cand e mic il ajut eu, cand va creste sper ca il vor ajuta fetele.

Muuh merci ca m-ai luminat.

Zuzunaki chiar n-am motiv sa ma supar. Sincer, ma rodea curiozitatea, pentru ca am auzit si de la altii ca musetelul nu e ok, desi stiam ca e dezinfectant. Si sper ca nu par suparacioasa, poate ma aprind repede, dar imi trece la fel de repede.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
www.totsites.com/tot/luca_dobos" target="_blank">site-ul meu

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

bulinutza, ref ghetute - Daria s-a obisnuit super bine cu ele, nu au fost probleme. E drept ca merge putin ca un robotel, dar nu a parut sa o deranjeze. E drept ca era mica si nici nu mersese inainte cu altceva (i le-am pus in picioare cand inca mergea in patru labe, la doar 1 an, deci altceva nu a stiut). Intreaba-ma orice, nu ma supar!
Hai sa iti zic cum a fost cu pediatra lui bb (care a fost si a Dariei, de altfel). O sun pe la 17.30, ii zic cum ma cheama si imi taie imediat vorba: "acum sunt intr-o consultatie si nu pot fi gasita pana la 20.30" si imi inchide. Asta in conditiile in care eu stiam bine ca nu e la cabinet, pt ca fusese pana la ora 14. Nu e prima data cand ma repede la telefon, dar e clar ultima pt ca am decis sa o schimbam. Clar! Nu mi se pare normal ca un medic care stie ca e contactat de o mamica a unui bebelus de nici o luna, nici macar sa nu asculte despre ce e vorba. Nu mai zic ca nu a venit sa il vada acasa de cand s-a nascut, ci ne-am dus noi si multe altele. Plicul a stiut sa il ia repede de pe masa cand i l-am dat... In fine, asta e. Din cauza asta am chemat Salvarea, dar tot pediatru a venit.
Am inceput azi dimineata sa ii dau antibiotic totusi pt ca nu e decat 1ml si nu vreau sa fac vreo tampenie sa imi trag pumni... Sper sa nu fi gresit.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Salutare fetele mele dragi si La multi ani!
N-am mai scris de-o vesnicie, dar azi am avut o zi lejera la serviciu si mi-am permis sa mai citesc un pic pe la voi si sa va si scriu ceva.
Inteleg ca au nascut Emilia si Doniro. Felicitari, dragutele si bebei sanatosi!
Sanatate multa puisorilor bolnaviori si lui Bysko.
Despre noi, ce sa va spun? Sunt un pic suparata pe faptul ca nu mai am destul timp de petrecut cu pitica din cauza serviciului. Sunt seri in care nu mai vrea sa plece de la bunici (ca acolo sta peste zi). Mi se strange inima cand imi raspunde cu "nu" la intrebarea daca o imbrac sa mergem acasa. Trebuie s-o imbii cu diverse chestiuni care stiu ca-i fac placere ca s-o pot dezlipi de bunici. Faptul ca venim obositi de la munca si nu-i mai acordam la fel de multa atentie, si-a pus amprenta. Oricum de vreo saptamana, oricat as fi de franta, ma joc cu ea non-stop. Parca s-a mai domolit cu refuzurile de a merge acasa. In rest, face o gramada de dulcegarii si nazbatioare si maica-sa cu taica-su o adora.
Hai, pupicei ca sunt in lipsa de inspiratie!

Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicomico spune:

nicolica cu placere, sper sa si ii placa
bianca mea e innebunita dupa salata orientala.....

mai fa-i fidea cu lapte si putin zahar + zahar vanilat sau orez cu lapte...in locul iaurtului
ca poate se satura si el

sau mici bucatele de miez d epaine unse cu pasta de masline, sau crema d ebranza....inventezi si tu acum

sucuri de fructe daca bea....
si ma mai gandesc
te pup dulce

quote:
Originally posted by nicolica

nico, multumesc mult pentru meniu. Chiar ma intrebam ce sa-i fac sa manance, ca pana acum a mancat un iaurt cu capsuni si a mai baut si apa. Aseara i-am facut pudding, a mancat 2-3 lingurite in rest lapte rece. Incerc sa-i fac un pireu subtire pentru pranz si supa si cand se racesc ii dau.

Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

nicolica rares mananca foarte bine supa-crema de legume..si o poti varia in functie de ce legume pui sau un ghiveci de legume (fara ulei mult sa nu fie gretos rece) si pe urma pasat
doniro merci mult de info ..referitor la pediatra...schimb-o ...cum sa te duci tu cu copilul la ea asa mic? Doamne ce tampita
tweety eu scriu numai de la servici..ca acasa nu reusesc sa dechid calc

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

tweety, , draguta, astept poza Clarei pt colaj, norocuta, pt blog si linkul fetei;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

quote:
Originally posted by anagia

amalia a avut probleme cu nasucul cam infundat, dar acum e bine si am scapat fara antibiotice. este nazdravana, vorbareata si f ambitioasa. aseara am fost la controlul de un an jumate si a tipat si a plans, iar dr nu a reusit sa o consulte. asa face si cand o spalam pe cap si cand ii curatam nasucul cu batista bebelusului, ii explic ca nu se intampla nimic dar nici un rezultat deocamdata. daca aveti ceva sfaturi va multumesc.

anagia si amalia (06 august 2006)

Si al meu baietel facea la fel, asa ca l-am lasat sa se joace cu batista si cu aspiratorul. Dupa o vreme a inceput el sa ne ceara sa il aspiram, mult mai des decat suntem noi dispusi La fel am facut si cu dusul. Il las sa se joace cu el si apoi in joaca incep sa il stropesc. Am vazut ca ii place mai mult cand e jetul puternic, caci probabil se gadila. In general cred ei se sperie de lucrurile pe care nu le cunosc inca.

nicomico, scuze ca ma bag, dar m-am gandit sa nu te sperii. Nu toti baieteii trebuie decalotati zilnic. Noi nu l-am mai decalotat de foarte multa vreme, de pe la o luna - doua si multumim lui Dumnezeu ca pana acum nu am avut nici o problema.

Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)

http://new.photos.yahoo.com/eugeniacroitoru/album/576460762390905087

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Sunteti cu toatele niste scumpe!

Chestia este ca eu nu am hernie de disc, ci o vertebra este alunecata anterior cu mai mult de 1 cm, iar in tara este un singur medic care rezolva astfel de cazuri. Sper sa nu mai inainteze si sa raman la stadiul actual, ca operatia implica multe riscuri, iar recuperarea este lunga(in jur de 6 luni stat la pat).

Eu as face al doilea copil indiferent de sfatul medicului, dar barbata-miu mi-a spus ca nici in ruptul capului nu o sa fie de acord. Poate o sa-l conving peste un an-doi.

Voi le-ati dat ciuperci? Maine merg sa stau cu printesa, si ma gandeam sa-i fac orez cu ciuperci si cu piept de pui.

Gabriela a mai ramas putin! Noi suntem alaturi de tine dupa cum ai vazut! Ieri m-am luat cu altele si am uitat sa-ti felicit cavalerul Philip! sa fie sanatos, fericit si iubit!

Mada cum merge sarcina? Creste burtica? Nico, la tine?

Gonul mamica de Busra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Bysko ms de intrebare merge bine sarcina is cam obosita si as dormi la pranz da nu prea apuc in rest am ajuns in sf la jumatate si astept sa treaca si cealalta jumatate.
Eu i-am dat la fata ciuperci ca nu stiam ca nu se dau sau ceva si i-au placut de numa i-ad ciuperci cu smantana si mai papa ciuperci in diferite mancaruri de ex in spaghete bolognese pun ciuperci la supe mai pun cand fac pui la cuptor si le papa ii plac. Bine nu papa multe si nici nu ii dau f des nici noi nu papam f des dar daca e ceva cu ciuperci papa si nu a dat semne ca nu i-ar prii.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Anasia esti mortala cu pozele ! Iti fac concurenta puternica la indecizie, stai linistita .
Pe primele doua trimise le pot pune la "favorite". Ce zici?

Am facut link la nick lui Bysco, Bulinuta27, nicolica si am pus poze in spatele numelui piersicutelor lui Muuh, bulinuta27, eugcem.

Tweety7 bine ai revenit!

nicolica Dr. nu ti-a dat si vreun gel pentru durere? Sunt unele foarte puternice care amortesc pur si simplu, astfel piersicutul poate manca mai bine.

deniro eu, sincer as fi procedat exact la fel ca tine. Iar pe poti sa o , merita!

Nour mi-a marait toata si ziua si pot spune toata noaptea ca a dormit prost, intrerupt din ora in ora. Cred ca dintii, bata-i vina, ne-om face noi mari .

Mai am de pus poza Alessei, printesa Ansiei si gata pe ziua de azi, caci maine si poimaine voi fi plecata (o zi la soacra, o zi avem o logodna in familie si e rost de ). Duminica voi fi bucuroasa sa gasesc contul comun plin.

Asadar
rog toate mamicile din livada sa dea o privire pe www.piersicute2006.blogspot.com
si sa trimita (in functie de dorinta) la mamiciiulaug2006@yahoo.com:

1) o poza a piersicutei pentru prezentare-link din numele piersicutei;
2) link (la un album ori o singura poza) pentru nick-ul mamicii;
3) 1-3 poze favorite cat de haioase posibil cu piersicuta/familia/catelul/purcelul... ce-i e drag fiecaruia. Acestea vor apare in slideshow-ul din dreapta sus "Asta poate fi poza ta!".

Daca e poza si pentru colaj si pentru blog, va rog faceti mentiunea in email, ca sa stie anasia , plus numele piersicutei si nickul mamicii.
Va multumesc si va pupacesc cu drag

Astept cu nerabdare partea aceea de livada care n-a mai dat nici un semn de mult timp si m-ar incanta doua vorbe sa ne zica:"suntem bine "

Mergi la inceput